Filtros : "TOLEDO, JULIO ORLANDO TIRAPEGUI" "LEITE" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE, ADULTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TIRAPEGUI, Júlio. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 2010
    • APA

      Tirapegui, J. (2010). Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Tirapegui J. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46( 4): 820.[citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Tirapegui J. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46( 4): 820.[citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: DOENÇAS CARDIOVASCULARES, ÁCIDOS GRAXOS, LEITE, ALIMENTOS FORMULADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASTRO, Inar Alves de et al. Sensory evaluation of a milk formulation supplemented with n3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibres. Food Chemistry, v. 85, n. 4, p. 503-512, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(02)00456-9. Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Castro, I. A. de, Tirapegui, J., Silva, R. S. dos S. F. da, & Cutrim, A. J. S. (2004). Sensory evaluation of a milk formulation supplemented with n3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibres. Food Chemistry, 85( 4), 503-512. doi:10.1016/s0308-8146(02)00456-9
    • NLM

      Castro IA de, Tirapegui J, Silva RS dos SF da, Cutrim AJS. Sensory evaluation of a milk formulation supplemented with n3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibres [Internet]. Food Chemistry. 2004 ; 85( 4): 503-512.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(02)00456-9
    • Vancouver

      Castro IA de, Tirapegui J, Silva RS dos SF da, Cutrim AJS. Sensory evaluation of a milk formulation supplemented with n3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibres [Internet]. Food Chemistry. 2004 ; 85( 4): 503-512.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(02)00456-9
  • Source: Annals of Nutrition & Metabolism. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, LEITE, ALIMENTOS FORMULADOS, NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASTRO, Inar Alves de et al. Sensorial evaluation of a milk formulation supplemented with N3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibers. Annals of Nutrition & Metabolism. Basel: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 2001
    • APA

      Castro, I. A. de, Tirapegui, J., Silva, R. S. F., & Cutrim, A. J. S. (2001). Sensorial evaluation of a milk formulation supplemented with N3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibers. Annals of Nutrition & Metabolism. Basel: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Castro IA de, Tirapegui J, Silva RSF, Cutrim AJS. Sensorial evaluation of a milk formulation supplemented with N3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibers. Annals of Nutrition & Metabolism. 2001 ; 45 101-102 res. 2.01.103.[citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Castro IA de, Tirapegui J, Silva RSF, Cutrim AJS. Sensorial evaluation of a milk formulation supplemented with N3 polyunsaturated fatty acids and soluble fibers. Annals of Nutrition & Metabolism. 2001 ; 45 101-102 res. 2.01.103.[citado 2024 nov. 04 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024