The application of supercritical carbon dioxide in sugarcane juice processing (2023)
Fonte: Anais. Nome do evento: Simpósio Online Sulamericano de Tecnologia, Engenharia e Ciência de Alimentos. Unidade: FZEA
Assuntos: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, DIÓXIDO DE CARBONO, BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS, CALDO DE CANA
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues e PIMENTA, Fernanda Cristina. The application of supercritical carbon dioxide in sugarcane juice processing. 2023, Anais.. Diamantina: Even3, 2023. Disponível em: http://www.even3.com.br/Anais/tecali2023/620987-THE-APPLICATION-OF-SUPERCRITICAL-CARBON-DIOXIDE-IN-SUGARCANE-JUICE-PROCESSING. Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Petrus, R. R., & Pimenta, F. C. (2023). The application of supercritical carbon dioxide in sugarcane juice processing. In Anais. Diamantina: Even3. Recuperado de http://www.even3.com.br/Anais/tecali2023/620987-THE-APPLICATION-OF-SUPERCRITICAL-CARBON-DIOXIDE-IN-SUGARCANE-JUICE-PROCESSINGNLM
Petrus RR, Pimenta FC. The application of supercritical carbon dioxide in sugarcane juice processing [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.even3.com.br/Anais/tecali2023/620987-THE-APPLICATION-OF-SUPERCRITICAL-CARBON-DIOXIDE-IN-SUGARCANE-JUICE-PROCESSINGVancouver
Petrus RR, Pimenta FC. The application of supercritical carbon dioxide in sugarcane juice processing [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.even3.com.br/Anais/tecali2023/620987-THE-APPLICATION-OF-SUPERCRITICAL-CARBON-DIOXIDE-IN-SUGARCANE-JUICE-PROCESSING