Source: Resumos. Conference titles: Simpósio de Pós Graduação. Unidade: FMVZ
Subjects: POLIMORFISMO, LEITE, ALIMENTOS (ANÁLISE FÍSICO-QUÍMICA)
ABNT
BOTARO, Bruno Garcia et al. Effects of B-lactogobulin polymorphism on the physical-chemical characteristics and composition of milk. 2006, Anais.. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 18 set. 2024.APA
Botaro, B. G., Lima, Y. V. R. de, Fernandes, R. H. R., Aquino, A. A., & Santos, M. V. dos. (2006). Effects of B-lactogobulin polymorphism on the physical-chemical characteristics and composition of milk. In Resumos. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.NLM
Botaro BG, Lima YVR de, Fernandes RHR, Aquino AA, Santos MV dos. Effects of B-lactogobulin polymorphism on the physical-chemical characteristics and composition of milk. Resumos. 2006 ;[citado 2024 set. 18 ]Vancouver
Botaro BG, Lima YVR de, Fernandes RHR, Aquino AA, Santos MV dos. Effects of B-lactogobulin polymorphism on the physical-chemical characteristics and composition of milk. Resumos. 2006 ;[citado 2024 set. 18 ]