Fonte: Journal of Dairy Science. Nome do evento: ADSA-ASAS Joint Annual Meeting. Unidade: FZEA
Assuntos: CARCAÇA (CARACTERÍSTICAS), CARNES E DERIVADOS, VENDAS A VAREJO, GADO NELORE
ABNT
SOUZA, J. L. F. et al. Carcass traits obtained at the fifth rib level to predict retail cuts in Nellore (B. indicus) cattle. Journal of Dairy Science. Savoy: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 14 nov. 2024. , 2011APA
Souza, J. L. F., Silva, S. da L. e, Gomes, R. da C., Bonin, M. de N., Silva Neto, P. Z. da, & Leme, P. R. (2011). Carcass traits obtained at the fifth rib level to predict retail cuts in Nellore (B. indicus) cattle. Journal of Dairy Science. Savoy: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Souza JLF, Silva S da L e, Gomes R da C, Bonin M de N, Silva Neto PZ da, Leme PR. Carcass traits obtained at the fifth rib level to predict retail cuts in Nellore (B. indicus) cattle. Journal of Dairy Science. 2011 ; 94 572.[citado 2024 nov. 14 ]Vancouver
Souza JLF, Silva S da L e, Gomes R da C, Bonin M de N, Silva Neto PZ da, Leme PR. Carcass traits obtained at the fifth rib level to predict retail cuts in Nellore (B. indicus) cattle. Journal of Dairy Science. 2011 ; 94 572.[citado 2024 nov. 14 ]