Digital analysis of images of dentin impermeability after root canal preparation (2000)
- Autores:
- Autor USP: ANTONIAZZI, JOAO HUMBERTO - FO
- Unidade: FO
- Assuntos: ENDODONTIA; RADIOLOGIA ODONTOLÓGICA; IMPERMEABILIZAÇÃO
- Idioma: Inglês
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Dental Research
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 79, n. 5, p. 1075, Res. A-055, 2000
- Nome do evento: International American for Dental Research - IADR/American Association for Dental Research - AADR/Divisional Abstracts: Brasilian Division
-
ABNT
SCELZA, Miriam Fátima Zaccaro e ANTONIAZZI, João Humberto e SCELZA, P. Digital analysis of images of dentin impermeability after root canal preparation. Journal of Dental Research. [S.l.]: Faculdade de Odontologia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 28 mar. 2024. , 2000 -
APA
Scelza, M. F. Z., Antoniazzi, J. H., & Scelza, P. (2000). Digital analysis of images of dentin impermeability after root canal preparation. Journal of Dental Research. Faculdade de Odontologia, Universidade de São Paulo. -
NLM
Scelza MFZ, Antoniazzi JH, Scelza P. Digital analysis of images of dentin impermeability after root canal preparation. Journal of Dental Research. 2000 ; 79( 5): 1075.[citado 2024 mar. 28 ] -
Vancouver
Scelza MFZ, Antoniazzi JH, Scelza P. Digital analysis of images of dentin impermeability after root canal preparation. Journal of Dental Research. 2000 ; 79( 5): 1075.[citado 2024 mar. 28 ] - Evaluation of the effervescent capacity produced by the reaction of some substances
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