A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
HIDALGO, Marcelo Massarelli et al. Leveraging pre-trained computer vision models for accurate classification of meat freshness. Food Chemistry, v. 495, p. 1-11, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.146430. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Hidalgo, M. M., Lima, R. C. de, Fernandes, E. A. de N., Bacchi, M. A., & Sarriés, G. A. (2025). Leveraging pre-trained computer vision models for accurate classification of meat freshness. Food Chemistry, 495, 1-11. doi:10.1016/j.foodchem.2025.146430
NLM
Hidalgo MM, Lima RC de, Fernandes EA de N, Bacchi MA, Sarriés GA. Leveraging pre-trained computer vision models for accurate classification of meat freshness [Internet]. Food Chemistry. 2025 ; 495 1-11.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.146430
Vancouver
Hidalgo MM, Lima RC de, Fernandes EA de N, Bacchi MA, Sarriés GA. Leveraging pre-trained computer vision models for accurate classification of meat freshness [Internet]. Food Chemistry. 2025 ; 495 1-11.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.146430
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CARVALHO, Suelen Cristina dos Santos et al. Sous vide processing: effect of time and temperature on the tenderness of knuckle bovine cuts. Ciência Rural, v. 55, n. 5, p. e20240176, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20240176. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Carvalho, S. C. dos S., Francisco, V. C., Silva, K. F., Bogusz Junior, S., & Nassu, R. T. (2025). Sous vide processing: effect of time and temperature on the tenderness of knuckle bovine cuts. Ciência Rural, 55( 5), e20240176. doi:10.1590/0103-8478cr20240176
NLM
Carvalho SC dos S, Francisco VC, Silva KF, Bogusz Junior S, Nassu RT. Sous vide processing: effect of time and temperature on the tenderness of knuckle bovine cuts [Internet]. Ciência Rural. 2025 ;55( 5): e20240176.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20240176
Vancouver
Carvalho SC dos S, Francisco VC, Silva KF, Bogusz Junior S, Nassu RT. Sous vide processing: effect of time and temperature on the tenderness of knuckle bovine cuts [Internet]. Ciência Rural. 2025 ;55( 5): e20240176.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20240176
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GARCIA, Pedro Santana et al. Sensor descartável e sustentável para sensoriamento de atividade antioxidante em amostras alimentícias. 2025, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, 2025. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Garcia, P. S., Pereira, P. A. R., Gomes, N. O., & Machado, S. A. S. (2025). Sensor descartável e sustentável para sensoriamento de atividade antioxidante em amostras alimentícias. In Resumos. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Garcia PS, Pereira PAR, Gomes NO, Machado SAS. Sensor descartável e sustentável para sensoriamento de atividade antioxidante em amostras alimentícias [Internet]. Resumos. 2025 ;[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Garcia PS, Pereira PAR, Gomes NO, Machado SAS. Sensor descartável e sustentável para sensoriamento de atividade antioxidante em amostras alimentícias [Internet]. Resumos. 2025 ;[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PAULA, Marco Antonio Alves de et al. Alfalfa seeds biofortification with zinc for production of enriched sprouts. Journal of Trace Elements and Minerals, v. 12, p. 1-6, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jtemin.2025.100230. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Paula, M. A. A. de, Lima, R. G. de, Monteiro, P. S., Mendes, F. Q., Carvalho, H. W. P. de, & Macedo, W. R. (2025). Alfalfa seeds biofortification with zinc for production of enriched sprouts. Journal of Trace Elements and Minerals, 12, 1-6. doi:10.1016/j.jtemin.2025.100230
NLM
Paula MAA de, Lima RG de, Monteiro PS, Mendes FQ, Carvalho HWP de, Macedo WR. Alfalfa seeds biofortification with zinc for production of enriched sprouts [Internet]. Journal of Trace Elements and Minerals. 2025 ; 12 1-6.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jtemin.2025.100230
Vancouver
Paula MAA de, Lima RG de, Monteiro PS, Mendes FQ, Carvalho HWP de, Macedo WR. Alfalfa seeds biofortification with zinc for production of enriched sprouts [Internet]. Journal of Trace Elements and Minerals. 2025 ; 12 1-6.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jtemin.2025.100230
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
COSTA, Heber Brenner Araujo et al. Avaliação da sustentabilidade da cadeia de produção do leite pelos programas de boas práticas do Brasil =: Assessment of the dairy chain sustainability through best management practices Brazil’s programs. Ciência Animal Brasileira, v. 26, p. 1-15, 2025Tradução . . Disponível em: https://revistas.ufg.br/vet/article/view/79031/42460. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Costa, H. B. A., Dantas, R. M., Alvarenga, M. B., Peripolli, V., Tanure, C. B. G. e S., Seixas, L., et al. (2025). Avaliação da sustentabilidade da cadeia de produção do leite pelos programas de boas práticas do Brasil =: Assessment of the dairy chain sustainability through best management practices Brazil’s programs. Ciência Animal Brasileira, 26, 1-15. doi:10.1590/1809-6891v26e-79031E
NLM
Costa HBA, Dantas RM, Alvarenga MB, Peripolli V, Tanure CBG e S, Seixas L, Junqueira VS, McManus C. Avaliação da sustentabilidade da cadeia de produção do leite pelos programas de boas práticas do Brasil =: Assessment of the dairy chain sustainability through best management practices Brazil’s programs [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2025 ; 26 1-15.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://revistas.ufg.br/vet/article/view/79031/42460
Vancouver
Costa HBA, Dantas RM, Alvarenga MB, Peripolli V, Tanure CBG e S, Seixas L, Junqueira VS, McManus C. Avaliação da sustentabilidade da cadeia de produção do leite pelos programas de boas práticas do Brasil =: Assessment of the dairy chain sustainability through best management practices Brazil’s programs [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2025 ; 26 1-15.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://revistas.ufg.br/vet/article/view/79031/42460
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MALHEIROS, Bruna Alves et al. The role of visual attention and quality cues in consumer purchase decisions for fresh and cooked beef: an eye-tracking study. Applied Sciences, v. 15, p. 1-20, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/app15137360. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Malheiros, B. A., Spers, E. E., Contreras Castillo, C. J., Aroeira, C. N., & Lima, L. M. de. (2025). The role of visual attention and quality cues in consumer purchase decisions for fresh and cooked beef: an eye-tracking study. Applied Sciences, 15, 1-20. doi:10.3390/app15137360
NLM
Malheiros BA, Spers EE, Contreras Castillo CJ, Aroeira CN, Lima LM de. The role of visual attention and quality cues in consumer purchase decisions for fresh and cooked beef: an eye-tracking study [Internet]. Applied Sciences. 2025 ; 15 1-20.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app15137360
Vancouver
Malheiros BA, Spers EE, Contreras Castillo CJ, Aroeira CN, Lima LM de. The role of visual attention and quality cues in consumer purchase decisions for fresh and cooked beef: an eye-tracking study [Internet]. Applied Sciences. 2025 ; 15 1-20.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app15137360
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ABREU JUNIOR, Cassio Hamilton et al. Unfolding boron dynamics at the scale of soil-water-fertilizer-crop systems in the tropics: from soil availability to plant requirements. Scientia Agricola, v. 82, p. 1-11, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2023-0294. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Abreu Junior, C. H., Rocha, J. R., Barros, T. H. da S., Moreira, G. R., Rezende, V. P., Cagliari, V. N. dos S., et al. (2025). Unfolding boron dynamics at the scale of soil-water-fertilizer-crop systems in the tropics: from soil availability to plant requirements. Scientia Agricola, 82, 1-11. doi:10.1590/1678-992X-2023-0294
NLM
Abreu Junior CH, Rocha JR, Barros TH da S, Moreira GR, Rezende VP, Cagliari VN dos S, Rocha Junior C da, Coelho AD, Boaretto RM, Capra GF, Nogueira TAR, Jani AD, Lavres Junior J. Unfolding boron dynamics at the scale of soil-water-fertilizer-crop systems in the tropics: from soil availability to plant requirements [Internet]. Scientia Agricola. 2025 ; 82 1-11.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2023-0294
Vancouver
Abreu Junior CH, Rocha JR, Barros TH da S, Moreira GR, Rezende VP, Cagliari VN dos S, Rocha Junior C da, Coelho AD, Boaretto RM, Capra GF, Nogueira TAR, Jani AD, Lavres Junior J. Unfolding boron dynamics at the scale of soil-water-fertilizer-crop systems in the tropics: from soil availability to plant requirements [Internet]. Scientia Agricola. 2025 ; 82 1-11.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2023-0294
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LANÇAS, Fernando Mauro. USP em São Carlos sedia novo instituto nacional dedicado à qualidade dos alimentos [Depoimento a Gabriel Maciel]. JORNAL DA USP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/universidade/usp-em-sao-carlos-sedia-novo-instituto-nacional-dedicado-a-qualidade-dos-alimentos/. Acesso em: 02 dez. 2025. , 2025
APA
Lanças, F. M. (2025). USP em São Carlos sedia novo instituto nacional dedicado à qualidade dos alimentos [Depoimento a Gabriel Maciel]. JORNAL DA USP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/universidade/usp-em-sao-carlos-sedia-novo-instituto-nacional-dedicado-a-qualidade-dos-alimentos/
NLM
Lanças FM. USP em São Carlos sedia novo instituto nacional dedicado à qualidade dos alimentos [Depoimento a Gabriel Maciel] [Internet]. JORNAL DA USP. 2025 ;[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://jornal.usp.br/universidade/usp-em-sao-carlos-sedia-novo-instituto-nacional-dedicado-a-qualidade-dos-alimentos/
Vancouver
Lanças FM. USP em São Carlos sedia novo instituto nacional dedicado à qualidade dos alimentos [Depoimento a Gabriel Maciel] [Internet]. JORNAL DA USP. 2025 ;[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://jornal.usp.br/universidade/usp-em-sao-carlos-sedia-novo-instituto-nacional-dedicado-a-qualidade-dos-alimentos/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Igor Souza de. Atmosfera controlada e refrigeração preservam a qualidade de abacaxi 'Pérola' para exportação. 2025. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2025. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-07112025-171249/. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Oliveira, I. S. de. (2025). Atmosfera controlada e refrigeração preservam a qualidade de abacaxi 'Pérola' para exportação (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-07112025-171249/
NLM
Oliveira IS de. Atmosfera controlada e refrigeração preservam a qualidade de abacaxi 'Pérola' para exportação [Internet]. 2025 ;[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-07112025-171249/
Vancouver
Oliveira IS de. Atmosfera controlada e refrigeração preservam a qualidade de abacaxi 'Pérola' para exportação [Internet]. 2025 ;[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-07112025-171249/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FELIZARI, Luana D et al. Nutritional protocols for improving meat quality of feedlot Nellore bulls differing in marbling estimated progeny. Scientific Reports, v. 15, p. 1-18, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-025-25016-1. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Felizari, L. D., Squizatti, M. M., Silvestre, A. M., Demartini, B. L., Silva, T. I. S., Souza, J. H. R., et al. (2025). Nutritional protocols for improving meat quality of feedlot Nellore bulls differing in marbling estimated progeny. Scientific Reports, 15, 1-18. doi:10.1038/s41598-025-25016-1
NLM
Felizari LD, Squizatti MM, Silvestre AM, Demartini BL, Silva TIS, Souza JHR, Souza JM, Pflanzer SB, Lanna DPD, Johnson BJ, Toledo AF, Millen DD. Nutritional protocols for improving meat quality of feedlot Nellore bulls differing in marbling estimated progeny [Internet]. Scientific Reports. 2025 ; 15 1-18.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-025-25016-1
Vancouver
Felizari LD, Squizatti MM, Silvestre AM, Demartini BL, Silva TIS, Souza JHR, Souza JM, Pflanzer SB, Lanna DPD, Johnson BJ, Toledo AF, Millen DD. Nutritional protocols for improving meat quality of feedlot Nellore bulls differing in marbling estimated progeny [Internet]. Scientific Reports. 2025 ; 15 1-18.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-025-25016-1
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GERMANO, Pedro Manuel Leal e GERMANO, Maria Izabel Simões. Qualidade das especiarias. Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Tradução . Barueri: Manole, 2024. . . Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Germano, P. M. L., & Germano, M. I. S. (2024). Qualidade das especiarias. In Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole.
NLM
Germano PML, Germano MIS. Qualidade das especiarias. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
Vancouver
Germano PML, Germano MIS. Qualidade das especiarias. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GERMANO, Pedro Manuel Leal e GERMANO, Maria Izabel Simões. Apresentação da sétima edição. Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Tradução . Barueri: Manole, 2024. . . Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Germano, P. M. L., & Germano, M. I. S. (2024). Apresentação da sétima edição. In Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole.
NLM
Germano PML, Germano MIS. Apresentação da sétima edição. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
Vancouver
Germano PML, Germano MIS. Apresentação da sétima edição. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil. Brazilian Journal of Microbiology, v. 55, p. 1635–1646, 2024Tradução . . Disponível em: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Finger, J. de A. F. F., Silva, G. de A., Bernardino, M. C., Andrade, D. K. A., Maffei, D. F., & Pinto, U. M. (2024). Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil. Brazilian Journal of Microbiology, 55, 1635–1646. Recuperado de https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/
NLM
Finger J de AFF, Silva G de A, Bernardino MC, Andrade DKA, Maffei DF, Pinto UM. Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ; 55 1635–1646.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/
Vancouver
Finger J de AFF, Silva G de A, Bernardino MC, Andrade DKA, Maffei DF, Pinto UM. Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ; 55 1635–1646.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GERMANO, Pedro Manuel Leal e GERMANO, Maria Izabel Simões. Qualidade das matérias-primas. Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Tradução . Barueri: Manole, 2024. . . Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Germano, P. M. L., & Germano, M. I. S. (2024). Qualidade das matérias-primas. In Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole.
