Effect of feeding low protein diets containing synthetic amino acids on performance aud abdominal fat of 3 to 6 week-old male broilers (1988)
- Autores:
- Autor USP: MENDONCA JUNIOR, CASSIO XAVIER DE - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Assuntos: ALIMENTAÇÃO ANIMAL; AMINOÁCIDOS; FRANGOS DE CORTE
- Idioma: Português
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Proceedings
- Nome do evento: World's Poultry Congress
-
ABNT
JENSEN, L S e FANCHER, B I e MENDONÇA JÚNIOR, Cássio Xavier de. Effect of feeding low protein diets containing synthetic amino acids on performance aud abdominal fat of 3 to 6 week-old male broilers. 1988, Anais.. Nagoya: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 1988. . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Jensen, L. S., Fancher, B. I., & Mendonça Júnior, C. X. de. (1988). Effect of feeding low protein diets containing synthetic amino acids on performance aud abdominal fat of 3 to 6 week-old male broilers. In Proceedings. Nagoya: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. -
NLM
Jensen LS, Fancher BI, Mendonça Júnior CX de. Effect of feeding low protein diets containing synthetic amino acids on performance aud abdominal fat of 3 to 6 week-old male broilers. Proceedings. 1988 ;[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Jensen LS, Fancher BI, Mendonça Júnior CX de. Effect of feeding low protein diets containing synthetic amino acids on performance aud abdominal fat of 3 to 6 week-old male broilers. Proceedings. 1988 ;[citado 2024 abr. 24 ] - Teores de colesterol, ácidos graxos poliinsaturados ômega-3 e vitaminas "A" e "E" em ovos enriquecidos de galinhas e codornas
- Influência dos níveis de lisina e aminoácidos sulfurados na ração, sobre o acúmulo de gordura abdominal em frangos de corte
- Influence of valine level on performance of older broilers fed a low protein diet supplemented with amino acids
- Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens
- Vegetable and marine sources of supplementaries PUFAs in the diet of laying hens: effect on lipid composition of the plasma and of the egg yolk and time of incorporation of omega 6 PUFAs
- Enriquecimento de ovos de galinha mediante suplementação de vitaminas A e E na dieta
- Enfermidades do sistema locomotor
- Response of broiler chicks to low protein diets supplemented with amino acids
- Evaluation of metabolizable energy in poultry by-product meal for finishing broilers
- Efeito dos níveis dietéticos de colina e metionina sobre a qualidade dos ovos e níveis de lípidios plasmáticos em galinhas hisex branca e hisex vermelha
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas