Arginine response on broiler chickens fed different levels of protein (1989)
- Authors:
- Autor USP: MENDONÇA JÚNIOR, CÁSSIO XAVIER DE - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Subjects: ARGININA; FRANGOS DE CORTE
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Poultry Science
- ISSN: 0032-5791
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 68, n. suppl. 1, p. 35, 1989
- Conference titles: Annual Meeting of the Poultry Science Association
-
ABNT
CUCA, M e MENDONÇA JÚNIOR, Cássio Xavier de e JENSEN, L S. Arginine response on broiler chickens fed different levels of protein. Poultry Science. Ithaca: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 1989 -
APA
Cuca, M., Mendonça Júnior, C. X. de, & Jensen, L. S. (1989). Arginine response on broiler chickens fed different levels of protein. Poultry Science. Ithaca: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. -
NLM
Cuca M, Mendonça Júnior CX de, Jensen LS. Arginine response on broiler chickens fed different levels of protein. Poultry Science. 1989 ; 68( suppl. 1): 35.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Cuca M, Mendonça Júnior CX de, Jensen LS. Arginine response on broiler chickens fed different levels of protein. Poultry Science. 1989 ; 68( suppl. 1): 35.[citado 2024 abr. 19 ] - Teores de colesterol, ácidos graxos poliinsaturados ômega-3 e vitaminas "A" e "E" em ovos enriquecidos de galinhas e codornas
- Influência dos níveis de lisina e aminoácidos sulfurados na ração, sobre o acúmulo de gordura abdominal em frangos de corte
- Influence of valine level on performance of older broilers fed a low protein diet supplemented with amino acids
- Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens
- Vegetable and marine sources of supplementaries PUFAs in the diet of laying hens: effect on lipid composition of the plasma and of the egg yolk and time of incorporation of omega 6 PUFAs
- Enriquecimento de ovos de galinha mediante suplementação de vitaminas A e E na dieta
- Fatores nutricionais envolvidos na qualidade do ovo
- Palavra do diretor
- Problemas locomotores em frangos de corte
- Efeito da farinha de alfafa, farinha de peixe e farelinho de trigo sobre a deposição de gordura hepática em galinhas hisex branca e hisex vermelha
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas