Light, ethylene and auxin crosstalk during tomato fruit ripening and carotenogenesis (2017)
Unidade: IBAssuntos: BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO), TOMATE, HORMÔNIOS VEGETAIS, LUZ, REGULADORES VEGETAIS, FISIOLOGIA VEGETAL
ABNT
CRUZ, Aline Bertinatto. Light, ethylene and auxin crosstalk during tomato fruit ripening and carotenogenesis. 2017. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-05092017-104106/. Acesso em: 16 nov. 2024.APA
Cruz, A. B. (2017). Light, ethylene and auxin crosstalk during tomato fruit ripening and carotenogenesis (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-05092017-104106/NLM
Cruz AB. Light, ethylene and auxin crosstalk during tomato fruit ripening and carotenogenesis [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-05092017-104106/Vancouver
Cruz AB. Light, ethylene and auxin crosstalk during tomato fruit ripening and carotenogenesis [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-05092017-104106/