Source: Alimentaria. Unidade: FCF
Assunto: BEBIDAS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NAGATO, Leticia Araujo Farah et al. Quantitation of ethyl carbamate (EC) by gas chromatography and mass spectrometric detection in distilled spirits. Alimentaria, v. 37, n. 311, p. 31-36, 2000Tradução . . Acesso em: 02 nov. 2024.APA
Nagato, L. A. F., Silva, O. A., Yonamine, M., & Penteado, M. de V. C. (2000). Quantitation of ethyl carbamate (EC) by gas chromatography and mass spectrometric detection in distilled spirits. Alimentaria, 37( 311), 31-36.NLM
Nagato LAF, Silva OA, Yonamine M, Penteado M de VC. Quantitation of ethyl carbamate (EC) by gas chromatography and mass spectrometric detection in distilled spirits. Alimentaria. 2000 ; 37( 311): 31-36.[citado 2024 nov. 02 ]Vancouver
Nagato LAF, Silva OA, Yonamine M, Penteado M de VC. Quantitation of ethyl carbamate (EC) by gas chromatography and mass spectrometric detection in distilled spirits. Alimentaria. 2000 ; 37( 311): 31-36.[citado 2024 nov. 02 ]