Fonte: JORNAL BRASILEIRO DE NEFROLOGIA. Unidade: FM
Assuntos: ADITIVOS ALIMENTARES, ESTIMULANTES DE CRESCIMENTO VEGETAL, HEPATOPATIAS, FRUTICULTURA
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ABNT
SANCHES, Talita Rojas Cunha e ANDRADE, Lucia da Conceição. Substance used in the ripening of fruits can cause kidney damage and water and electrolytic disorders. JORNAL BRASILEIRO DE NEFROLOGIA, v. 45, n. 4, p. 387-388, 2023Tradução . . Disponível em: https://observatorio.fm.usp.br/handle/OPI/57828. Acesso em: 17 out. 2024.APA
Sanches, T. R. C., & Andrade, L. da C. (2023). Substance used in the ripening of fruits can cause kidney damage and water and electrolytic disorders. JORNAL BRASILEIRO DE NEFROLOGIA, 45( 4), 387-388. doi:10.1590/2175-8239-JBN-2023-E009enNLM
Sanches TRC, Andrade L da C. Substance used in the ripening of fruits can cause kidney damage and water and electrolytic disorders [Internet]. JORNAL BRASILEIRO DE NEFROLOGIA. 2023 ; 45( 4): 387-388.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://observatorio.fm.usp.br/handle/OPI/57828Vancouver
Sanches TRC, Andrade L da C. Substance used in the ripening of fruits can cause kidney damage and water and electrolytic disorders [Internet]. JORNAL BRASILEIRO DE NEFROLOGIA. 2023 ; 45( 4): 387-388.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://observatorio.fm.usp.br/handle/OPI/57828