Source: Scientia Agricola. Unidades: ESALQ, FZEA
Subjects: INFERÊNCIA BAYESIANA, CRIAÇÃO ANIMAL, CORRELAÇÃO GENÉTICA E AMBIENTAL, FRANGOS DE CORTE, MELHORAMENTO GENÉTICO ANIMAL, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, CARNES E DERIVADOS
ABNT
PAIVA, José Teodoro de et al. Inferences on the effects of selection for feed conversion over meat quality traits in broiler. Scientia Agricola, v. 75, n. 2, p. 129-135, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2016-0474. Acesso em: 01 out. 2024.APA
Paiva, J. T. de, Mourão, G. B., Ferraz, J. B. S., Mattos, E. C., Michelan Filho, T., Campos, B. M., et al. (2018). Inferences on the effects of selection for feed conversion over meat quality traits in broiler. Scientia Agricola, 75( 2), 129-135. doi:10.1590/1678-992x-2016-0474NLM
Paiva JT de, Mourão GB, Ferraz JBS, Mattos EC, Michelan Filho T, Campos BM, Eler JP, Gaya L de G. Inferences on the effects of selection for feed conversion over meat quality traits in broiler [Internet]. Scientia Agricola. 2018 ; 75( 2): 129-135.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2016-0474Vancouver
Paiva JT de, Mourão GB, Ferraz JBS, Mattos EC, Michelan Filho T, Campos BM, Eler JP, Gaya L de G. Inferences on the effects of selection for feed conversion over meat quality traits in broiler [Internet]. Scientia Agricola. 2018 ; 75( 2): 129-135.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2016-0474