Diet quality index adjusted for energy requirements in adults (2010)
Source: Cadernos de Saúde Pública. Unidade: FSP
Subjects: DIETA (QUALIDADE), NECESSIDADE ENERGÉTICA, ESTUDOS DE AVALIAÇÃO, CONSUMO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS (INVESTIGAÇÃO), ÍNDICES (DESENVOLVIMENTO), NUTRIÇÃO, ADULTOS
ABNT
JAIME, Patrícia Constante et al. Diet quality index adjusted for energy requirements in adults. Cadernos de Saúde Pública, v. no 2010, n. 11, p. 2121-2128, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0102-311X2010001100013. Acesso em: 08 jun. 2024.APA
Jaime, P. C., Bandoni, D. H., Duran, A. C. da F. L., & Fisberg, R. M. (2010). Diet quality index adjusted for energy requirements in adults. Cadernos de Saúde Pública, no 2010( 11), 2121-2128. doi:10.1590/S0102-311X2010001100013NLM
Jaime PC, Bandoni DH, Duran AC da FL, Fisberg RM. Diet quality index adjusted for energy requirements in adults [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2010 ; no 2010( 11): 2121-2128.[citado 2024 jun. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-311X2010001100013Vancouver
Jaime PC, Bandoni DH, Duran AC da FL, Fisberg RM. Diet quality index adjusted for energy requirements in adults [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2010 ; no 2010( 11): 2121-2128.[citado 2024 jun. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-311X2010001100013