Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.) (1994)
- Authors:
- USP affiliated authors: NOGUEIRA, JOAO NUNES - ESALQ ; CANTARELLI, PAULO ROBERTO - ESALQ ; GALLO, CLAUDIO ROSA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: PLANTAS CULTIVADAS; ALIMENTOS; ADITIVOS ALIMENTARES; CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS; ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Acta Alimentaria
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.23, n.2 , p.145-53, 1994
-
ABNT
NOGUEIRA, J N et al. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria, v. 23, n. 2 , p. 145-53, 1994Tradução . . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Nogueira, J. N., Cantarelli, P. R., Gallo, C. R., & Matsuura, F. C. D. U. (1994). Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria, 23( 2 ), 145-53. -
NLM
Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Matsuura FCDU. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria. 1994 ;23( 2 ): 145-53.[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Matsuura FCDU. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria. 1994 ;23( 2 ): 145-53.[citado 2024 abr. 23 ] - Estudo da acidificacao de vagem para processamento termico
- Effect of calcium addition and acidification on the quality characteristics of canned okra (hibiscus esculentus l.)
- Quality characteristics of fermented and acidified carrots
- Estudo da acidificação de cebolinha para processamento termico
- Effect of acidification, fermentation and addition of calcium on quality of canned cauliflowers
- Efeito da acidificação , fermentação e adição de cálcio na qualidade de couve-flor (Brassica oleraceae L.) Processada pelo calor
- Effect of acidification and fermentacion on the quality characteristics of canned mung bean (vigna radiata wilczec) sprouts
- Estudo da acidificação da beterraba para processamento térmico
- Quality characteristics of acidified and fermented canned okra
- Titration curves of mung bean sprouts
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas