The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay (1998)
- Authors:
- Autor USP: MENTEN, JOSE FERNANDO MACHADO - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
- Subjects: BIOQUÍMICA; AMINOÁCIDOS; NUTRIÇÃO ANIMAL
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of the Science of Food and Agriculture
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.78, n.3, p. 399-404, nov. 1998
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M e HALLEY, J T. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. no 1998, n. 3, p. 399-404, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Menten, J. F. M., Pesti, G. M., & Halley, J. T. (1998). The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay. Journal of the Science of Food and Agriculture, no 1998( 3), 399-404. doi:10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q -
NLM
Menten JFM, Pesti GM, Halley JT. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 399-404.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q -
Vancouver
Menten JFM, Pesti GM, Halley JT. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 399-404.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q - Effects of high dietary copper on the utilization of nutrients and on blood and intestinal variables of starter pigs
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Informações sobre o DOI: 10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q (Fonte: oaDOI API)
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