Effect of formulating diets with different assigned energy data for poultry by-product meal on the performance and abdominal fat content of finishing broilers (1989)
- Autores:
- Autor USP: MENDONÇA JÚNIOR, CÁSSIO XAVIER DE - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- DOI: 10.3382/ps.0681672
- Assuntos: FRANGOS DE CORTE; NUTRIÇÃO ANIMAL
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Poultry Science
- ISSN: 0032-5791
- Volume/Número/Paginação/Ano: Champaign
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: cc-by-nc-nd
-
ABNT
MENDONÇA JÚNIOR, Cássio Xavier de e JENSEN, L. S. Effect of formulating diets with different assigned energy data for poultry by-product meal on the performance and abdominal fat content of finishing broilers. Poultry Science, 1989Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/ps.0681672. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Mendonça Júnior, C. X. de, & Jensen, L. S. (1989). Effect of formulating diets with different assigned energy data for poultry by-product meal on the performance and abdominal fat content of finishing broilers. Poultry Science. doi:10.3382/ps.0681672 -
NLM
Mendonça Júnior CX de, Jensen LS. Effect of formulating diets with different assigned energy data for poultry by-product meal on the performance and abdominal fat content of finishing broilers [Internet]. Poultry Science. 1989 ;[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps.0681672 -
Vancouver
Mendonça Júnior CX de, Jensen LS. Effect of formulating diets with different assigned energy data for poultry by-product meal on the performance and abdominal fat content of finishing broilers [Internet]. Poultry Science. 1989 ;[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps.0681672 - Teores de colesterol, ácidos graxos poliinsaturados ômega-3 e vitaminas "A" e "E" em ovos enriquecidos de galinhas e codornas
- Influência dos níveis de lisina e aminoácidos sulfurados na ração, sobre o acúmulo de gordura abdominal em frangos de corte
- Influence of valine level on performance of older broilers fed a low protein diet supplemented with amino acids
- Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens
- Vegetable and marine sources of supplementaries PUFAs in the diet of laying hens: effect on lipid composition of the plasma and of the egg yolk and time of incorporation of omega 6 PUFAs
- Enriquecimento de ovos de galinha mediante suplementação de vitaminas A e E na dieta
- Fatores nutricionais envolvidos na qualidade do ovo
- Palavra do diretor
- Problemas locomotores em frangos de corte
- Efeito da farinha de alfafa, farinha de peixe e farelinho de trigo sobre a deposição de gordura hepática em galinhas hisex branca e hisex vermelha
Informações sobre o DOI: 10.3382/ps.0681672 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas