Modelization principles for drying of gels (1994)
- Autores:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: ALIMENTOS; CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS; TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Drying Technology
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.12, n.6 , p.1245-62, 1994
-
ABNT
ROQUE, M A e ZAGROUBA, F e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Modelization principles for drying of gels. Drying Technology, v. 12, n. 6 , p. 1245-62, 1994Tradução . . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Roque, M. A., Zagrouba, F., & Sobral, P. J. do A. (1994). Modelization principles for drying of gels. Drying Technology, 12( 6 ), 1245-62. -
NLM
Roque MA, Zagrouba F, Sobral PJ do A. Modelization principles for drying of gels. Drying Technology. 1994 ;12( 6 ): 1245-62.[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Roque MA, Zagrouba F, Sobral PJ do A. Modelization principles for drying of gels. Drying Technology. 1994 ;12( 6 ): 1245-62.[citado 2024 abr. 24 ] - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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