Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses (1985)
- Authors:
- Autor USP: PEREGO JUNIOR, LEONARDO - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/0144-4565(85)90044-7
- Subjects: ETANOL; BIOTECNOLOGIA
- Language: Português
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Biomass
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.6 , p.247-56, 1985
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
PEREGO JUNIOR, L et al. Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses. Biomass, v. 6 , p. 247-56, 1985Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/0144-4565(85)90044-7. Acesso em: 17 abr. 2024. -
APA
Perego Junior, L., Dias, J. M. C. S., Koshimizu, L. H., Cruz, M. R. M., Borzani, W., & Vairo, M. L. R. (1985). Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses. Biomass, 6 , 247-56. doi:10.1016/0144-4565(85)90044-7 -
NLM
Perego Junior L, Dias JMCS, Koshimizu LH, Cruz MRM, Borzani W, Vairo MLR. Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses [Internet]. Biomass. 1985 ;6 247-56.[citado 2024 abr. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0144-4565(85)90044-7 -
Vancouver
Perego Junior L, Dias JMCS, Koshimizu LH, Cruz MRM, Borzani W, Vairo MLR. Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses [Internet]. Biomass. 1985 ;6 247-56.[citado 2024 abr. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0144-4565(85)90044-7 - Crescimento de bacterias fotossintetizantes anaerobicas em meio de vinhaca
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Informações sobre o DOI: 10.1016/0144-4565(85)90044-7 (Fonte: oaDOI API)
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