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  • Source: Journal of Food Protection. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, ASPERGILLUS, NOZES, RAIOS GAMA

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    • ABNT

      ASSUNÇÃO, Ednei et al. Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus. Journal of Food Protection, v. 78, n. 7, p. 1397-1401, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-595. Acesso em: 28 maio 2024.
    • APA

      Assunção, E., Reis, T. A. dos, Baquião, A. C., & Corrêa, B. (2015). Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus. Journal of Food Protection, 78( 7), 1397-1401. doi:10.4315/0362-028X.JFP-14-595
    • NLM

      Assunção E, Reis TA dos, Baquião AC, Corrêa B. Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus [Internet]. Journal of Food Protection. 2015 ; 78( 7): 1397-1401.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-595
    • Vancouver

      Assunção E, Reis TA dos, Baquião AC, Corrêa B. Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus [Internet]. Journal of Food Protection. 2015 ; 78( 7): 1397-1401.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-595
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      BAQUIÃO, Arianne Costa et al. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts. Food Control, v. 28, n. 2, p. 224-229, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004. Acesso em: 28 maio 2024.
    • APA

      Baquião, A. C., Zorzete, P., Reis, T. A., Assunção, E., Vergueiro, S., & Corrêa, B. (2012). Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts. Food Control, 28( 2), 224-229. doi:10.1016/j.foodcont.2012.05.004
    • NLM

      Baquião AC, Zorzete P, Reis TA, Assunção E, Vergueiro S, Corrêa B. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts [Internet]. Food Control. 2012 ; 28( 2): 224-229.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004
    • Vancouver

      Baquião AC, Zorzete P, Reis TA, Assunção E, Vergueiro S, Corrêa B. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts [Internet]. Food Control. 2012 ; 28( 2): 224-229.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004
  • Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
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    • ABNT

      ASSUNÇÃO, Ednei e REIS, Tatiana e CORRÊA, Benedito. Estudo comparativo dos tratamentos por radiação gama e feixe de elétrons em amostras de castanha-do-Brasil contaminadas artificialmente por Aspergillus flavus. 2011, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2011. . Acesso em: 28 maio 2024.
    • APA

      Assunção, E., Reis, T., & Corrêa, B. (2011). Estudo comparativo dos tratamentos por radiação gama e feixe de elétrons em amostras de castanha-do-Brasil contaminadas artificialmente por Aspergillus flavus. In . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM).
    • NLM

      Assunção E, Reis T, Corrêa B. Estudo comparativo dos tratamentos por radiação gama e feixe de elétrons em amostras de castanha-do-Brasil contaminadas artificialmente por Aspergillus flavus. 2011 ;[citado 2024 maio 28 ]
    • Vancouver

      Assunção E, Reis T, Corrêa B. Estudo comparativo dos tratamentos por radiação gama e feixe de elétrons em amostras de castanha-do-Brasil contaminadas artificialmente por Aspergillus flavus. 2011 ;[citado 2024 maio 28 ]

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