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  • Source: Animal Feed Science and Technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: SOJA, DIGESTIBILIDADE, LEITÕES, AMINOÁCIDOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DADALT, Julio Cezar et al. Ileal amino acid digestibility in micronized full fat soybean meal and textured soy flour fed to piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation. Animal Feed Science and Technology, v. 229, p. 106-116, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.05.006. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Dadalt, J. C., Gallardo, C., Polycarpo, G. V., Berto, D. A., & Trindade Neto, M. A. da. (2017). Ileal amino acid digestibility in micronized full fat soybean meal and textured soy flour fed to piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation. Animal Feed Science and Technology, 229, 106-116. doi:10.1016/j.anifeedsci.2017.05.006
    • NLM

      Dadalt JC, Gallardo C, Polycarpo GV, Berto DA, Trindade Neto MA da. Ileal amino acid digestibility in micronized full fat soybean meal and textured soy flour fed to piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2017 ; 229 106-116.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.05.006
    • Vancouver

      Dadalt JC, Gallardo C, Polycarpo GV, Berto DA, Trindade Neto MA da. Ileal amino acid digestibility in micronized full fat soybean meal and textured soy flour fed to piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2017 ; 229 106-116.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.05.006
  • Source: Poultry Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: FRANGOS DE CORTE, DIGESTIBILIDADE, SUPLEMENTOS PROTEICOS PARA ANIMAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GALLARDO, C et al. Effects of multi-carbohydrase and phytase on standardized ileal digestibility of amino acids and apparent metabolizable energy in canola meal fed to broiler chicks. Poultry Science, v. 96, n. 9, p. 3305-3313, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/ps/pex141. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Gallardo, C., Dadalt, J. C., Kiarie, E., & Trindade Neto, M. A. da. (2017). Effects of multi-carbohydrase and phytase on standardized ileal digestibility of amino acids and apparent metabolizable energy in canola meal fed to broiler chicks. Poultry Science, 96( 9), 3305-3313. doi:10.3382/ps/pex141
    • NLM

      Gallardo C, Dadalt JC, Kiarie E, Trindade Neto MA da. Effects of multi-carbohydrase and phytase on standardized ileal digestibility of amino acids and apparent metabolizable energy in canola meal fed to broiler chicks [Internet]. Poultry Science. 2017 ; 96( 9): 3305-3313.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pex141
    • Vancouver

      Gallardo C, Dadalt JC, Kiarie E, Trindade Neto MA da. Effects of multi-carbohydrase and phytase on standardized ileal digestibility of amino acids and apparent metabolizable energy in canola meal fed to broiler chicks [Internet]. Poultry Science. 2017 ; 96( 9): 3305-3313.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pex141
  • Source: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Unidade: FMVZ

    Subjects: FRANGOS DE CORTE, LEITÕES, DIGESTIBILIDADE, AMINOÁCIDOS, MILHO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GALLARDO, C e DADALT, Julio Cezar e TRINDADE NETO, Messias Alves da. Digestibilidade ileal aparente dos aminoácidos do milho em presença de multi-carboidrase e fitase usando frangos de corte e leitões recém desmamados. Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Tradução . Pirassununga: Editora 5D, 2016. . Disponível em: http://posvnp.org/novo/wp-content/uploads/2016/11/x-simposio-vnp-pos-graduacao-livro-2016.pdf. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Gallardo, C., Dadalt, J. C., & Trindade Neto, M. A. da. (2016). Digestibilidade ileal aparente dos aminoácidos do milho em presença de multi-carboidrase e fitase usando frangos de corte e leitões recém desmamados. In Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: Editora 5D. Recuperado de http://posvnp.org/novo/wp-content/uploads/2016/11/x-simposio-vnp-pos-graduacao-livro-2016.pdf
    • NLM

      Gallardo C, Dadalt JC, Trindade Neto MA da. Digestibilidade ileal aparente dos aminoácidos do milho em presença de multi-carboidrase e fitase usando frangos de corte e leitões recém desmamados [Internet]. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: Editora 5D; 2016. [citado 2024 out. 01 ] Available from: http://posvnp.org/novo/wp-content/uploads/2016/11/x-simposio-vnp-pos-graduacao-livro-2016.pdf
    • Vancouver

      Gallardo C, Dadalt JC, Trindade Neto MA da. Digestibilidade ileal aparente dos aminoácidos do milho em presença de multi-carboidrase e fitase usando frangos de corte e leitões recém desmamados [Internet]. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: Editora 5D; 2016. [citado 2024 out. 01 ] Available from: http://posvnp.org/novo/wp-content/uploads/2016/11/x-simposio-vnp-pos-graduacao-livro-2016.pdf
  • Source: Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. Unidade: FMVZ

    Subjects: AMINOÁCIDOS, DIETA ANIMAL, DIGESTIBILIDADE, LEITÕES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DADALT, Julio Cezar et al. Ileal amino acid digestibility of broken rice fed to postweaned piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, v. 29, n. 10, p. 1483-1489, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5713/ajas.15.0855. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Dadalt, J. C., Gallardo, C., Polycarpo, G. V., Budiño, F. E. L., Rogiewicz, A., Berto, D. A., & Trindade Neto, M. A. da. (2016). Ileal amino acid digestibility of broken rice fed to postweaned piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, 29( 10), 1483-1489. doi:10.5713/ajas.15.0855
    • NLM

      Dadalt JC, Gallardo C, Polycarpo GV, Budiño FEL, Rogiewicz A, Berto DA, Trindade Neto MA da. Ileal amino acid digestibility of broken rice fed to postweaned piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation [Internet]. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. 2016 ; 29( 10): 1483-1489.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.5713/ajas.15.0855
    • Vancouver

      Dadalt JC, Gallardo C, Polycarpo GV, Budiño FEL, Rogiewicz A, Berto DA, Trindade Neto MA da. Ileal amino acid digestibility of broken rice fed to postweaned piglets with or without multicarbohydrase and phytase supplementation [Internet]. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. 2016 ; 29( 10): 1483-1489.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.5713/ajas.15.0855
  • Source: Poster. Conference titles: Congreso Latinoamericano de Avicultura. Unidade: FMVZ

    Subjects: DIGESTIBILIDADE, ENZIMAS, FRANGOS DE CORTE, SOJA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GALLARDO, C e DADALT, J. C e TRINDADE NETO, Messias Alves da. Efectos de la suplementación de carbohidrasa y fitasa sobre la digestibilidad aparente de la soya integral extrusada en pollos de engorde en fase inicial. 2015, Anais.. [Quito]: Corporación Nacional de Avicultores del Ecuador, 2015. . Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Gallardo, C., Dadalt, J. C., & Trindade Neto, M. A. da. (2015). Efectos de la suplementación de carbohidrasa y fitasa sobre la digestibilidad aparente de la soya integral extrusada en pollos de engorde en fase inicial. In Poster. [Quito]: Corporación Nacional de Avicultores del Ecuador.
    • NLM

      Gallardo C, Dadalt JC, Trindade Neto MA da. Efectos de la suplementación de carbohidrasa y fitasa sobre la digestibilidad aparente de la soya integral extrusada en pollos de engorde en fase inicial. Poster. 2015 ;[citado 2024 out. 01 ]
    • Vancouver

      Gallardo C, Dadalt JC, Trindade Neto MA da. Efectos de la suplementación de carbohidrasa y fitasa sobre la digestibilidad aparente de la soya integral extrusada en pollos de engorde en fase inicial. Poster. 2015 ;[citado 2024 out. 01 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Annual Meeting of the European Association for Animal Production. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITÕES, DIGESTIBILIDADE, SOJA, ALIMENTAÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DADALT, Julio Cezar et al. Digestibility evaluation of micronized full fat soybean in weaned piglets. 2014, Anais.. Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2014. Disponível em: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-799-8. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Dadalt, J. C., Polycarpo, G. V., Gallardo, C., Malagoni, D., Budiño, F. E. L., & Trindade Neto, M. A. da. (2014). Digestibility evaluation of micronized full fat soybean in weaned piglets. In Abstracts. Wageningen: Wageningen Academic Publishers. doi:10.3920/978-90-8686-799-8
    • NLM

      Dadalt JC, Polycarpo GV, Gallardo C, Malagoni D, Budiño FEL, Trindade Neto MA da. Digestibility evaluation of micronized full fat soybean in weaned piglets [Internet]. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-799-8
    • Vancouver

      Dadalt JC, Polycarpo GV, Gallardo C, Malagoni D, Budiño FEL, Trindade Neto MA da. Digestibility evaluation of micronized full fat soybean in weaned piglets [Internet]. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-799-8
  • Source: Abstracts. Conference titles: Annual Meeting of the European Association for Animal Production. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITÕES, DIGESTIBILIDADE, ARROZ, ALIMENTAÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DADALT, Julio Cezar et al. Digestibility evaluation of rice grain polished and broken in weaned piglets. 2014, Anais.. Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2014. Disponível em: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-799-8. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Dadalt, J. C., Malagoni, D., Polycarpo, G. V., Gallardo, C., Budiño, F. E. L., & Trindade Neto, M. A. da. (2014). Digestibility evaluation of rice grain polished and broken in weaned piglets. In Abstracts. Wageningen: Wageningen Academic Publishers. doi:10.3920/978-90-8686-799-8
    • NLM

      Dadalt JC, Malagoni D, Polycarpo GV, Gallardo C, Budiño FEL, Trindade Neto MA da. Digestibility evaluation of rice grain polished and broken in weaned piglets [Internet]. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-799-8
    • Vancouver

      Dadalt JC, Malagoni D, Polycarpo GV, Gallardo C, Budiño FEL, Trindade Neto MA da. Digestibility evaluation of rice grain polished and broken in weaned piglets [Internet]. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-799-8

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