Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients (2006)
Source: Resumos. Conference titles: Encontro Nacional de Física da Matéria Condensada. Unidades: FFCLRP, FMRP
Assunto: FÍSICA DA MATÉRIA CONDENSADA
ABNT
HOLANDA, Adriano de Jesus et al. Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. 2006, Anais.. São Lourenço: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Holanda, A. de J., Zambianchi, P., Garcia, R. W. D., Roque, A. C., & Kinouchi, O. (2006). Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. In Resumos. São Lourenço: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Holanda A de J, Zambianchi P, Garcia RWD, Roque AC, Kinouchi O. Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 18 ]Vancouver
Holanda A de J, Zambianchi P, Garcia RWD, Roque AC, Kinouchi O. Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 18 ]