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  • Source: Agência FAPESP. Unidades: IQSC, IFSC

    Subjects: ELETROQUÍMICA, MONITORAMENTO AMBIENTAL, PESTICIDAS, ALIMENTOS

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    • ABNT

      RAYMUNDO-PEREIRA, Paulo Augusto et al. Cientistas da USP criam luva que detecta pesticidas em alimentos. Agência FAPESP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-criam-luva-que-detecta-pesticidas-em-alimentos/37744/. Acesso em: 28 ago. 2024. , 2022
    • APA

      Raymundo-Pereira, P. A., Machado, S. A. S., Gomes, N. O., & Oliveira Junior, O. N. de. (2022). Cientistas da USP criam luva que detecta pesticidas em alimentos. Agência FAPESP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-criam-luva-que-detecta-pesticidas-em-alimentos/37744/
    • NLM

      Raymundo-Pereira PA, Machado SAS, Gomes NO, Oliveira Junior ON de. Cientistas da USP criam luva que detecta pesticidas em alimentos [Internet]. Agência FAPESP. 2022 ;(19 ja2022):[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-criam-luva-que-detecta-pesticidas-em-alimentos/37744/
    • Vancouver

      Raymundo-Pereira PA, Machado SAS, Gomes NO, Oliveira Junior ON de. Cientistas da USP criam luva que detecta pesticidas em alimentos [Internet]. Agência FAPESP. 2022 ;(19 ja2022):[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-criam-luva-que-detecta-pesticidas-em-alimentos/37744/
  • Source: Sensors and Actuators B: Chemical. Unidade: IQ

    Subjects: ELETROQUÍMICA, ELETRODEPOSIÇÃO, CONTROLE DA QUALIDADE, ALIMENTOS, FILMES FINOS

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    • ABNT

      KUMAR, Abhishek et al. Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite. Sensors and Actuators B: Chemical, v. 263, p. 237-347, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.snb.2018.02.125. Acesso em: 28 ago. 2024.
    • APA

      Kumar, A., Gonçalves, J. M., Sukeri, A., Araki, K., & Bertotti, M. (2018). Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite. Sensors and Actuators B: Chemical, 263, 237-347. doi:10.1016/j.snb.2018.02.125
    • NLM

      Kumar A, Gonçalves JM, Sukeri A, Araki K, Bertotti M. Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite [Internet]. Sensors and Actuators B: Chemical. 2018 ; 263 237-347.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.snb.2018.02.125
    • Vancouver

      Kumar A, Gonçalves JM, Sukeri A, Araki K, Bertotti M. Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite [Internet]. Sensors and Actuators B: Chemical. 2018 ; 263 237-347.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.snb.2018.02.125
  • Source: Food and Chemical Toxicology. Unidades: FFCLRP, FCFRP

    Subjects: CORANTES, ALIMENTOS, OXIDAÇÃO, ELETROQUÍMICA, AMINAS

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    • ABNT

      ZANONI, Thalita Boldrin et al. CYP-450 isoenzymes catalyze the generation of hazardous aromatic amines after reaction with the azo dye Sudan III. Food and Chemical Toxicology, v. 57, p. 217-226, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fct.2013.03.035. Acesso em: 28 ago. 2024.
    • APA

      Zanoni, T. B., Lizier, T. M., Assis, M. das D., Zanoni, M. V. B., & Oliveira, D. P. de. (2013). CYP-450 isoenzymes catalyze the generation of hazardous aromatic amines after reaction with the azo dye Sudan III. Food and Chemical Toxicology, 57, 217-226. doi:10.1016/j.fct.2013.03.035
    • NLM

      Zanoni TB, Lizier TM, Assis M das D, Zanoni MVB, Oliveira DP de. CYP-450 isoenzymes catalyze the generation of hazardous aromatic amines after reaction with the azo dye Sudan III [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2013 ; 57 217-226.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2013.03.035
    • Vancouver

      Zanoni TB, Lizier TM, Assis M das D, Zanoni MVB, Oliveira DP de. CYP-450 isoenzymes catalyze the generation of hazardous aromatic amines after reaction with the azo dye Sudan III [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2013 ; 57 217-226.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2013.03.035

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