Lipid stability in sausages prepared with mechanically deboned poultry meat (mdpm) during storage (1995)
- Autores:
- Autores USP: TORRES, ELIZABETH APARECIDA FERRAZ DA S - FSP ; SHIMOKOMAKI, MASSAMI - FCF
- Unidades: FSP; FCF
- Assuntos: EPIDEMIOLOGIA; NUTRIÇÃO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Book of Abstracts
- Nome do evento: Annual Meeting of the Institute of Food Technologists
-
ABNT
TORRES, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva e OLIVO, R e SHIMOKOMAKI, Massami. Lipid stability in sausages prepared with mechanically deboned poultry meat (mdpm) during storage. 1995, Anais.. Chicago: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, 1995. . Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Torres, E. A. F. da S., Olivo, R., & Shimokomaki, M. (1995). Lipid stability in sausages prepared with mechanically deboned poultry meat (mdpm) during storage. In Book of Abstracts. Chicago: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. -
NLM
Torres EAF da S, Olivo R, Shimokomaki M. Lipid stability in sausages prepared with mechanically deboned poultry meat (mdpm) during storage. Book of Abstracts. 1995 ;[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Torres EAF da S, Olivo R, Shimokomaki M. Lipid stability in sausages prepared with mechanically deboned poultry meat (mdpm) during storage. Book of Abstracts. 1995 ;[citado 2024 abr. 19 ] - Avaliacao da estabilidade lipidica em hamburgueres
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