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  • Fonte: Nutrients. Unidade: FMRP

    Assuntos: NUTRIÇÃO, EDUCAÇÃO ALIMENTAR E NUTRICIONAL, MULHERES, CONSCIÊNCIA (PERCEPÇÃO), COMPORTAMENTO ALIMENTAR

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    • ABNT

      PALAZZO, Carina Carlucci e LEGHI, Bárbara Esteves e DIEZ GARCIA, Rosa Wanda. Food consciousness intervention improves interoceptive sensitivity and expression of exteroception in women. Nutrients, v. 14, n. 3, p. 1-12, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu14030450. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Palazzo, C. C., Leghi, B. E., & Diez Garcia, R. W. (2022). Food consciousness intervention improves interoceptive sensitivity and expression of exteroception in women. Nutrients, 14( 3), 1-12. doi:10.3390/nu14030450
    • NLM

      Palazzo CC, Leghi BE, Diez Garcia RW. Food consciousness intervention improves interoceptive sensitivity and expression of exteroception in women [Internet]. Nutrients. 2022 ; 14( 3): 1-12.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu14030450
    • Vancouver

      Palazzo CC, Leghi BE, Diez Garcia RW. Food consciousness intervention improves interoceptive sensitivity and expression of exteroception in women [Internet]. Nutrients. 2022 ; 14( 3): 1-12.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu14030450
  • Fonte: Resumos. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Epidemiologia - EPI2021. Unidade: FMRP

    Assuntos: GESTANTES, NUTRIÇÃO, SOBREPESO

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    • ABNT

      SARTORELLI, Daniela Saes et al. Estudo piloto de uma intervenção nutricional em gestantes com sobrepeso. 2021, Anais.. Rio de Janeiro: ABRASCO, 2021. Disponível em: https://proceedings.science/epi-2021/papers/estudo-piloto-de-uma-intervencao-nutricional-em-gestantes-com-sobrepeso. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Sartorelli, D. S., Crivellenti, L. C., Baroni, N. F., Carvalho, M. R., Santos, I. da S., Lima, M. C. de, et al. (2021). Estudo piloto de uma intervenção nutricional em gestantes com sobrepeso. In Resumos. Rio de Janeiro: ABRASCO. Recuperado de https://proceedings.science/epi-2021/papers/estudo-piloto-de-uma-intervencao-nutricional-em-gestantes-com-sobrepeso
    • NLM

      Sartorelli DS, Crivellenti LC, Baroni NF, Carvalho MR, Santos I da S, Lima MC de, Carreira NP, Miranda DEG de A, Pina MGM, Garcia RWD. Estudo piloto de uma intervenção nutricional em gestantes com sobrepeso [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://proceedings.science/epi-2021/papers/estudo-piloto-de-uma-intervencao-nutricional-em-gestantes-com-sobrepeso
    • Vancouver

      Sartorelli DS, Crivellenti LC, Baroni NF, Carvalho MR, Santos I da S, Lima MC de, Carreira NP, Miranda DEG de A, Pina MGM, Garcia RWD. Estudo piloto de uma intervenção nutricional em gestantes com sobrepeso [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://proceedings.science/epi-2021/papers/estudo-piloto-de-uma-intervencao-nutricional-em-gestantes-com-sobrepeso
  • Fonte: BMC Pregnancy and Childbirth. Unidade: FMRP

    Assuntos: ALIMENTOS NÃO CONVENCIONAIS, PROTOCOLOS CLÍNICOS, NUTRIÇÃO, ATIVIDADE FÍSICA, ADULTOS, GRAVIDEZ, ENSAIO CLÍNICO

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    • ABNT

      SARTORELLI, Daniela Saes et al. Study Protocol effectiveness of a nutritional intervention based on encouraging the consumption of unprocessed and minimally processed foods and the practice of physical activities for appropriate weight gain in overweight, adult, pregnant women: a randomized controlled trial. BMC Pregnancy and Childbirth, v. 20, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s12884-019-2672-1. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Sartorelli, D. S., Crivellenti, L. C., Pina, M. G. M., Baroni, N. F., Carvalho, M. R., Garcia, R. W. D., & Franco, L. J. (2020). Study Protocol effectiveness of a nutritional intervention based on encouraging the consumption of unprocessed and minimally processed foods and the practice of physical activities for appropriate weight gain in overweight, adult, pregnant women: a randomized controlled trial. BMC Pregnancy and Childbirth, 20. doi:10.1186/s12884-019-2672-1
    • NLM

