Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry (2019)
Fonte: Proceedings of PSE-BR 2019. Nome do evento: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP
Assuntos: GASEIFICAÇÃO, CELULOSE SULFATO, AMÔNIA
ABNT
DOMINGOS, Meire Ellen Gorete Ribeiro et al. Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry. 2019, Anais.. Rio de Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 09 nov. 2025.APA
Domingos, M. E. G. R., Flórez-Orrego, D. A., Santos, M. T. dos, & Oliveira Júnior, S. de. (2019). Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio de Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdfNLM
Domingos MEGR, Flórez-Orrego DA, Santos MT dos, Oliveira Júnior S de. Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2025 nov. 09 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdfVancouver
Domingos MEGR, Flórez-Orrego DA, Santos MT dos, Oliveira Júnior S de. Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2025 nov. 09 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
