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ABNT
ANDRADE, José Matheus de Moura et al. Tenebrio meal as a functional ingredient modulates immune response and improves growth performance of broiler chickens. Journal of Applied Poultry Research, v. 32, p. 1-13, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.japr.2023.100346. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Andrade, J. M. de M., Pereira, R. T., Paula, V. R. C. de, Moreira Junior, H., & Menten, J. F. M. (2023). Tenebrio meal as a functional ingredient modulates immune response and improves growth performance of broiler chickens. Journal of Applied Poultry Research, 32, 1-13. doi:10.1016/j.japr.2023.100346
NLM
Andrade JM de M, Pereira RT, Paula VRC de, Moreira Junior H, Menten JFM. Tenebrio meal as a functional ingredient modulates immune response and improves growth performance of broiler chickens [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2023 ; 32 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.japr.2023.100346
Vancouver
Andrade JM de M, Pereira RT, Paula VRC de, Moreira Junior H, Menten JFM. Tenebrio meal as a functional ingredient modulates immune response and improves growth performance of broiler chickens [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2023 ; 32 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.japr.2023.100346
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ABNT
NASCIMENTO FILHO, Marcos Antonio et al. Nutritional value of Tenebrio molitor larvae meal for broiler chickens: metabolizable energy and standardized ileal amino acid digestibility. Journal of Applied Poultry Research, v. 30, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.japr.2020.10.001. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Nascimento Filho, M. A., Pereira, R. T., Oliveira, A. B. S. de, Suckeveris, D., Burin Junior, A. M., Soares, C. A. P., & Menten, J. F. M. (2021). Nutritional value of Tenebrio molitor larvae meal for broiler chickens: metabolizable energy and standardized ileal amino acid digestibility. Journal of Applied Poultry Research, 30, 1-11. doi:10.1016/j.japr.2020.10.001
NLM
Nascimento Filho MA, Pereira RT, Oliveira ABS de, Suckeveris D, Burin Junior AM, Soares CAP, Menten JFM. Nutritional value of Tenebrio molitor larvae meal for broiler chickens: metabolizable energy and standardized ileal amino acid digestibility [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2021 ; 30 1-11.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.japr.2020.10.001
Vancouver
Nascimento Filho MA, Pereira RT, Oliveira ABS de, Suckeveris D, Burin Junior AM, Soares CAP, Menten JFM. Nutritional value of Tenebrio molitor larvae meal for broiler chickens: metabolizable energy and standardized ileal amino acid digestibility [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2021 ; 30 1-11.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.japr.2020.10.001
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ABNT
SANTANA, Ingrid Kely da Silva et al. Emissões de gases de efeito estufa e amônia oriundas da criação de frangos de corte em múltiplos reúso da cama. Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 3. Rede de Pesquisa Pecus – Dinâmica de gases de efeito estufa em sistemas de produção da agropecuária brasileira. Tradução . Brasília, DF: MAPA/ SENAR, 2020. p. 165 il. Disponível em: https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Santana, I. K. da S., Mendes, L. B., Menten, J. F. M., Feigl, B. J., & Cerri, C. C. (2020). Emissões de gases de efeito estufa e amônia oriundas da criação de frangos de corte em múltiplos reúso da cama. In Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 3. Rede de Pesquisa Pecus – Dinâmica de gases de efeito estufa em sistemas de produção da agropecuária brasileira (p. 165 il). Brasília, DF: MAPA/ SENAR. Recuperado de https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf
NLM
Santana IK da S, Mendes LB, Menten JFM, Feigl BJ, Cerri CC. Emissões de gases de efeito estufa e amônia oriundas da criação de frangos de corte em múltiplos reúso da cama [Internet]. In: Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 3. Rede de Pesquisa Pecus – Dinâmica de gases de efeito estufa em sistemas de produção da agropecuária brasileira. Brasília, DF: MAPA/ SENAR; 2020. p. 165 il.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf
Vancouver
Santana IK da S, Mendes LB, Menten JFM, Feigl BJ, Cerri CC. Emissões de gases de efeito estufa e amônia oriundas da criação de frangos de corte em múltiplos reúso da cama [Internet]. In: Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 3. Rede de Pesquisa Pecus – Dinâmica de gases de efeito estufa em sistemas de produção da agropecuária brasileira. Brasília, DF: MAPA/ SENAR; 2020. p. 165 il.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf
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ABNT
SUCKEVERIS, Diana et al. Supra-nutritional Levels of Selected B Vitamins in Animal or Vegetable Diets for Broiler Chicken. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 22, n. 3, p. 1-10, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2019-1024. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Suckeveris, D., Burin Junior, A. M., Oliveira, A. B., Nascimento Filho, M. A., Pereira, R., Luvizotto Jr, J. M., et al. (2020). Supra-nutritional Levels of Selected B Vitamins in Animal or Vegetable Diets for Broiler Chicken. Brazilian Journal of Poultry Science, 22( 3), 1-10. doi:10.1590/1806-9061-2019-1024
NLM
Suckeveris D, Burin Junior AM, Oliveira AB, Nascimento Filho MA, Pereira R, Luvizotto Jr JM, Bittencourt LC, Hermes RG, Menten JFM. Supra-nutritional Levels of Selected B Vitamins in Animal or Vegetable Diets for Broiler Chicken [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2020 ; 22( 3): 1-10.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2019-1024
Vancouver
Suckeveris D, Burin Junior AM, Oliveira AB, Nascimento Filho MA, Pereira R, Luvizotto Jr JM, Bittencourt LC, Hermes RG, Menten JFM. Supra-nutritional Levels of Selected B Vitamins in Animal or Vegetable Diets for Broiler Chicken [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2020 ; 22( 3): 1-10.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2019-1024
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ABNT
NASCIMENTO FILHO, Marcos Antonio et al. Cafeteria-type feeding of chickens indicates a preference for insect (Tenebrio molitor) larvae meal. Animals, v. 10, p. 1-13, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ani10040627. Acesso em: 14 out. 2024.
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Nascimento Filho, M. A., Pereira, R. T., Oliveira, A. B. S. de, Suckeveris, D., Burin Junior, A. M., Mastrangelo, T. de A., et al. (2020). Cafeteria-type feeding of chickens indicates a preference for insect (Tenebrio molitor) larvae meal. Animals, 10, 1-13. doi:10.3390/ani10040627
NLM
Nascimento Filho MA, Pereira RT, Oliveira ABS de, Suckeveris D, Burin Junior AM, Mastrangelo T de A, Costa DV da, Menten JFM. Cafeteria-type feeding of chickens indicates a preference for insect (Tenebrio molitor) larvae meal [Internet]. Animals. 2020 ; 10 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ani10040627
Vancouver
Nascimento Filho MA, Pereira RT, Oliveira ABS de, Suckeveris D, Burin Junior AM, Mastrangelo T de A, Costa DV da, Menten JFM. Cafeteria-type feeding of chickens indicates a preference for insect (Tenebrio molitor) larvae meal [Internet]. Animals. 2020 ; 10 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ani10040627
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ABNT
SANTOS, Carolina de Castro et al. Myofibrillar solubility and muscle water distribution from broilers submitted to acute heat stress. 2019, Anais.. Ribeirão Preto: Sociedade Brasileira de Fisiologia, 2019. Disponível em: https://www.sbfis.org.br/web/arquivos/108/upload/86/Anais%20SBFIS/trabalhos.htm. Acesso em: 14 out. 2024.
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Santos, C. de C., Delgado, E. F., Menten, J. F. M., Pedreira, A. C. M. S., Mourão, G. B., Silva, I. J. O. da, & Lara, J. A. F. (2019). Myofibrillar solubility and muscle water distribution from broilers submitted to acute heat stress. In Resumos. Ribeirão Preto: Sociedade Brasileira de Fisiologia. Recuperado de https://www.sbfis.org.br/web/arquivos/108/upload/86/Anais%20SBFIS/trabalhos.htm
NLM
Santos C de C, Delgado EF, Menten JFM, Pedreira ACMS, Mourão GB, Silva IJO da, Lara JAF. Myofibrillar solubility and muscle water distribution from broilers submitted to acute heat stress [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.sbfis.org.br/web/arquivos/108/upload/86/Anais%20SBFIS/trabalhos.htm
Vancouver
Santos C de C, Delgado EF, Menten JFM, Pedreira ACMS, Mourão GB, Silva IJO da, Lara JAF. Myofibrillar solubility and muscle water distribution from broilers submitted to acute heat stress [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.sbfis.org.br/web/arquivos/108/upload/86/Anais%20SBFIS/trabalhos.htm
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ABNT
PEREIRA, Rafaela et al. Performance and intestinal microbiota of chickens receiving probiotic in the feed and submitted to antibiotic therapy. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, v. 103, p. 72-86, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jpn.13004. Acesso em: 14 out. 2024.
