Quality characteristics of acidified and fermented canned okra (1995)
Source: Resumos. Conference titles: Seminario Integrado da Pos-Graduacao e Pesquisa em Alimentos e Nutricao da Universidade de São Paulo. Unidade: ESALQ
Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL, ALIMENTOS
ABNT
MATSUURA, F C A U et al. Quality characteristics of acidified and fermented canned okra. 1995, Anais.. Sao Paulo: Usp, 1995. . Acesso em: 19 jun. 2024.APA
Matsuura, F. C. A. U., Nogueira, J. N., Cantarelli, P. R., Gallo, C. R., & Moreno, I. A. M. (1995). Quality characteristics of acidified and fermented canned okra. In Resumos. Sao Paulo: Usp.NLM
Matsuura FCAU, Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Moreno IAM. Quality characteristics of acidified and fermented canned okra. Resumos. 1995 ;[citado 2024 jun. 19 ]Vancouver
Matsuura FCAU, Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Moreno IAM. Quality characteristics of acidified and fermented canned okra. Resumos. 1995 ;[citado 2024 jun. 19 ]