Tolerance to fish-oil in malnourished surgical patients (1991)
- Authors:
- USP affiliated authors: FAINTUCH, JOEL - FM ; PINOTTI, HENRIQUE WALTER - FM
- Unidade: FM
- Assunto: GASTROENTEROLOGIA
- Language: Inglês
- Source:
- Título do periódico: Clinical Nutrition
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.10, n.supl.2, p.49, 1991
- Conference titles: Congress of European Society of Parenteral and Enteral Nutrition
-
ABNT
LIBANORI, H T et al. Tolerance to fish-oil in malnourished surgical patients. Clinical Nutrition. [S.l.]: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 1991 -
APA
Libanori, H. T., Faintuch, J., Escalante, R., Battaglia, C., Leme, R. B. A., & Pinotti, H. W. (1991). Tolerance to fish-oil in malnourished surgical patients. Clinical Nutrition. Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. -
NLM
Libanori HT, Faintuch J, Escalante R, Battaglia C, Leme RBA, Pinotti HW. Tolerance to fish-oil in malnourished surgical patients. Clinical Nutrition. 1991 ;10( supl.2): 49.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Libanori HT, Faintuch J, Escalante R, Battaglia C, Leme RBA, Pinotti HW. Tolerance to fish-oil in malnourished surgical patients. Clinical Nutrition. 1991 ;10( supl.2): 49.[citado 2024 abr. 19 ] - Routine nutritional assessment: objetive or objetive criteria?
- Padronizacao tecnica da nutricao parenteral e enteral em cirurgia
- Avancos no manejo hidro-eletrolitico dos pacientes
- Possible role of hospital diets as a source of infecting microorganisms
- Alternativas terapeuticas em pacientes cirurgicos imunodeficientes
- Clinical application of muscle strength measurements
- Muscle strength in malnourished surgical patients
- Pathogenic bacterial contaminants in enteral diets
- Role of gram-negative bacteria in hospital contamination of nutritional products
- Nutritional assessment of surgical cancer patients
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas