Fonte: Renal Failure. Unidade: FMRP
Assuntos: PROTEÍNAS, NUTRIÇÃO (TERAPIA), INFLAMAÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MADURO, Isolda Prado de Negreiros Nogueira et al. Red meat snacks for chronic hemodialysis patients: effect on inflammatory activity (a pilot study). Renal Failure, v. 35, n. 6, p. 830-834, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3109/0886022X.2013.794659. Acesso em: 15 out. 2024.APA
Maduro, I. P. de N. N., Nonino, C. B., Sakamoto, L. M., Meirelles, M. G., Costa, J. A. C. D., & Marchini, J. S. (2013). Red meat snacks for chronic hemodialysis patients: effect on inflammatory activity (a pilot study). Renal Failure, 35( 6), 830-834. doi:10.3109/0886022X.2013.794659NLM
Maduro IP de NN, Nonino CB, Sakamoto LM, Meirelles MG, Costa JACD, Marchini JS. Red meat snacks for chronic hemodialysis patients: effect on inflammatory activity (a pilot study) [Internet]. Renal Failure. 2013 ; 35( 6): 830-834.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.3109/0886022X.2013.794659Vancouver
Maduro IP de NN, Nonino CB, Sakamoto LM, Meirelles MG, Costa JACD, Marchini JS. Red meat snacks for chronic hemodialysis patients: effect on inflammatory activity (a pilot study) [Internet]. Renal Failure. 2013 ; 35( 6): 830-834.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.3109/0886022X.2013.794659