Post-harvest chemical treatment of unshelled moist planuts with sodium othophenylphenatec to control aflatoxigenie fungi .I. Field tests (1992)
- Authors:
- USP affiliated authors: NOGUEIRA, JOAO NUNES - ESALQ ; FONSECA, HOMERO - ESALQ ; DOMINGUES, MARIA ANTONIA CALORI - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: ALIMENTOS; ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS; ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Revista de Microbiologia
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.23, n.4 , p.279-83, out./dez. 1992
-
ABNT
FONSECA, Homero et al. Post-harvest chemical treatment of unshelled moist planuts with sodium othophenylphenatec to control aflatoxigenie fungi .I. Field tests. Revista de Microbiologia, v. 23, n. 4 , p. 279-83, 1992Tradução . . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Fonseca, H., Nogueira, J. N., Calori-Domingues, M. A., Zambello, I. V., & Fonseca, E. L. (1992). Post-harvest chemical treatment of unshelled moist planuts with sodium othophenylphenatec to control aflatoxigenie fungi .I. Field tests. Revista de Microbiologia, 23( 4 ), 279-83. -
NLM
Fonseca H, Nogueira JN, Calori-Domingues MA, Zambello IV, Fonseca EL. Post-harvest chemical treatment of unshelled moist planuts with sodium othophenylphenatec to control aflatoxigenie fungi .I. Field tests. Revista de Microbiologia. 1992 ;23( 4 ): 279-83.[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Fonseca H, Nogueira JN, Calori-Domingues MA, Zambello IV, Fonseca EL. Post-harvest chemical treatment of unshelled moist planuts with sodium othophenylphenatec to control aflatoxigenie fungi .I. Field tests. Revista de Microbiologia. 1992 ;23( 4 ): 279-83.[citado 2024 abr. 23 ] - Prevention of aflatoxin contamination on peanuts after harvest and during store
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