Effects of sorbitol concentration on the rheological properties of chitosan/starch gels (2010)
Source: Livro de resumo. Conference titles: International Macromolecular Colloquium. Unidade: IQSC
Subjects: QUITOSANA, FIBRAS NATURAIS
ABNT
HORN, Marilia Marta e MARTINS, Virginia da Conceição Amaro e PLEPIS, Ana Maria de Guzzi. Effects of sorbitol concentration on the rheological properties of chitosan/starch gels. 2010, Anais.. Porto Alegre: UFRGS, Associação Brasileira de Polímeros, 2010. . Acesso em: 04 nov. 2024.APA
Horn, M. M., Martins, V. da C. A., & Plepis, A. M. de G. (2010). Effects of sorbitol concentration on the rheological properties of chitosan/starch gels. In Livro de resumo. Porto Alegre: UFRGS, Associação Brasileira de Polímeros.NLM
Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Effects of sorbitol concentration on the rheological properties of chitosan/starch gels. Livro de resumo. 2010 ;[citado 2024 nov. 04 ]Vancouver
Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Effects of sorbitol concentration on the rheological properties of chitosan/starch gels. Livro de resumo. 2010 ;[citado 2024 nov. 04 ]