      Sartorelli DS, Crivellenti LC, Pina MGM, Baroni NF, Carvalho MR, Garcia RWD, Franco LJ. Study Protocol effectiveness of a nutritional intervention based on encouraging the consumption of unprocessed and minimally processed foods and the practice of physical activities for appropriate weight gain in overweight, adult, pregnant women: a randomized controlled trial [Internet]. BMC Pregnancy and Childbirth. 2020 ; 20[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12884-019-2672-1
    • Vancouver

      Sartorelli DS, Crivellenti LC, Pina MGM, Baroni NF, Carvalho MR, Garcia RWD, Franco LJ. Study Protocol effectiveness of a nutritional intervention based on encouraging the consumption of unprocessed and minimally processed foods and the practice of physical activities for appropriate weight gain in overweight, adult, pregnant women: a randomized controlled trial [Internet]. BMC Pregnancy and Childbirth. 2020 ; 20[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12884-019-2672-1
  • Unidade: FMRP

    Assuntos: CRIANÇAS, SAÚDE HOLÍSTICA, PROMOÇÃO DA SAÚDE, EDUCAÇÃO ALIMENTAR E NUTRICIONAL

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    • ABNT

      REGO, Natália da Silva e GARCIA, Rosa Wanda Diez. Educação alimentar e nutricional para crianças: uma abordagem holística. . Ribeirão Preto: Ed da Autora. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/f51cb45c-00b2-4984-b809-ac86ae3b8a5d/003084648.pdf. Acesso em: 02 ago. 2024. , 2020
    • APA

      Rego, N. da S., & Garcia, R. W. D. (2020). Educação alimentar e nutricional para crianças: uma abordagem holística. Ribeirão Preto: Ed da Autora. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/f51cb45c-00b2-4984-b809-ac86ae3b8a5d/003084648.pdf
    • NLM

      Rego N da S, Garcia RWD. Educação alimentar e nutricional para crianças: uma abordagem holística [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/f51cb45c-00b2-4984-b809-ac86ae3b8a5d/003084648.pdf
    • Vancouver

      Rego N da S, Garcia RWD. Educação alimentar e nutricional para crianças: uma abordagem holística [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/f51cb45c-00b2-4984-b809-ac86ae3b8a5d/003084648.pdf
  • Fonte: Arquivos de Gastroenterologia. Unidade: FMRP

    Assuntos: OBESIDADE, COMPOSIÇÃO CORPORAL, CIRCUNFERÊNCIA ABDOMINAL, IMPEDÂNCIA ELÉTRICA

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    • ABNT

      TRIFFONI-MELO, Andresa de Toledo et al. Additional abdominal measurements are a useful tool to evaluate body composition in obese women. Arquivos de Gastroenterologia, v. 56, n. 3, p. 294-299, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0004-2803.201900000-55. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Triffoni-Melo, A. de T., Monte-Alegre, F. de A., Leandro-Merhi, V. A., & Garcia, R. W. D. (2019). Additional abdominal measurements are a useful tool to evaluate body composition in obese women. Arquivos de Gastroenterologia, 56( 3), 294-299. doi:10.1590/s0004-2803.201900000-55
    • NLM

      Triffoni-Melo A de T, Monte-Alegre F de A, Leandro-Merhi VA, Garcia RWD. Additional abdominal measurements are a useful tool to evaluate body composition in obese women [Internet]. Arquivos de Gastroenterologia. 2019 ; 56( 3): 294-299.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-2803.201900000-55
    • Vancouver

      Triffoni-Melo A de T, Monte-Alegre F de A, Leandro-Merhi VA, Garcia RWD. Additional abdominal measurements are a useful tool to evaluate body composition in obese women [Internet]. Arquivos de Gastroenterologia. 2019 ; 56( 3): 294-299.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-2803.201900000-55
  • Fonte: Interface - Comunicação, Saúde, Educação. Unidade: FMRP

    Assuntos: PALADAR, PERCEPÇÃO OLFATIVA, ALIMENTOS

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    • ABNT

      PALAZZO, Carina Carlucci et al. Gosto, sabor e paladar na experiência alimentar: reflexões conceituais. Interface - Comunicação, Saúde, Educação, v. 23, p. art. e180078 [8] , 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/interface.180078. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Palazzo, C. C., Meirelles, C. de S., Japur, C. C., & Garcia, R. W. D. (2019). Gosto, sabor e paladar na experiência alimentar: reflexões conceituais. Interface - Comunicação, Saúde, Educação, 23, art. e180078 [8] . doi:10.1590/interface.180078
    • NLM

      Palazzo CC, Meirelles C de S, Japur CC, Garcia RWD. Gosto, sabor e paladar na experiência alimentar: reflexões conceituais [Internet]. Interface - Comunicação, Saúde, Educação. 2019 ; 23 art. e180078 [8] .[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/interface.180078
    • Vancouver

      Palazzo CC, Meirelles C de S, Japur CC, Garcia RWD. Gosto, sabor e paladar na experiência alimentar: reflexões conceituais [Internet]. Interface - Comunicação, Saúde, Educação. 2019 ; 23 art. e180078 [8] .[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/interface.180078
  • Fonte: Nutrition and Cancer. Unidade: FMRP

    Assuntos: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, QUIMIOTERAPIA, GANHO DE PESO

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    • ABNT

      PALAZZO, Carina Carlucci et al. Eating experiences, sweet preference, and weight gain in women during chemotherapy for breast cancer: a mixed methods study. Nutrition and Cancer, v. 71, n. 4, p. 594-604, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01635581.2018.1529249. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Palazzo, C. C., Japur, C. C., Araújo, L. B. de, & Garcia, R. W. D. (2019). Eating experiences, sweet preference, and weight gain in women during chemotherapy for breast cancer: a mixed methods study. Nutrition and Cancer, 71( 4), 594-604. doi:10.1080/01635581.2018.1529249
    • NLM

      Palazzo CC, Japur CC, Araújo LB de, Garcia RWD. Eating experiences, sweet preference, and weight gain in women during chemotherapy for breast cancer: a mixed methods study [Internet]. Nutrition and Cancer. 2019 ; 71( 4): 594-604.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01635581.2018.1529249
    • Vancouver

      Palazzo CC, Japur CC, Araújo LB de, Garcia RWD. Eating experiences, sweet preference, and weight gain in women during chemotherapy for breast cancer: a mixed methods study [Internet]. Nutrition and Cancer. 2019 ; 71( 4): 594-604.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01635581.2018.1529249
  • Fonte: Clinical Nutrition ESPEN. Unidade: FMRP

    Assuntos: OBESIDADE, DIETA REDUTORA, PERDA DE PESO

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    • ABNT

      BLOEMER, Ana Carolina Aguiar et al. Dietary quality differences between women with and without weight loss in nutritional treatment. Clinical Nutrition ESPEN, v. 34, p. 110-115, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2019.08.003. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Bloemer, A. C. A., Japur, C. C., Francisco, L. V., & Garcia, R. W. D. (2019). Dietary quality differences between women with and without weight loss in nutritional treatment. Clinical Nutrition ESPEN, 34, 110-115. doi:10.1016/j.clnesp.2019.08.003
    • NLM

      Bloemer ACA, Japur CC, Francisco LV, Garcia RWD. Dietary quality differences between women with and without weight loss in nutritional treatment [Internet]. Clinical Nutrition ESPEN. 2019 ; 34 110-115.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2019.08.003
    • Vancouver

      Bloemer ACA, Japur CC, Francisco LV, Garcia RWD. Dietary quality differences between women with and without weight loss in nutritional treatment [Internet]. Clinical Nutrition ESPEN. 2019 ; 34 110-115.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2019.08.003
  • Fonte: Nutrition. Unidade: FMRP

    Assuntos: ANTINEOPLÁSICOS, NEOPLASIAS, QUIMIOTERAPIA, FADIGA (FISIOLOGIA), PALADAR

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    • ABNT

      SICCHIERI, Juliana Maria Faccioli et al. Recognition of taste in patients during antineoplastic therapy with platinum drugs. Nutrition, v. 67-68, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2019.06.001. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Sicchieri, J. M. F., Peria, F. M., Sartorelli, D. S., & Garcia, R. W. D. (2019). Recognition of taste in patients during antineoplastic therapy with platinum drugs. Nutrition, 67-68. doi:10.1016/j.nut.2019.06.001
    • NLM

      Sicchieri JMF, Peria FM, Sartorelli DS, Garcia RWD. Recognition of taste in patients during antineoplastic therapy with platinum drugs [Internet]. Nutrition. 2019 ; 67-68[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2019.06.001
    • Vancouver

      Sicchieri JMF, Peria FM, Sartorelli DS, Garcia RWD. Recognition of taste in patients during antineoplastic therapy with platinum drugs [Internet]. Nutrition. 2019 ; 67-68[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2019.06.001
  • Fonte: Physiology & Behavior. Unidade: FMRP

    Assuntos: APETITE, INSULINA, SÍNDROME DO OVÁRIO POLICÍSTICO, OBESIDADE

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    • ABNT

      JAPUR, Camila Cremonezi et al. Insulin, ghrelin and early return of hunger in women with obesity and polycystic ovary syndrome. Physiology & Behavior, v. 206, p. 252-258, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2019.03.013. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Japur, C. C., Garcia, R. W. D., Penaforte, F. R. de O., Pena, G. das G., Araújo, L. B. de, & Sá, M. F. S. de. (2019). Insulin, ghrelin and early return of hunger in women with obesity and polycystic ovary syndrome. Physiology & Behavior, 206, 252-258. doi:10.1016/j.physbeh.2019.03.013
    • NLM

      Japur CC, Garcia RWD, Penaforte FR de O, Pena G das G, Araújo LB de, Sá MFS de. Insulin, ghrelin and early return of hunger in women with obesity and polycystic ovary syndrome [Internet]. Physiology & Behavior. 2019 ; 206 252-258.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2019.03.013
    • Vancouver

      Japur CC, Garcia RWD, Penaforte FR de O, Pena G das G, Araújo LB de, Sá MFS de. Insulin, ghrelin and early return of hunger in women with obesity and polycystic ovary syndrome [Internet]. Physiology & Behavior. 2019 ; 206 252-258.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2019.03.013
  • Fonte: Revista chilena de nutrición. Unidade: FMRP

    Assuntos: COMPORTAMENTO ALIMENTAR, TRANSTORNOS NUTRICIONAIS, DIETA, ESTUDANTES UNIVERSITÁRIOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEMOS, Natália de Almeida Marques et al. Orthorexic eating behavior and dietary restraint in female undergraduate students. Revista chilena de nutrición, v. 45, n. 3, p. 252-257, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4067/s0717-75182018000400252. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Lemos, N. de A. M., Penaforte, F. R. de O., Rinaldi, A. E. M., Garcia, R. W. D., & Japur, C. C. (2018). Orthorexic eating behavior and dietary restraint in female undergraduate students. Revista chilena de nutrición, 45( 3), 252-257. doi:10.4067/s0717-75182018000400252
    • NLM

      Lemos N de AM, Penaforte FR de O, Rinaldi AEM, Garcia RWD, Japur CC. Orthorexic eating behavior and dietary restraint in female undergraduate students [Internet]. Revista chilena de nutrición. 2018 ; 45( 3): 252-257.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.4067/s0717-75182018000400252
    • Vancouver

      Lemos N de AM, Penaforte FR de O, Rinaldi AEM, Garcia RWD, Japur CC. Orthorexic eating behavior and dietary restraint in female undergraduate students [Internet]. Revista chilena de nutrición. 2018 ; 45( 3): 252-257.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.4067/s0717-75182018000400252
  • Fonte: Eating and Weight Disorders. Unidade: FMRP

