Influence of the initial glycerol concentration on the specific growth rate of candida utilis cultivated on a synthetic medium containing glycerol as the main carbon source (1996)
- Autores:
- Autores USP: AQUARONE, EUGENIO - FCF ; BORZANI, WALTER - EP
- Unidades: FCF; EP
- DOI: 10.1007/bf00154626
- Assunto: BIOTECNOLOGIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Biotechnology Letters
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 18, n. 8, p. 943-946, 1996
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
MORAES, D A e AQUARONE, Eugênio e BORZANI, Walter. Influence of the initial glycerol concentration on the specific growth rate of candida utilis cultivated on a synthetic medium containing glycerol as the main carbon source. Biotechnology Letters, v. 18, n. 8, p. 943-946, 1996Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf00154626. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Moraes, D. A., Aquarone, E., & Borzani, W. (1996). Influence of the initial glycerol concentration on the specific growth rate of candida utilis cultivated on a synthetic medium containing glycerol as the main carbon source. Biotechnology Letters, 18( 8), 943-946. doi:10.1007/bf00154626 -
NLM
Moraes DA, Aquarone E, Borzani W. Influence of the initial glycerol concentration on the specific growth rate of candida utilis cultivated on a synthetic medium containing glycerol as the main carbon source [Internet]. Biotechnology Letters. 1996 ; 18( 8): 943-946.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf00154626 -
Vancouver
Moraes DA, Aquarone E, Borzani W. Influence of the initial glycerol concentration on the specific growth rate of candida utilis cultivated on a synthetic medium containing glycerol as the main carbon source [Internet]. Biotechnology Letters. 1996 ; 18( 8): 943-946.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf00154626 - Non constant fedbatch ethanol fermentation of molasses (preliminary tests)
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Informações sobre o DOI: 10.1007/bf00154626 (Fonte: oaDOI API)
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