NLM
Germano PML, Germano MIS. Qualidade das matérias-primas. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
Vancouver
Germano PML, Germano MIS. Qualidade das matérias-primas. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ARAÚJO, Chimenes Darlan Leal de et al. Influence of micronized salt and high-power ultrasound on the quality of beef burgers. Scientia Agricola, v. 81, p. 1-7, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2023-0033. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Araújo, C. D. L. de, Krauskopf, M. M., Manzi, J. A. S., Santos, K. C., Rios-Mera, J. D., Dargelio, M. D. B., et al. (2024). Influence of micronized salt and high-power ultrasound on the quality of beef burgers. Scientia Agricola, 81, 1-7. doi:10.1590/1678-992X-2023-0033
NLM
Araújo CDL de, Krauskopf MM, Manzi JAS, Santos KC, Rios-Mera JD, Dargelio MDB, Saldaña E, Castillo CJC. Influence of micronized salt and high-power ultrasound on the quality of beef burgers [Internet]. Scientia Agricola. 2024 ; 81 1-7.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2023-0033
Vancouver
Araújo CDL de, Krauskopf MM, Manzi JAS, Santos KC, Rios-Mera JD, Dargelio MDB, Saldaña E, Castillo CJC. Influence of micronized salt and high-power ultrasound on the quality of beef burgers [Internet]. Scientia Agricola. 2024 ; 81 1-7.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2023-0033
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NORDE, Marina Maintinguer et al. The global diet quality score as an indicator of adequate nutrient intake and dietary quality: a nation-wide representative study. Nutrition Journal, v. 23, 2024Tradução . . Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/db9cd97e-e56a-458b-9412-ea893af5b759/HNT_39_2024.pdf. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Norde, M. M., Bromage, S., Marchioni, D. M. L., Vasques, A. C., Deitchler, M., Arsenaut, J., et al. (2024). The global diet quality score as an indicator of adequate nutrient intake and dietary quality: a nation-wide representative study. Nutrition Journal, 23. doi:10.1186/s12937-024-00949-x
NLM
Norde MM, Bromage S, Marchioni DML, Vasques AC, Deitchler M, Arsenaut J, Carvalho AM de, Velloso L, Willett W, Giovannucci E, Geloneze B. The global diet quality score as an indicator of adequate nutrient intake and dietary quality: a nation-wide representative study [Internet]. Nutrition Journal. 2024 ;23[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/db9cd97e-e56a-458b-9412-ea893af5b759/HNT_39_2024.pdf
Vancouver
Norde MM, Bromage S, Marchioni DML, Vasques AC, Deitchler M, Arsenaut J, Carvalho AM de, Velloso L, Willett W, Giovannucci E, Geloneze B. The global diet quality score as an indicator of adequate nutrient intake and dietary quality: a nation-wide representative study [Internet]. Nutrition Journal. 2024 ;23[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/db9cd97e-e56a-458b-9412-ea893af5b759/HNT_39_2024.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PATINHO, Iliani et al. Assessment of beef sensory attributes and physicochemical characteristics: A comparative study of intermediate versus normal ultimate pH striploin cuts. Food Research International, v. 175, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113778. Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Patinho, I., Cavalcante, C. L., Saldaña, E., Gagaoua, M., Behrens, J. H., & Contreras-Castillo, C. J. (2024). Assessment of beef sensory attributes and physicochemical characteristics: A comparative study of intermediate versus normal ultimate pH striploin cuts. Food Research International, 175, 1-12. doi:10.1016/j.foodres.2023.113778
NLM
Patinho I, Cavalcante CL, Saldaña E, Gagaoua M, Behrens JH, Contreras-Castillo CJ. Assessment of beef sensory attributes and physicochemical characteristics: A comparative study of intermediate versus normal ultimate pH striploin cuts [Internet]. Food Research International. 2024 ; 175 1-12.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113778
Vancouver
Patinho I, Cavalcante CL, Saldaña E, Gagaoua M, Behrens JH, Contreras-Castillo CJ. Assessment of beef sensory attributes and physicochemical characteristics: A comparative study of intermediate versus normal ultimate pH striploin cuts [Internet]. Food Research International. 2024 ; 175 1-12.[citado 2025 dez. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113778
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GERMANO, Pedro Manuel Leal e GERMANO, Maria Izabel Simões e LANGE, Tarcila Neves. Características fundamentais dos alimentos. Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Tradução . Barueri: Manole, 2024. . . Acesso em: 02 dez. 2025.
APA
Germano, P. M. L., Germano, M. I. S., & Lange, T. N. (2024). Características fundamentais dos alimentos. In Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole.
NLM
Germano PML, Germano MIS, Lange TN. Características fundamentais dos alimentos. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]
Vancouver
Germano PML, Germano MIS, Lange TN. Características fundamentais dos alimentos. In: Higiene e vigilância sanitária de alimentos. Barueri: Manole; 2024. [citado 2025 dez. 02 ]