Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans (1986)
- Autores:
- Autores USP: LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF ; FINARDI FILHO, FLAVIO - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: ENZIMAS AMILOLÍTICAS (CARACTERÍSTICAS); FEIJÃO (CARACTERÍSTICAS); NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL
- Idioma: Português
- Imprenta:
- Nome do evento: Latin-American and Caribbean Seminar on Recent Advances in Bean Research
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ABNT
FINARDI FILHO, Flavio e LAJOLO, Franco Maria. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. 1986, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1986. . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Finardi Filho, F., & Lajolo, F. M. (1986). Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. In . São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Finardi Filho F, Lajolo FM. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. 1986 ;[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Finardi Filho F, Lajolo FM. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. 1986 ;[citado 2024 abr. 24 ] - Purificacao e caracterizacao de inibidores de alpha-amilase presentes no feijao jalo
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