Filtros : "SANTOS, CATARINA ANGELI" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Visualized Experiments. Unidade: FCF

    Subjects: VIRULÊNCIA, BACTÉRIAS PATOGÊNICAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Catarina Angeli et al. Quantification of violacein in Chromobacterium violaceum and Its Inhibition by Bioactive Compounds. Journal of Visualized Experiments, v. 222, p. 1-14 art. e68507, 2025Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3791/68507. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Santos, C. A., Lima, E. M. F., Miguel, C. M. T. S., & Pinto, U. M. (2025). Quantification of violacein in Chromobacterium violaceum and Its Inhibition by Bioactive Compounds. Journal of Visualized Experiments, 222, 1-14 art. e68507. doi:10.3791/68507
    • NLM

      Santos CA, Lima EMF, Miguel CMTS, Pinto UM. Quantification of violacein in Chromobacterium violaceum and Its Inhibition by Bioactive Compounds [Internet]. Journal of Visualized Experiments. 2025 ; 222 1-14 art. e68507.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3791/68507
    • Vancouver

      Santos CA, Lima EMF, Miguel CMTS, Pinto UM. Quantification of violacein in Chromobacterium violaceum and Its Inhibition by Bioactive Compounds [Internet]. Journal of Visualized Experiments. 2025 ; 222 1-14 art. e68507.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3791/68507
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS, BACTÉRIAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Catarina Angeli et al. Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria. Frontiers in Microbiology, v. 12, p. 1-15 art. 735931, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735931. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Santos, C. A., Lima, E. M. F., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria. Frontiers in Microbiology, 12, 1-15 art. 735931. doi:10.3389/fmicb.2021.735931
    • NLM

      Santos CA, Lima EMF, Franco BDG de M, Pinto UM. Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-15 art. 735931.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735931
    • Vancouver

      Santos CA, Lima EMF, Franco BDG de M, Pinto UM. Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-15 art. 735931.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735931
  • Unidade: FCF

    Assunto: COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Catarina Angeli. Quorum quenching por compostos fenólicos em bactérias biossensoras e de origem alimentar. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-100709/. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Santos, C. A. (2021). Quorum quenching por compostos fenólicos em bactérias biossensoras e de origem alimentar (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-100709/
    • NLM

      Santos CA. Quorum quenching por compostos fenólicos em bactérias biossensoras e de origem alimentar [Internet]. 2021 ;[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-100709/
    • Vancouver

      Santos CA. Quorum quenching por compostos fenólicos em bactérias biossensoras e de origem alimentar [Internet]. 2021 ;[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-100709/
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Catarina Angeli et al. Bioactive properties of syzygium cumini (L.) skeels pulp and seed phenolic extracts. Frontiers in Microbiology, v. 11, p. 1-16 art. 990, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.00990. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Santos, C. A., Almeida, F. A. de, Quecan, B. X. V., Pereira, P. A. P., Bezerra, K. M. G., Cunha, L. R. da, & Pinto, U. M. (2020). Bioactive properties of syzygium cumini (L.) skeels pulp and seed phenolic extracts. Frontiers in Microbiology, 11, 1-16 art. 990. doi:10.3389/fmicb.2020.00990
    • NLM

      Santos CA, Almeida FA de, Quecan BXV, Pereira PAP, Bezerra KMG, Cunha LR da, Pinto UM. Bioactive properties of syzygium cumini (L.) skeels pulp and seed phenolic extracts [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2020 ; 11 1-16 art. 990.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.00990
    • Vancouver

      Santos CA, Almeida FA de, Quecan BXV, Pereira PAP, Bezerra KMG, Cunha LR da, Pinto UM. Bioactive properties of syzygium cumini (L.) skeels pulp and seed phenolic extracts [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2020 ; 11 1-16 art. 990.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.00990

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025