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  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidades: ICB, ESALQ

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      GONÇALEZ, Edlayne et al. Mycobiota and mycotoxins in Brazilian peanut kernels from sowing to harvest. International Journal of Food Microbiology, v. 123, n. 3, p. 184-190, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.01.012. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Gonçalez, E., Nogueira, J. H. C., Fonseca, H., Felicio, J. D., Pino, F. A., & Corrêa, B. (2008). Mycobiota and mycotoxins in Brazilian peanut kernels from sowing to harvest. International Journal of Food Microbiology, 123( 3), 184-190. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2008.01.012
    • NLM

      Gonçalez E, Nogueira JHC, Fonseca H, Felicio JD, Pino FA, Corrêa B. Mycobiota and mycotoxins in Brazilian peanut kernels from sowing to harvest [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2008 ; 123( 3): 184-190.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.01.012
    • Vancouver

      Gonçalez E, Nogueira JHC, Fonseca H, Felicio JD, Pino FA, Corrêa B. Mycobiota and mycotoxins in Brazilian peanut kernels from sowing to harvest [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2008 ; 123( 3): 184-190.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.01.012
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidades: ICB, ESALQ

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZORZETE, Patricia et al. Relative populations and toxin production by Aspergillus flavus and Fusarium verticillioides in artificially inoculated corn at various stages of development under field conditions. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 88, n. 1, p. 48-55, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.2930. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Zorzete, P., Castro, R. S., Pozzi, C. R., Israel, A. L. M., Fonseca, H., Yanaguibashi, G., & Corrêa, B. (2008). Relative populations and toxin production by Aspergillus flavus and Fusarium verticillioides in artificially inoculated corn at various stages of development under field conditions. Journal of the Science of Food and Agriculture, 88( 1), 48-55. doi:10.1002/jsfa.2930
    • NLM

      Zorzete P, Castro RS, Pozzi CR, Israel ALM, Fonseca H, Yanaguibashi G, Corrêa B. Relative populations and toxin production by Aspergillus flavus and Fusarium verticillioides in artificially inoculated corn at various stages of development under field conditions [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2008 ; 88( 1): 48-55.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.2930
    • Vancouver

      Zorzete P, Castro RS, Pozzi CR, Israel ALM, Fonseca H, Yanaguibashi G, Corrêa B. Relative populations and toxin production by Aspergillus flavus and Fusarium verticillioides in artificially inoculated corn at various stages of development under field conditions [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2008 ; 88( 1): 48-55.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.2930
  • Source: Ciência e Agrotecnologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALEZ, Edlayne et al. Avaliação da micoflora e ocorrência de micotoxinas em cascas de amendoim em diferentes estágios de maturação da vagem. Ciência e Agrotecnologia, v. 32, n. 5, p. 1380-1386, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1413-70542008000500004. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Gonçalez, E., Souza, T. N. de, Rossi, M. H., Felicio, J. D. 'arc, & Corrêa, B. (2008). Avaliação da micoflora e ocorrência de micotoxinas em cascas de amendoim em diferentes estágios de maturação da vagem. Ciência e Agrotecnologia, 32( 5), 1380-1386. doi:10.1590/s1413-70542008000500004
    • NLM

      Gonçalez E, Souza TN de, Rossi MH, Felicio JD'arc, Corrêa B. Avaliação da micoflora e ocorrência de micotoxinas em cascas de amendoim em diferentes estágios de maturação da vagem [Internet]. Ciência e Agrotecnologia. 2008 ; 32( 5): 1380-1386.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1413-70542008000500004
    • Vancouver

      Gonçalez E, Souza TN de, Rossi MH, Felicio JD'arc, Corrêa B. Avaliação da micoflora e ocorrência de micotoxinas em cascas de amendoim em diferentes estágios de maturação da vagem [Internet]. Ciência e Agrotecnologia. 2008 ; 32( 5): 1380-1386.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1413-70542008000500004
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SIMAS, Monica M. S. et al. Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil. Food Control, v. 18, n. 5, p. 404-408, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.11.007. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Simas, M. M. S., Botura, M. B., Corrêa, B., Sabino, M., Mallmann, C. A., Bitencourt, T. C. B. S. C., & Batatinha, M. J. M. (2007). Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil. Food Control, 18( 5), 404-408. doi:10.1016/j.foodcont.2005.11.007
    • NLM

      Simas MMS, Botura MB, Corrêa B, Sabino M, Mallmann CA, Bitencourt TCBSC, Batatinha MJM. Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 404-408.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.11.007
    • Vancouver

      Simas MMS, Botura MB, Corrêa B, Sabino M, Mallmann CA, Bitencourt TCBSC, Batatinha MJM. Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 404-408.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.11.007
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BATATINHA, M. J. M. et al. Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil. Food Control, v. 18, n. 5, p. 608-612, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2006.02.008. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Batatinha, M. J. M., Simas, M. M. S., Botura, M. B., Bitencourt, T. C., Reis, T. A. dos, & Corrêa, B. (2007). Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil. Food Control, 18( 5), 608-612. doi:10.1016/j.foodcont.2006.02.008
    • NLM

      Batatinha MJM, Simas MMS, Botura MB, Bitencourt TC, Reis TA dos, Corrêa B. Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 608-612.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2006.02.008
    • Vancouver

      Batatinha MJM, Simas MMS, Botura MB, Bitencourt TC, Reis TA dos, Corrêa B. Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 608-612.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2006.02.008
  • Source: Canadian Journal of Microbiology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Valéria Nascimento da et al. Sequence variability in the FUM1 gene of Fusarium verticillioides strains. Canadian Journal of Microbiology, v. 53, n. 3, p. 446-449, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1139/w06-135. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Silva, V. N. da, Araujo, J. de, Durigon, E. L., & Corrêa, B. (2007). Sequence variability in the FUM1 gene of Fusarium verticillioides strains. Canadian Journal of Microbiology, 53( 3), 446-449. doi:10.1139/w06-135
    • NLM

      Silva VN da, Araujo J de, Durigon EL, Corrêa B. Sequence variability in the FUM1 gene of Fusarium verticillioides strains [Internet]. Canadian Journal of Microbiology. 2007 ; 53( 3): 446-449.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1139/w06-135
    • Vancouver

      Silva VN da, Araujo J de, Durigon EL, Corrêa B. Sequence variability in the FUM1 gene of Fusarium verticillioides strains [Internet]. Canadian Journal of Microbiology. 2007 ; 53( 3): 446-449.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1139/w06-135

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