Composition of hydrolysates from meat (1999)
- Authors:
- USP affiliated authors: SILVA, MARIA ELISABETH MACHADO PINTO E - FSP ; MAZZILLI, ROSA NILDA - FSP
- Unidade: FSP
- Assunto: NUTRIÇÃO
- Language: Português
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of Food Composition Analysis
- Volume/Número/Paginação/Ano: n. 12, p. 12219-12225, 1999
-
ABNT
PINTO E SILVA, Maria Elisabeth Machado e MAZZILLI, Rosa Nilda e CUSIN, Fabiana. Composition of hydrolysates from meat. Journal of Food Composition Analysis, n. 12, p. 12219-12225, 1999Tradução . . Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Pinto e Silva, M. E. M., Mazzilli, R. N., & Cusin, F. (1999). Composition of hydrolysates from meat. Journal of Food Composition Analysis, ( 12), 12219-12225. -
NLM
Pinto e Silva MEM, Mazzilli RN, Cusin F. Composition of hydrolysates from meat. Journal of Food Composition Analysis. 1999 ;( 12): 12219-12225.[citado 2024 abr. 18 ] -
Vancouver
Pinto e Silva MEM, Mazzilli RN, Cusin F. Composition of hydrolysates from meat. Journal of Food Composition Analysis. 1999 ;( 12): 12219-12225.[citado 2024 abr. 18 ] - The use of hydrolized protein in special diets
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