Laboratory evaluation of chemical control of aflatoxin production in unshelled peanuts (Arachis hypogaea L.) (1995)
- Autores:
- Autores USP: FONSECA, HOMERO - ESALQ ; DOMINGUES, MARIA ANTONIA CALORI - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1080/02652039509374313
- Assuntos: PLANTAS OLEAGINOSAS; MICOLOGIA; MICOTOXINAS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Additives and Contaminants
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.12, n.3 , p.347-50, 1995
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
CALORI-DOMINGUES, M A e FONSECA, Homero. Laboratory evaluation of chemical control of aflatoxin production in unshelled peanuts (Arachis hypogaea L.). Food Additives and Contaminants, v. 12, n. 3 , p. 347-50, 1995Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/02652039509374313. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Calori-Domingues, M. A., & Fonseca, H. (1995). Laboratory evaluation of chemical control of aflatoxin production in unshelled peanuts (Arachis hypogaea L.). Food Additives and Contaminants, 12( 3 ), 347-50. doi:10.1080/02652039509374313 -
NLM
Calori-Domingues MA, Fonseca H. Laboratory evaluation of chemical control of aflatoxin production in unshelled peanuts (Arachis hypogaea L.) [Internet]. Food Additives and Contaminants. 1995 ;12( 3 ): 347-50.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652039509374313 -
Vancouver
Calori-Domingues MA, Fonseca H. Laboratory evaluation of chemical control of aflatoxin production in unshelled peanuts (Arachis hypogaea L.) [Internet]. Food Additives and Contaminants. 1995 ;12( 3 ): 347-50.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652039509374313 - Avaliacao em laboratorio do controle quimico da producao de aflatoxinas no amendoim (arachis hypogaea) em casca
- Avaliacao em laboratorio do controle quimico da producao de aflatoxinas no amendoim em casca
- Post harvest control of aflatoxin production on in-shell moist. Ii. Harvester test: Ii. Harvester tests
- Controle quimico da contaminação do amendoim com aflatoxinas no pós-colheita
- Evaluation of experimental chemical control of aflatoxin producing fungi in unshelled peanuts
- Effect of propionic acid on fungal growth and aflatoxin production in moist inshell groundunuts
- Aflatoxin occurrence in shelled peanuts, in the State of Sao Paulo, during the years of 1990 to 1996
- Ocorrência de aflatoxinas em amendoim no Estado de São Paulo nos anos de 1990 a 1996
- Influence of bag materials on the moisture loss and final aflatoxins conten of unshelled peanuts stored with high moisture. Preliminary studies
- Sistema de diagnose de micotoxicoses
Informações sobre o DOI: 10.1080/02652039509374313 (Fonte: oaDOI API)
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