Changes in acute phase proteins after minimally invasive procedures (1997)
- Autores:
- Autores USP: FAINTUCH, JOEL - FM ; PINOTTI, HENRIQUE WALTER - FM
- Unidade: FM
- Assunto: GASTROENTEROLOGIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Critical Care Medicine
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 25, n. suppl 1, p. 129, 1997
- Nome do evento: Education and Scientific Symposium
-
ABNT
LIBARONI, Hilton Telles et al. Changes in acute phase proteins after minimally invasive procedures. Critical Care Medicine. Baltimore: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 24 abr. 2024. , 1997 -
APA
Libaroni, H. T., Faintuch, J., Domene, C. E., Nasi, A., & Pinotti, H. W. (1997). Changes in acute phase proteins after minimally invasive procedures. Critical Care Medicine. Baltimore: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. -
NLM
Libaroni HT, Faintuch J, Domene CE, Nasi A, Pinotti HW. Changes in acute phase proteins after minimally invasive procedures. Critical Care Medicine. 1997 ; 25( suppl 1): 129.[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Libaroni HT, Faintuch J, Domene CE, Nasi A, Pinotti HW. Changes in acute phase proteins after minimally invasive procedures. Critical Care Medicine. 1997 ; 25( suppl 1): 129.[citado 2024 abr. 24 ] - Routine nutritional assessment: objetive or objetive criteria?
- Padronizacao tecnica da nutricao parenteral e enteral em cirurgia
- Avancos no manejo hidro-eletrolitico dos pacientes
- Possible role of hospital diets as a source of infecting microorganisms
- Alternativas terapeuticas em pacientes cirurgicos imunodeficientes
- Tolerance to fish-oil in malnourished surgical patients
- Clinical application of muscle strength measurements
- Muscle strength in malnourished surgical patients
- Pathogenic bacterial contaminants in enteral diets
- Role of gram-negative bacteria in hospital contamination of nutritional products
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas