Filtros : "Financiado pelo INCT-SC" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Physical Review E. Unidade: IF

    Subjects: MECÂNICA ESTATÍSTICA, TERMODINÂMICA (FÍSICO-QUÍMICA)

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, A. P. e GOLES, Eric e HERRMANN, Hans J. Phase transitions in a conservative game of life. Physical Review E, v. 103, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1103/PhysRevE.103.012132. Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Vieira, A. P., Goles, E., & Herrmann, H. J. (2021). Phase transitions in a conservative game of life. Physical Review E, 103. doi:10.1103/PhysRevE.103.012132
    • NLM

      Vieira AP, Goles E, Herrmann HJ. Phase transitions in a conservative game of life [Internet]. Physical Review E. 2021 ; 103[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1103/PhysRevE.103.012132
    • Vancouver

      Vieira AP, Goles E, Herrmann HJ. Phase transitions in a conservative game of life [Internet]. Physical Review E. 2021 ; 103[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1103/PhysRevE.103.012132
  • Source: Journal of Statistical Mechanics: Theory and Experiment. Unidade: IF

    Subjects: MECÂNICA ESTATÍSTICA, SISTEMAS DESORDENADOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, André P. e GOLES, Eric e HERRMANN, Hans J. Dynamics of extended Schelling models. Journal of Statistical Mechanics: Theory and Experiment, v. 2020, n. 1, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1088/1742-5468/ab5b8d. Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Vieira, A. P., Goles, E., & Herrmann, H. J. (2020). Dynamics of extended Schelling models. Journal of Statistical Mechanics: Theory and Experiment, 2020( 1). doi:10.1088/1742-5468/ab5b8d
    • NLM

      Vieira AP, Goles E, Herrmann HJ. Dynamics of extended Schelling models [Internet]. Journal of Statistical Mechanics: Theory and Experiment. 2020 ; 2020( 1):[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1088/1742-5468/ab5b8d
    • Vancouver

      Vieira AP, Goles E, Herrmann HJ. Dynamics of extended Schelling models [Internet]. Journal of Statistical Mechanics: Theory and Experiment. 2020 ; 2020( 1):[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1088/1742-5468/ab5b8d
  • Source: British Journal of Nutrition. Unidade: IF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, INSULINA, GLICEMIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COSTA, Edna S et al. Beneficial effects of green banana biomass consumption in patients with pre-diabetes and type 2 diabetes: a randomised controlled trial. British Journal of Nutrition, v. 121, p. 1365–1375, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114519000576. Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Costa, E. S., França, C. N., Fonseca, F. A. H., Kato, J. T., Bianco, H. T., Freitas, T. T., et al. (2019). Beneficial effects of green banana biomass consumption in patients with pre-diabetes and type 2 diabetes: a randomised controlled trial. British Journal of Nutrition, 121, 1365–1375. doi:10.1017/S0007114519000576
    • NLM

      Costa ES, França CN, Fonseca FAH, Kato JT, Bianco HT, Freitas TT, Fonseca HAR, Figueiredo Neto AM, Izar MC. Beneficial effects of green banana biomass consumption in patients with pre-diabetes and type 2 diabetes: a randomised controlled trial [Internet]. British Journal of Nutrition. 2019 ; 121 1365–1375.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114519000576
    • Vancouver

      Costa ES, França CN, Fonseca FAH, Kato JT, Bianco HT, Freitas TT, Fonseca HAR, Figueiredo Neto AM, Izar MC. Beneficial effects of green banana biomass consumption in patients with pre-diabetes and type 2 diabetes: a randomised controlled trial [Internet]. British Journal of Nutrition. 2019 ; 121 1365–1375.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114519000576

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024