Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
ABNT
CASTRO, Inar Alves de e SILVA, Rui Sérgio Santos Ferreira da e TIRAPEGUI, Júlio. Application of multivariate statistical methods to the analysis of the cost, nutritional and sensorial quality for some proteins used in food formulations. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas - USP. . Acesso em: 04 jun. 2024. , 2000APA
Castro, I. A. de, Silva, R. S. S. F. da, & Tirapegui, J. (2000). Application of multivariate statistical methods to the analysis of the cost, nutritional and sensorial quality for some proteins used in food formulations. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas - USP.NLM
Castro IA de, Silva RSSF da, Tirapegui J. Application of multivariate statistical methods to the analysis of the cost, nutritional and sensorial quality for some proteins used in food formulations. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2000 ; 36 29 Res. ALN05.[citado 2024 jun. 04 ]Vancouver
Castro IA de, Silva RSSF da, Tirapegui J. Application of multivariate statistical methods to the analysis of the cost, nutritional and sensorial quality for some proteins used in food formulations. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2000 ; 36 29 Res. ALN05.[citado 2024 jun. 04 ]