Filtros : "ICB" "Festuccia, William Tadeu Lara" "2015" Removidos: "Nunes, Maria Tereza" "Silva, Wilmar Dias da" "FCFRP-601" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidades: ICB, FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, HIPERGLICEMIA, MACRÓFAGOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DONADO-PESTANA, Carlos Mario et al. Phenolic compounds from cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) fruit attenuate glucose intolerance and adipose tissue inflammation induced by a high-fat, high-sucrose diet. Food Research International, v. 69, p. 170-178, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.12.032. Acesso em: 06 jun. 2024.
    • APA

      Donado-Pestana, C. M., Belchior, T., Festuccia, W. T. L., & Genovese, M. I. (2015). Phenolic compounds from cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) fruit attenuate glucose intolerance and adipose tissue inflammation induced by a high-fat, high-sucrose diet. Food Research International, 69, 170-178. doi:10.1016/j.foodres.2014.12.032
    • NLM

      Donado-Pestana CM, Belchior T, Festuccia WTL, Genovese MI. Phenolic compounds from cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) fruit attenuate glucose intolerance and adipose tissue inflammation induced by a high-fat, high-sucrose diet [Internet]. Food Research International. 2015 ; 69 170-178.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.12.032
    • Vancouver

      Donado-Pestana CM, Belchior T, Festuccia WTL, Genovese MI. Phenolic compounds from cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) fruit attenuate glucose intolerance and adipose tissue inflammation induced by a high-fat, high-sucrose diet [Internet]. Food Research International. 2015 ; 69 170-178.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.12.032
  • Source: Temperature. Unidade: ICB

    Subjects: FISIOLOGIA, TECIDO ADIPOSO, METABOLISMO, PEROXISSOMOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOLSONI-LOPES, Andressa e DESHAIES, Yves e FESTUCCIA, William Tadeu Lara. Regulation of brown adipose tissue recruitment, metabolism and thermogenic function by peroxisome proliferator-activated receptor γ. Temperature, v. 2, n. 4, p. 1-7, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/23328940.2015.1011564. Acesso em: 06 jun. 2024.
    • APA

      Bolsoni-Lopes, A., Deshaies, Y., & Festuccia, W. T. L. (2015). Regulation of brown adipose tissue recruitment, metabolism and thermogenic function by peroxisome proliferator-activated receptor γ. Temperature, 2( 4), 1-7. doi:10.1080/23328940.2015.1011564
    • NLM

      Bolsoni-Lopes A, Deshaies Y, Festuccia WTL. Regulation of brown adipose tissue recruitment, metabolism and thermogenic function by peroxisome proliferator-activated receptor γ [Internet]. Temperature. 2015 ; 2( 4): 1-7.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1080/23328940.2015.1011564
    • Vancouver

      Bolsoni-Lopes A, Deshaies Y, Festuccia WTL. Regulation of brown adipose tissue recruitment, metabolism and thermogenic function by peroxisome proliferator-activated receptor γ [Internet]. Temperature. 2015 ; 2( 4): 1-7.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1080/23328940.2015.1011564
  • Unidade: ICB

    Subjects: OBESIDADE, MACRÓFAGOS, TECIDO ADIPOSO, INFLAMAÇÃO, GLICOSE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PASCHOAL, Vivian Almeida. mTOR complexo 1 atenua a resposta pró-inflamatória de macrófagos e inflamação do tecido adiposo associadas à obesidade. 2015. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-19022016-143923/. Acesso em: 06 jun. 2024.
    • APA

      Paschoal, V. A. (2015). mTOR complexo 1 atenua a resposta pró-inflamatória de macrófagos e inflamação do tecido adiposo associadas à obesidade (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-19022016-143923/
    • NLM

      Paschoal VA. mTOR complexo 1 atenua a resposta pró-inflamatória de macrófagos e inflamação do tecido adiposo associadas à obesidade [Internet]. 2015 ;[citado 2024 jun. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-19022016-143923/
    • Vancouver

      Paschoal VA. mTOR complexo 1 atenua a resposta pró-inflamatória de macrófagos e inflamação do tecido adiposo associadas à obesidade [Internet]. 2015 ;[citado 2024 jun. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-19022016-143923/
  • Unidade: ICB

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, METABOLISMO, OBESIDADE, INSULINA, INFLAMAÇÃO, GLICOSE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Thiago Belchior de. Envolvimento dos PPARγ nas ações metabólicas dos ácidos graxos ômega-3. 2015. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-18042016-090407/. Acesso em: 06 jun. 2024.
    • APA

      Oliveira, T. B. de. (2015). Envolvimento dos PPARγ nas ações metabólicas dos ácidos graxos ômega-3 (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-18042016-090407/
    • NLM

      Oliveira TB de. Envolvimento dos PPARγ nas ações metabólicas dos ácidos graxos ômega-3 [Internet]. 2015 ;[citado 2024 jun. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-18042016-090407/
    • Vancouver

      Oliveira TB de. Envolvimento dos PPARγ nas ações metabólicas dos ácidos graxos ômega-3 [Internet]. 2015 ;[citado 2024 jun. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42137/tde-18042016-090407/
  • Source: Cancer Research. Conference titles: Annual CTRC-AACR San Antonio Breast Cancer Symposium. Unidades: FM, ICB

    Subjects: FENÓTIPOS, NEOPLASIAS MAMÁRIAS (GENÉTICA), APOPTROSE

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAVACCI, Graziela R. et al. Reduction of HER2-associated lipogenic phenotype by docosahexaenoic acid (DHA) induces apoptosis in breast tumor cells harboring HER2 overexpression. Cancer Research. Baltimore: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1158/1538-7445.SABCS14-P1-08-08. Acesso em: 06 jun. 2024. , 2015
    • APA

      Ravacci, G. R., Brentani, M. M., Festuccia, W. T. L., Tortelli, T., Waitzberg, A. F., & Waitzberg, D. L. (2015). Reduction of HER2-associated lipogenic phenotype by docosahexaenoic acid (DHA) induces apoptosis in breast tumor cells harboring HER2 overexpression. Cancer Research. Baltimore: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. doi:10.1158/1538-7445.SABCS14-P1-08-08
    • NLM

      Ravacci GR, Brentani MM, Festuccia WTL, Tortelli T, Waitzberg AF, Waitzberg DL. Reduction of HER2-associated lipogenic phenotype by docosahexaenoic acid (DHA) induces apoptosis in breast tumor cells harboring HER2 overexpression [Internet]. Cancer Research. 2015 ; 75[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1158/1538-7445.SABCS14-P1-08-08
    • Vancouver

      Ravacci GR, Brentani MM, Festuccia WTL, Tortelli T, Waitzberg AF, Waitzberg DL. Reduction of HER2-associated lipogenic phenotype by docosahexaenoic acid (DHA) induces apoptosis in breast tumor cells harboring HER2 overexpression [Internet]. Cancer Research. 2015 ; 75[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1158/1538-7445.SABCS14-P1-08-08
  • Source: Molecular Nutrition Food Research. Unidades: IQ, ICB

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, INFLAMAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BELCHIOR, Thiago et al. Omega-3 fatty acids protect from diet-induced obesity, glucose intolerance, and adipose tissue inflammation through PPARγ-dependent and PPARγ-independent actions. Molecular Nutrition Food Research, v. 59, p. 957-967, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/mnfr.201400914. Acesso em: 06 jun. 2024.
    • APA

      Belchior, T., Paschoal, V. A., Magdalon, J., Chimin, P., Farias, T. da S. M. de, Chaves Filho, A. de B., et al. (2015). Omega-3 fatty acids protect from diet-induced obesity, glucose intolerance, and adipose tissue inflammation through PPARγ-dependent and PPARγ-independent actions. Molecular Nutrition Food Research, 59, 957-967. doi:10.1002/mnfr.201400914
    • NLM

      Belchior T, Paschoal VA, Magdalon J, Chimin P, Farias T da SM de, Chaves Filho A de B, Gorjão R, St-Pierre P, Miyamoto S, Kang JX, Deshaies Y, Marette A, Festuccia WTL. Omega-3 fatty acids protect from diet-induced obesity, glucose intolerance, and adipose tissue inflammation through PPARγ-dependent and PPARγ-independent actions [Internet]. Molecular Nutrition Food Research. 2015 ; 59 957-967.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/mnfr.201400914
    • Vancouver

      Belchior T, Paschoal VA, Magdalon J, Chimin P, Farias T da SM de, Chaves Filho A de B, Gorjão R, St-Pierre P, Miyamoto S, Kang JX, Deshaies Y, Marette A, Festuccia WTL. Omega-3 fatty acids protect from diet-induced obesity, glucose intolerance, and adipose tissue inflammation through PPARγ-dependent and PPARγ-independent actions [Internet]. Molecular Nutrition Food Research. 2015 ; 59 957-967.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/mnfr.201400914

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024