    Assuntos: DISTÚRBIOS PSICOLÓGICOS, TRANSTORNOS DE INGESTÃO DE ALIMENTOS, EMOÇÕES

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    • ABNT

      BLOEMER, Ana Carolina Aguiar e GARCIA, Rosa Wanda Diez. Influence of emotions evoked by life events on food choice. Eating and Weight Disorders, v. 23, n. 1, p. 45-53, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40519-017-0468-8. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Bloemer, A. C. A., & Garcia, R. W. D. (2018). Influence of emotions evoked by life events on food choice. Eating and Weight Disorders, 23( 1), 45-53. doi:10.1007/s40519-017-0468-8
    • NLM

      Bloemer ACA, Garcia RWD. Influence of emotions evoked by life events on food choice [Internet]. Eating and Weight Disorders. 2018 ; 23( 1): 45-53.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40519-017-0468-8
    • Vancouver

      Bloemer ACA, Garcia RWD. Influence of emotions evoked by life events on food choice [Internet]. Eating and Weight Disorders. 2018 ; 23( 1): 45-53.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40519-017-0468-8
  • Fonte: Clinical Nutrition ESPEN. Unidade: FMRP

    Assuntos: TRANSPLANTE DE MEDULA ÓSSEA, CÉLULAS-TRONCO

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      MEIRELLES, Camila de Souza e GARCIA, Rosa Wanda Diez. Taste changes as a metaphor for biographical disruption:: a qualitative study in patients undergoing haematopoietic stem cell transplantation. Clinical Nutrition ESPEN, v. 27, p. 127-133, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2018.05.004. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Meirelles, C. de S., & Garcia, R. W. D. (2018). Taste changes as a metaphor for biographical disruption:: a qualitative study in patients undergoing haematopoietic stem cell transplantation. Clinical Nutrition ESPEN, 27, 127-133. doi:10.1016/j.clnesp.2018.05.004
    • NLM

      Meirelles C de S, Garcia RWD. Taste changes as a metaphor for biographical disruption:: a qualitative study in patients undergoing haematopoietic stem cell transplantation [Internet]. Clinical Nutrition ESPEN. 2018 ; 27 127-133.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2018.05.004
    • Vancouver

      Meirelles C de S, Garcia RWD. Taste changes as a metaphor for biographical disruption:: a qualitative study in patients undergoing haematopoietic stem cell transplantation [Internet]. Clinical Nutrition ESPEN. 2018 ; 27 127-133.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2018.05.004
  • Fonte: Revista Família, Ciclos de Vida e Saúde no Contexto Social. Unidade: FMRP

    Assuntos: EMOÇÕES, MARKETING, ALIMENTOS, PROPAGANDA

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    • ABNT

      BLOEMER, Ana Carolina Aguiar e GARCIA, Rosa Wanda Diez. Publicidade de alimentos: vende-se o quê?. Revista Família, Ciclos de Vida e Saúde no Contexto Social, v. 6, n. 4, p. 694-700, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.18554/refacs.v6i4.3285. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Bloemer, A. C. A., & Garcia, R. W. D. (2018). Publicidade de alimentos: vende-se o quê? Revista Família, Ciclos de Vida e Saúde no Contexto Social, 6( 4), 694-700. doi:10.18554/refacs.v6i4.3285
    • NLM

      Bloemer ACA, Garcia RWD. Publicidade de alimentos: vende-se o quê? [Internet]. Revista Família, Ciclos de Vida e Saúde no Contexto Social. 2018 ; 6( 4): 694-700.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.18554/refacs.v6i4.3285
    • Vancouver

      Bloemer ACA, Garcia RWD. Publicidade de alimentos: vende-se o quê? [Internet]. Revista Família, Ciclos de Vida e Saúde no Contexto Social. 2018 ; 6( 4): 694-700.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.18554/refacs.v6i4.3285
  • Fonte: Quaderns de Psicologia. Unidade: FMRP

    Assunto: EMOÇÕES

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    • ABNT

      MOREIRA, Ana Carolina de Aguiar et al. Real life scenes to study emotions in women. Quaderns de Psicologia, v. 19, n. 1, p. 49-58, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5565/rev/qpsicologia.1387. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Moreira, A. C. de A., Pinho, T. M. P., Filgueira, G. C. de O., & Garcia, R. W. D. (2017). Real life scenes to study emotions in women. Quaderns de Psicologia, 19( 1), 49-58. doi:10.5565/rev/qpsicologia.1387
    • NLM

      Moreira AC de A, Pinho TMP, Filgueira GC de O, Garcia RWD. Real life scenes to study emotions in women [Internet]. Quaderns de Psicologia. 2017 ; 19( 1): 49-58.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.5565/rev/qpsicologia.1387
    • Vancouver

      Moreira AC de A, Pinho TMP, Filgueira GC de O, Garcia RWD. Real life scenes to study emotions in women [Internet]. Quaderns de Psicologia. 2017 ; 19( 1): 49-58.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.5565/rev/qpsicologia.1387
  • Fonte: Nutrición Hospitalaria. Unidade: FMRP

    Assuntos: FOME, APETITE, OBESIDADE, INCRETINAS, INGESTÃO

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    • ABNT

      PENAFORTE, Fernanda Rodrigues O. et al. Effects of a high-fat meal on postprandial incretin responses, appetite scores and ad libitum energy intake in women with obesity. Nutrición Hospitalaria, v. 34, n. 2, p. 376-382, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20960/nh.215. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Penaforte, F. R. O., Japur, C. C., Diez Garcia, R. W., & Chiarello, P. G. (2017). Effects of a high-fat meal on postprandial incretin responses, appetite scores and ad libitum energy intake in women with obesity. Nutrición Hospitalaria, 34( 2), 376-382. doi:10.20960/nh.215
    • NLM

      Penaforte FRO, Japur CC, Diez Garcia RW, Chiarello PG. Effects of a high-fat meal on postprandial incretin responses, appetite scores and ad libitum energy intake in women with obesity [Internet]. Nutrición Hospitalaria. 2017 ; 34( 2): 376-382.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.20960/nh.215
    • Vancouver

      Penaforte FRO, Japur CC, Diez Garcia RW, Chiarello PG. Effects of a high-fat meal on postprandial incretin responses, appetite scores and ad libitum energy intake in women with obesity [Internet]. Nutrición Hospitalaria. 2017 ; 34( 2): 376-382.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.20960/nh.215
  • Fonte: Revista de Nutrição. Unidade: FMRP

    Assuntos: ALIMENTAÇÃO ENTERAL, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

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    • ABNT

      GERALDI, Marina Vilar et al. Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population. Revista de Nutrição, v. 30, n. 1, p. 137-144, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-9865201700010001. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Geraldi, M. V., Leite, I. Q., Pinto, S. N., & Diez Garcia, R. W. (2017). Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population. Revista de Nutrição, 30( 1), 137-144. doi:10.1590/1678-9865201700010001
    • NLM

      Geraldi MV, Leite IQ, Pinto SN, Diez Garcia RW. Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population [Internet]. Revista de Nutrição. 2017 ; 30( 1): 137-144.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-9865201700010001
    • Vancouver

      Geraldi MV, Leite IQ, Pinto SN, Diez Garcia RW. Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population [Internet]. Revista de Nutrição. 2017 ; 30( 1): 137-144.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-9865201700010001
  • Fonte: Revista de Nutrição. Unidade: FMRP

    Assuntos: ALIMENTAÇÃO ENTERAL, DIETA, NECESSIDADES NUTRICIONAIS

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    • ABNT

      BENTO, Ana Paula Lança e GARCIA, Rosa Wanda Diez e JORDÃO JÚNIOR, Alceu Afonso. Blenderized feeding formulas with nutritious and inexpensive foods. Revista de Nutrição, v. 30, n. 4, p. 525-534, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652017000400011. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Bento, A. P. L., Garcia, R. W. D., & Jordão Júnior, A. A. (2017). Blenderized feeding formulas with nutritious and inexpensive foods. Revista de Nutrição, 30( 4), 525-534. doi:10.1590/1678-98652017000400011
    • NLM

      Bento APL, Garcia RWD, Jordão Júnior AA. Blenderized feeding formulas with nutritious and inexpensive foods [Internet]. Revista de Nutrição. 2017 ; 30( 4): 525-534.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652017000400011
    • Vancouver

      Bento APL, Garcia RWD, Jordão Júnior AA. Blenderized feeding formulas with nutritious and inexpensive foods [Internet]. Revista de Nutrição. 2017 ; 30( 4): 525-534.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652017000400011

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