Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil (2005)
Fonte: The Open Channel. Unidade: EP
Assuntos: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, ENSINO SUPERIOR, EQUIPAMENTOS DE LABORATÓRIO QUÍMICO, LABORATÓRIOS QUÍMICOS, PASTEURIZAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
ABNT
TADINI, Carmen Cecília. Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. Tradução . The Open Channel, Hampshire, 2005. , v. 10, n. ja, p. 5-5. Acesso em: 10 ago. 2024.APA
Tadini, C. C. (2005). Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. The Open Channel, p. 5-5. Hampshire: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo.NLM
Tadini CC. Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. The Open Channel. 2005 ;10( ja): 5-5.[citado 2024 ago. 10 ]Vancouver
Tadini CC. Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. The Open Channel. 2005 ;10( ja): 5-5.[citado 2024 ago. 10 ]