Effect of sorghum grain processing and protein source on performance and nutrient utilization by lactating dairy cows (1996)
- Authors:
- Autor USP: SANTOS, FLAVIO AUGUSTO PORTELA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL; BOVINOCULTURA LEITEIRA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Data da defesa: 00.00.1996
-
ABNT
SANTOS, Flávio Augusto Portela. Effect of sorghum grain processing and protein source on performance and nutrient utilization by lactating dairy cows. 1996. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Tucson, 1996. . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Santos, F. A. P. (1996). Effect of sorghum grain processing and protein source on performance and nutrient utilization by lactating dairy cows (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Tucson. -
NLM
Santos FAP. Effect of sorghum grain processing and protein source on performance and nutrient utilization by lactating dairy cows. 1996 ;[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Santos FAP. Effect of sorghum grain processing and protein source on performance and nutrient utilization by lactating dairy cows. 1996 ;[citado 2024 abr. 23 ] - Uso de suplementação concentrada durante todo o ano
- Bagaco de cana de acucar tratado sob pressao de vapor como alternativa para a alimentacao de bovinos na entressafra das pastagens
- Influence of sorghum grain processing and fat supplementation on ruminal fermentation in lactating cows
- Manejo de pastagens de capim elefante
- Milk protein production of cows isocalorically infused with glucose in the rumen or propionate in the duodenum
- Substitution of steam flaked sorghum grain for concentrate in diets for high producing cows
- Efeito de fontes e niveis crescentes de proteína degradável no rúmen sobre os parâmetros ruminais e sanguíneos de vacas leiteiras em final de lactação
- Manejo dos sistemas de produção de leite a pasto
- Suplementação de fontes de proteina e de amido com diferentes degradabilidades ruminais para vacas em lactação
- Produção intensiva de leite à pasto
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas