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  • Fonte: Revista Vórtex. Unidade: ECA

    Assuntos: SOM (MÚSICA), PERCEPÇÃO MUSICAL, ARTE SONORA

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    • ABNT

      GERMANO, Gustavo Branco et al. Listening to/with Mar Paradoxo: a collective practice for sharing listenings. Revista Vórtex, v. no 2021, n. 2, p. 1-26, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.33871/23179937.2021.9.2.1. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Germano, G. B., Fernandez, A. M., Tápia, D., Lima, H. R. de S., Campesato, L., Mapuranga, M., et al. (2021). Listening to/with Mar Paradoxo: a collective practice for sharing listenings. Revista Vórtex, no 2021( 2), 1-26. doi:10.33871/23179937.2021.9.2.1
    • NLM

      Germano GB, Fernandez AM, Tápia D, Lima HR de S, Campesato L, Mapuranga M, Bonafé VM, Farias VR de S. Listening to/with Mar Paradoxo: a collective practice for sharing listenings [Internet]. Revista Vórtex. 2021 ; no 2021( 2): 1-26.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.33871/23179937.2021.9.2.1
    • Vancouver

      Germano GB, Fernandez AM, Tápia D, Lima HR de S, Campesato L, Mapuranga M, Bonafé VM, Farias VR de S. Listening to/with Mar Paradoxo: a collective practice for sharing listenings [Internet]. Revista Vórtex. 2021 ; no 2021( 2): 1-26.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.33871/23179937.2021.9.2.1
  • Fonte: Revista Vórtex. Unidade: ECA

    Assuntos: COGNIÇÃO MUSICAL, CRIATIVIDADE, COMPOSIÇÃO MUSICAL, IMPROVISAÇÃO (MÚSICA), MÚSICA COMPUTACIONAL, INSTRUMENTO MUSICAL ELETRÔNICO

    Versão PublicadaAcesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      ALIEL, Luzilei e KELLER, Damián e FERRAZ, Sílvio. Perspectivas da forma-pensamento Gelassenheit: aplicações e experimentações em atividades criativas cognitivo-ecológicas. Revista Vórtex, v. 6, n. 2, p. 1-27, 2018Tradução . . Disponível em: https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034439.pdf. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Aliel, L., Keller, D., & Ferraz, S. (2018). Perspectivas da forma-pensamento Gelassenheit: aplicações e experimentações em atividades criativas cognitivo-ecológicas. Revista Vórtex, 6( 2), 1-27. Recuperado de https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034439.pdf
    • NLM

      Aliel L, Keller D, Ferraz S. Perspectivas da forma-pensamento Gelassenheit: aplicações e experimentações em atividades criativas cognitivo-ecológicas [Internet]. Revista Vórtex. 2018 ; 6( 2): 1-27.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034439.pdf
    • Vancouver

      Aliel L, Keller D, Ferraz S. Perspectivas da forma-pensamento Gelassenheit: aplicações e experimentações em atividades criativas cognitivo-ecológicas [Internet]. Revista Vórtex. 2018 ; 6( 2): 1-27.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034439.pdf
  • Fonte: Revista Vórtex. Unidade: ECA

    Assuntos: MÚSICA EXPERIMENTAL, SILÊNCIO, TEMPO (MÚSICA)

    Versão PublicadaAcesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      GERMANO, Gustavo Branco e IAZZETTA, Fernando. Silêncios e durações estendidas no Wandelweiser: três análises. Revista Vórtex, v. 6, n. 2, p. 1-26, 2018Tradução . . Disponível em: https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034428.pdf. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Germano, G. B., & Iazzetta, F. (2018). Silêncios e durações estendidas no Wandelweiser: três análises. Revista Vórtex, 6( 2), 1-26. Recuperado de https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034428.pdf
    • NLM

      Germano GB, Iazzetta F. Silêncios e durações estendidas no Wandelweiser: três análises [Internet]. Revista Vórtex. 2018 ; 6( 2): 1-26.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034428.pdf
    • Vancouver

      Germano GB, Iazzetta F. Silêncios e durações estendidas no Wandelweiser: três análises [Internet]. Revista Vórtex. 2018 ; 6( 2): 1-26.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://www.eca.usp.br/acervo/producao-academica/003034428.pdf
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. Unidade: IQ

    Assuntos: COBRE, ESPECTROSCOPIA RAMAN, FÍSICO-QUÍMICA

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      ABREU, Heitor Avelino de et al. Solid-state experimental and theoretical investigation of the ammonium salt of croconate violet, a pseudo-oxocarbon ion. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory, v. 113, n. 23, p. 6446-6452, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp901021c. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Abreu, H. A. de, Júnior, A. L. S., Leitão, A. A., De Sá, L. R. V., Ribeiro, M. C. C., Diniz, R., & Oliveira, L. F. C. de. (2009). Solid-state experimental and theoretical investigation of the ammonium salt of croconate violet, a pseudo-oxocarbon ion. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory, 113( 23), 6446-6452. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp901021c
    • NLM

      Abreu HA de, Júnior ALS, Leitão AA, De Sá LRV, Ribeiro MCC, Diniz R, Oliveira LFC de. Solid-state experimental and theoretical investigation of the ammonium salt of croconate violet, a pseudo-oxocarbon ion [Internet]. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. 2009 ; 113( 23): 6446-6452.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp901021c
    • Vancouver

      Abreu HA de, Júnior ALS, Leitão AA, De Sá LRV, Ribeiro MCC, Diniz R, Oliveira LFC de. Solid-state experimental and theoretical investigation of the ammonium salt of croconate violet, a pseudo-oxocarbon ion [Internet]. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. 2009 ; 113( 23): 6446-6452.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp901021c
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, FRUTAS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      SHIGA, Tania Misuzu et al. Changes in cell wall composition associated to the softening of ripening papaya: evidence of extensive solubilization of large molecular mass galactouronides. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 57, n. 15, p. 7064-7071, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf901863w. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Shiga, T. M., Fabi, J. P., Nascimento, J. R. O. do, Petkowicz, C. L. de O., Vriesmann, L. C., Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2009). Changes in cell wall composition associated to the softening of ripening papaya: evidence of extensive solubilization of large molecular mass galactouronides. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57( 15), 7064-7071. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf901863w
    • NLM

      Shiga TM, Fabi JP, Nascimento JRO do, Petkowicz CL de O, Vriesmann LC, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Changes in cell wall composition associated to the softening of ripening papaya: evidence of extensive solubilization of large molecular mass galactouronides [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009 ; 57( 15): 7064-7071.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf901863w
    • Vancouver

      Shiga TM, Fabi JP, Nascimento JRO do, Petkowicz CL de O, Vriesmann LC, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Changes in cell wall composition associated to the softening of ripening papaya: evidence of extensive solubilization of large molecular mass galactouronides [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009 ; 57( 15): 7064-7071.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf901863w
  • Fonte: Journal of Organic Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: SÍNTESE ORGÂNICA, PRODUTOS NATURAIS

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    • ABNT

      BIANCO, Graziela Gallego et al. (+)- and (-)-Mutisianthol: first total synthesis, absolute configuration, and antitumor activity. Journal of Organic Chemistry, v. 74, n. 6, p. 2561-2566, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jo9000405. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Bianco, G. G., Ferraz, H. M. C., Costa, A. M., Costa-Lotufo, L. V., Pessoa, C., Moraes, M. O. de, et al. (2009). (+)- and (-)-Mutisianthol: first total synthesis, absolute configuration, and antitumor activity. Journal of Organic Chemistry, 74( 6), 2561-2566. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jo9000405
    • NLM

      Bianco GG, Ferraz HMC, Costa AM, Costa-Lotufo LV, Pessoa C, Moraes MO de, Schrems MG, Pfaltz A, Silva Jr. LF da. (+)- and (-)-Mutisianthol: first total synthesis, absolute configuration, and antitumor activity [Internet]. Journal of Organic Chemistry. 2009 ; 74( 6): 2561-2566.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jo9000405
    • Vancouver

      Bianco GG, Ferraz HMC, Costa AM, Costa-Lotufo LV, Pessoa C, Moraes MO de, Schrems MG, Pfaltz A, Silva Jr. LF da. (+)- and (-)-Mutisianthol: first total synthesis, absolute configuration, and antitumor activity [Internet]. Journal of Organic Chemistry. 2009 ; 74( 6): 2561-2566.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jo9000405
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, SOJA, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      BORRMANN, Daniela e ANDRADE, Juliana Castelhano de e LANFER MARQUEZ, Ursula Maria. Chlorophyll degradation and formation of colorless chlorophyll derivatives during soybean (Glycine max L. merill) seed maturation. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 57, n. 5, p. 2030-2034, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf803191k. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Borrmann, D., Andrade, J. C. de, & Lanfer Marquez, U. M. (2009). Chlorophyll degradation and formation of colorless chlorophyll derivatives during soybean (Glycine max L. merill) seed maturation. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57( 5), 2030-2034. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf803191k
    • NLM

      Borrmann D, Andrade JC de, Lanfer Marquez UM. Chlorophyll degradation and formation of colorless chlorophyll derivatives during soybean (Glycine max L. merill) seed maturation [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009 ; 57( 5): 2030-2034.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf803191k
    • Vancouver

      Borrmann D, Andrade JC de, Lanfer Marquez UM. Chlorophyll degradation and formation of colorless chlorophyll derivatives during soybean (Glycine max L. merill) seed maturation [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009 ; 57( 5): 2030-2034.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf803191k
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. Unidade: IQ

    Assuntos: QUÍMICA ATMOSFÉRICA, ESPECTROSCOPIA INFRAVERMELHA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DENIS, Pablo A. e ORNELLAS, Fernando Rei. Theoretical characterization of hydrogen polyoxides: HOOH, HOOOH, HOOOOH, and HOOO. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory, v. 113, n. 2, p. 499-506, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jp808795e. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Denis, P. A., & Ornellas, F. R. (2009). Theoretical characterization of hydrogen polyoxides: HOOH, HOOOH, HOOOOH, and HOOO. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory, 113( 2), 499-506. doi:10.1021/jp808795e
    • NLM

      Denis PA, Ornellas FR. Theoretical characterization of hydrogen polyoxides: HOOH, HOOOH, HOOOOH, and HOOO [Internet]. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. 2009 ; 113( 2): 499-506.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jp808795e
    • Vancouver

      Denis PA, Ornellas FR. Theoretical characterization of hydrogen polyoxides: HOOH, HOOOH, HOOOOH, and HOOO [Internet]. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. 2009 ; 113( 2): 499-506.[citado 2025 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jp808795e
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. Unidade: IQ

    Assuntos: QUÍMICA ATMOSFÉRICA, ISÔMERO, COMPOSTOS DE ENXOFRE, BROMO

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      OLIVEIRA FILHO, Antonio Gustavo Sampaio de e AOTO, Yuri Alexandre e ORNELLAS, Fernando Rei. New molecular species of potential interest to atmospheric chemistry: isomers on the ['H', 'S IND. 2', 'BR'] potential energy surface. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory, v. 113, n. 7, p. 1397-1402, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp8079793. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Oliveira Filho, A. G. S. de, Aoto, Y. A., & Ornellas, F. R. (2009). New molecular species of potential interest to atmospheric chemistry: isomers on the ['H', 'S IND. 2', 'BR'] potential energy surface. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory, 113( 7), 1397-1402. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp8079793
    • NLM

      Oliveira Filho AGS de, Aoto YA, Ornellas FR. New molecular species of potential interest to atmospheric chemistry: isomers on the ['H', 'S IND. 2', 'BR'] potential energy surface [Internet]. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. 2009 ; 113( 7): 1397-1402.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp8079793
    • Vancouver

      Oliveira Filho AGS de, Aoto YA, Ornellas FR. New molecular species of potential interest to atmospheric chemistry: isomers on the ['H', 'S IND. 2', 'BR'] potential energy surface [Internet]. Journal of Physical Chemistry A : Dynamics, Kinetics, Environmental Chemistry, Spectroscopy, Structure, Theory. 2009 ; 113( 7): 1397-1402.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp8079793
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: MOLÉCULA (SIMULAÇÃO), LÍQUIDOS IÔNICOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIQUEIRA, Leonardo José Amaral de e RIBEIRO, Mauro Carlos Costa. Alkoxy chain effect on the viscosity of a quaternary ammonium ionic liquid: molecular dynamics simulations. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, v. 113, n. 4, p. 1074-1079, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp807833a. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Siqueira, L. J. A. de, & Ribeiro, M. C. C. (2009). Alkoxy chain effect on the viscosity of a quaternary ammonium ionic liquid: molecular dynamics simulations. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, 113( 4), 1074-1079. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp807833a
    • NLM

      Siqueira LJA de, Ribeiro MCC. Alkoxy chain effect on the viscosity of a quaternary ammonium ionic liquid: molecular dynamics simulations [Internet]. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2009 ; 113( 4): 1074-1079.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp807833a
    • Vancouver

      Siqueira LJA de, Ribeiro MCC. Alkoxy chain effect on the viscosity of a quaternary ammonium ionic liquid: molecular dynamics simulations [Internet]. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2009 ; 113( 4): 1074-1079.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp807833a
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: SOLVATAÇÃO, ESPECTROSCOPIA, SOLVENTE

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Priscilla Leandro et al. Solvatochromism in binary mixtures: first report on a solvation free energy relationship between solvent exchange equilibrium constants and the properties of the medium. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, v. 113, n. 28, p. 9512-9519, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp902272g. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Silva, P. L., Trassi, M. A. de S., Martins, C. T., & El Seoud, O. A. (2009). Solvatochromism in binary mixtures: first report on a solvation free energy relationship between solvent exchange equilibrium constants and the properties of the medium. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, 113( 28), 9512-9519. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp902272g
    • NLM

      Silva PL, Trassi MA de S, Martins CT, El Seoud OA. Solvatochromism in binary mixtures: first report on a solvation free energy relationship between solvent exchange equilibrium constants and the properties of the medium [Internet]. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2009 ; 113( 28): 9512-9519.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp902272g
    • Vancouver

      Silva PL, Trassi MA de S, Martins CT, El Seoud OA. Solvatochromism in binary mixtures: first report on a solvation free energy relationship between solvent exchange equilibrium constants and the properties of the medium [Internet]. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2009 ; 113( 28): 9512-9519.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp902272g
  • Fonte: Journal of Chemical Information and Modeling. Unidade: FCF

    Assuntos: FARMACOLOGIA, RELAÇÕES QUANTITATIVAS ENTRE ESTRUTURA QUÍMICA E ATIVIDADE BIOLÓGICA, MEDICAMENTO

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ANDRADE, Carolina Horta et al. Rational design and 3D-pharmacophore mapping of 5 '-thiourea-substituted 'alpha'-thymidine analogues as mycobacterial TMPK inhibitors. Journal of Chemical Information and Modeling, v. 49, n. 4, p. 1070-1078, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ci8004622. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Andrade, C. H., Pasqualoto, K. F. M., Ferreira, E. I., & Hopfinger, A. J. (2009). Rational design and 3D-pharmacophore mapping of 5 '-thiourea-substituted 'alpha'-thymidine analogues as mycobacterial TMPK inhibitors. Journal of Chemical Information and Modeling, 49( 4), 1070-1078. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ci8004622
    • NLM

      Andrade CH, Pasqualoto KFM, Ferreira EI, Hopfinger AJ. Rational design and 3D-pharmacophore mapping of 5 '-thiourea-substituted 'alpha'-thymidine analogues as mycobacterial TMPK inhibitors [Internet]. Journal of Chemical Information and Modeling. 2009 ; 49( 4): 1070-1078.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ci8004622
    • Vancouver

      Andrade CH, Pasqualoto KFM, Ferreira EI, Hopfinger AJ. Rational design and 3D-pharmacophore mapping of 5 '-thiourea-substituted 'alpha'-thymidine analogues as mycobacterial TMPK inhibitors [Internet]. Journal of Chemical Information and Modeling. 2009 ; 49( 4): 1070-1078.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ci8004622
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: LÍQUIDOS IÔNICOS, FÍSICO-QUÍMICA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, Mauro Carlos Costa e SCOPIGNO, Tullio e RUOCCO, Giancarlo. Prigogine-defay ratio for an ionic glass-former: molecular dynamics simulations. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, v. 113, n. 10, p. 3099-3104, 2009Tradução . . Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Ribeiro, M. C. C., Scopigno, T., & Ruocco, G. (2009). Prigogine-defay ratio for an ionic glass-former: molecular dynamics simulations. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, 113( 10), 3099-3104.
    • NLM

      Ribeiro MCC, Scopigno T, Ruocco G. Prigogine-defay ratio for an ionic glass-former: molecular dynamics simulations. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2009 ; 113( 10): 3099-3104.[citado 2025 out. 08 ]
    • Vancouver

      Ribeiro MCC, Scopigno T, Ruocco G. Prigogine-defay ratio for an ionic glass-former: molecular dynamics simulations. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2009 ; 113( 10): 3099-3104.[citado 2025 out. 08 ]
  • Fonte: Inorganic Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: NANOPARTÍCULAS, PALÁDIO, QUÍMICA INORGÂNICA

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROSSI, Liane Marcia e NANGOI, Inna M. e COSTA, Natália de Jesus da Silva. Ligand-assisted preparation of palladium supported nanoparticles: a step toward. Inorganic Chemistry, v. 48, n. 11, p. 4640-4642, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic900440p. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Rossi, L. M., Nangoi, I. M., & Costa, N. de J. da S. (2009). Ligand-assisted preparation of palladium supported nanoparticles: a step toward. Inorganic Chemistry, 48( 11), 4640-4642. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic900440p
    • NLM

      Rossi LM, Nangoi IM, Costa N de J da S. Ligand-assisted preparation of palladium supported nanoparticles: a step toward [Internet]. Inorganic Chemistry. 2009 ; 48( 11): 4640-4642.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic900440p
    • Vancouver

      Rossi LM, Nangoi IM, Costa N de J da S. Ligand-assisted preparation of palladium supported nanoparticles: a step toward [Internet]. Inorganic Chemistry. 2009 ; 48( 11): 4640-4642.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic900440p
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, FEIJÃO

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    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez e GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Effect of different cooking conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of some selected Brazilian bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 57, n. 13, p. 5734-5742, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf900527v. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Ranilla, L. G., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2009). Effect of different cooking conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of some selected Brazilian bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 57( 13), 5734-5742. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf900527v
    • NLM

      Ranilla LG, Genovese MI, Lajolo FM. Effect of different cooking conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of some selected Brazilian bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009 ; 57( 13): 5734-5742.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf900527v
    • Vancouver

      Ranilla LG, Genovese MI, Lajolo FM. Effect of different cooking conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of some selected Brazilian bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2009 ; 57( 13): 5734-5742.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf900527v
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, ESPECTROSCOPIA RAMAN

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    • ABNT

      DO NASCIMENTO, G. M. e KOBATA, Pedro Yuri Gerônimo e TEMPERINI, Márcia Laudelina Arruda. Structural and vibrational characterization of polyaniline nanofibers prepared from interfacial polymerization. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, v. 112, n. 37, p. 11551-11557, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp804154k. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Do Nascimento, G. M., Kobata, P. Y. G., & Temperini, M. L. A. (2008). Structural and vibrational characterization of polyaniline nanofibers prepared from interfacial polymerization. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry, 112( 37), 11551-11557. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp804154k
    • NLM

      Do Nascimento GM, Kobata PYG, Temperini MLA. Structural and vibrational characterization of polyaniline nanofibers prepared from interfacial polymerization [Internet]. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2008 ; 112( 37): 11551-11557.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp804154k
    • Vancouver

      Do Nascimento GM, Kobata PYG, Temperini MLA. Structural and vibrational characterization of polyaniline nanofibers prepared from interfacial polymerization [Internet]. Journal of Physical Chemistry B : Soft Condensed Matter and Biophysical Chemistry. 2008 ; 112( 37): 11551-11557.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp804154k
  • Fonte: Inorganic Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: QUÍMICA INORGÂNICA, RUTÊNIO, LUMINESCÊNCIA

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    • ABNT

      PATROCÍNIO, Antônio Otávio de Toledo e IHA, Neyde Yukie Murakami. Photoswitches and luminescent rigidity sensors based on fac-'['RE''(CO) IND. 3'('ME IND. 4'phen)(L)] POT. +'. Inorganic Chemistry, v. 47, n. 23, p. 10851-10857, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic800504a. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Patrocínio, A. O. de T., & Iha, N. Y. M. (2008). Photoswitches and luminescent rigidity sensors based on fac-'['RE''(CO) IND. 3'('ME IND. 4'phen)(L)] POT. +'. Inorganic Chemistry, 47( 23), 10851-10857. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic800504a
    • NLM

      Patrocínio AO de T, Iha NYM. Photoswitches and luminescent rigidity sensors based on fac-'['RE''(CO) IND. 3'('ME IND. 4'phen)(L)] POT. +' [Internet]. Inorganic Chemistry. 2008 ; 47( 23): 10851-10857.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic800504a
    • Vancouver

      Patrocínio AO de T, Iha NYM. Photoswitches and luminescent rigidity sensors based on fac-'['RE''(CO) IND. 3'('ME IND. 4'phen)(L)] POT. +' [Internet]. Inorganic Chemistry. 2008 ; 47( 23): 10851-10857.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/ic800504a
  • Fonte: Journal of Physical Chemistry A. Unidade: IQ

    Assuntos: ESTRUTURA QUÍMICA, LANTANÍDIOS

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    • ABNT

      ROOS, Björn O. et al. New relativistic atomic natural orbital basis sets for lanthanide atoms with applications to the Ce diatom and Lu'F IND. 3'. Journal of Physical Chemistry A, v. 112, n. 45, p. 11431-11435, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp803213j. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Roos, B. O., Lindh, R., Malmqvist, P. -A., Veryazov, V., Widmark, P. -O., & Borin, A. C. (2008). New relativistic atomic natural orbital basis sets for lanthanide atoms with applications to the Ce diatom and Lu'F IND. 3'. Journal of Physical Chemistry A, 112( 45), 11431-11435. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp803213j
    • NLM

      Roos BO, Lindh R, Malmqvist P-A, Veryazov V, Widmark P-O, Borin AC. New relativistic atomic natural orbital basis sets for lanthanide atoms with applications to the Ce diatom and Lu'F IND. 3' [Internet]. Journal of Physical Chemistry A. 2008 ; 112( 45): 11431-11435.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp803213j
    • Vancouver

      Roos BO, Lindh R, Malmqvist P-A, Veryazov V, Widmark P-O, Borin AC. New relativistic atomic natural orbital basis sets for lanthanide atoms with applications to the Ce diatom and Lu'F IND. 3' [Internet]. Journal of Physical Chemistry A. 2008 ; 112( 45): 11431-11435.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jp803213j
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, AMORA

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto e PINTO, Márcia da Silva e LAJOLO, Franco Maria. Antioxidant status in humans after consumption of blackberry (Rubus fruticosus L.) juices with and without defatted milk. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 24, p. 11727-11733, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf8026149. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Hassimotto, N. M. A., Pinto, M. da S., & Lajolo, F. M. (2008). Antioxidant status in humans after consumption of blackberry (Rubus fruticosus L.) juices with and without defatted milk. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 24), 11727-11733. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf8026149
    • NLM

      Hassimotto NMA, Pinto M da S, Lajolo FM. Antioxidant status in humans after consumption of blackberry (Rubus fruticosus L.) juices with and without defatted milk [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 24): 11727-11733.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf8026149
    • Vancouver

      Hassimotto NMA, Pinto M da S, Lajolo FM. Antioxidant status in humans after consumption of blackberry (Rubus fruticosus L.) juices with and without defatted milk [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 24): 11727-11733.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf8026149
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, MAMÃO (ANÁLISE)

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROSSETTO, Maria Rosecler Miranda et al. Benzylglucosinolate, benzylisothiocyanate, and myrosinase activity in papaya fruit during development and ripening. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 20, p. 9592-9599, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf801934x. Acesso em: 08 out. 2025.
    • APA

      Rossetto, M. R. M., Nascimento, J. R. O. do, Purgatto, E., Fabi, J. P., Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Benzylglucosinolate, benzylisothiocyanate, and myrosinase activity in papaya fruit during development and ripening. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 20), 9592-9599. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf801934x
    • NLM

      Rossetto MRM, Nascimento JRO do, Purgatto E, Fabi JP, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Benzylglucosinolate, benzylisothiocyanate, and myrosinase activity in papaya fruit during development and ripening [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 20): 9592-9599.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf801934x
    • Vancouver

      Rossetto MRM, Nascimento JRO do, Purgatto E, Fabi JP, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Benzylglucosinolate, benzylisothiocyanate, and myrosinase activity in papaya fruit during development and ripening [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 20): 9592-9599.[citado 2025 out. 08 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf801934x

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