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Pereira, R., Bortoluzzi, C., Durrer, A., Fagundes, N. S., Pedroso, A. A., Rafael, J. M., et al. (2019). Performance and intestinal microbiota of chickens receiving probiotic in the feed and submitted to antibiotic therapy. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 103, 72-86. doi:10.1111/jpn.13004
NLM
Pereira R, Bortoluzzi C, Durrer A, Fagundes NS, Pedroso AA, Rafael JM, Perim JE de L, Zavarize KC, Napty GS, Andreote FD, Costa DP, Menten JFM. Performance and intestinal microbiota of chickens receiving probiotic in the feed and submitted to antibiotic therapy [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2019 ; 103 72-86.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.13004
Vancouver
Pereira R, Bortoluzzi C, Durrer A, Fagundes NS, Pedroso AA, Rafael JM, Perim JE de L, Zavarize KC, Napty GS, Andreote FD, Costa DP, Menten JFM. Performance and intestinal microbiota of chickens receiving probiotic in the feed and submitted to antibiotic therapy [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2019 ; 103 72-86.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.13004
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ABNT
TRALDI, Ana Beatriz et al. Características dos componentes de ovos da linhagem Ross de idades diferentes via análise multivariada. Revista de Ciências Agrárias, v. 41, n. 2, p. 557-566, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.19084/RCA17145. Acesso em: 14 out. 2024.
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Traldi, A. B., Silva, F. de L., Hongyu, K., Sartorio, S. D., & Menten, J. F. M. (2018). Características dos componentes de ovos da linhagem Ross de idades diferentes via análise multivariada. Revista de Ciências Agrárias, 41( 2), 557-566. doi:10.19084/RCA17145
NLM
Traldi AB, Silva F de L, Hongyu K, Sartorio SD, Menten JFM. Características dos componentes de ovos da linhagem Ross de idades diferentes via análise multivariada [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2018 ; 41( 2): 557-566.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.19084/RCA17145
Vancouver
Traldi AB, Silva F de L, Hongyu K, Sartorio SD, Menten JFM. Características dos componentes de ovos da linhagem Ross de idades diferentes via análise multivariada [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2018 ; 41( 2): 557-566.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.19084/RCA17145
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ABNT
LIMA, M. B. de et al. Estimate of choline nutritional requirements for chicks from 1 to 21 days of age. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, p. 1-9, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jpn.12881. Acesso em: 14 out. 2024.
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Lima, M. B. de, Silva, E. P. da, Pereira, R., Romano, G. G., Freitas, L. W. de, Dias, C. T. dos S., & Menten, J. F. M. (2018). Estimate of choline nutritional requirements for chicks from 1 to 21 days of age. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 1-9. doi:10.1111/jpn.12881
NLM
Lima MB de, Silva EP da, Pereira R, Romano GG, Freitas LW de, Dias CT dos S, Menten JFM. Estimate of choline nutritional requirements for chicks from 1 to 21 days of age [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2018 ; 1-9.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.12881
Vancouver
Lima MB de, Silva EP da, Pereira R, Romano GG, Freitas LW de, Dias CT dos S, Menten JFM. Estimate of choline nutritional requirements for chicks from 1 to 21 days of age [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2018 ; 1-9.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.12881
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ABNT
PEREIRA, R. C. A et al. Sources of Betaine as Methyl Group Donors in Broiler Diets. Iranian Journal of Applied Animal Science, v. 8, n. 2, p. 325-332, 2018Tradução . . Disponível em: http://ijas.iaurasht.ac.ir/article_540407_115333.html. Acesso em: 14 out. 2024.
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Pereira, R. C. A., Menten, J. F. M., Longo, F. A., Lima, M. B., Freitas, L. W., & Zavarize, K. C. (2018). Sources of Betaine as Methyl Group Donors in Broiler Diets. Iranian Journal of Applied Animal Science, 8( 2), 325-332. Recuperado de http://ijas.iaurasht.ac.ir/article_540407_115333.html
NLM
Pereira RCA, Menten JFM, Longo FA, Lima MB, Freitas LW, Zavarize KC. Sources of Betaine as Methyl Group Donors in Broiler Diets [Internet]. Iranian Journal of Applied Animal Science. 2018 ; 8( 2): 325-332.[citado 2024 out. 14 ] Available from: http://ijas.iaurasht.ac.ir/article_540407_115333.html
Vancouver
Pereira RCA, Menten JFM, Longo FA, Lima MB, Freitas LW, Zavarize KC. Sources of Betaine as Methyl Group Donors in Broiler Diets [Internet]. Iranian Journal of Applied Animal Science. 2018 ; 8( 2): 325-332.[citado 2024 out. 14 ] Available from: http://ijas.iaurasht.ac.ir/article_540407_115333.html
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ABNT
BORTOLUZZI, Cristiano et al. Autolyzed Yeast (Saccharomyces cerevisiae) Supplementation Improves Performance While Modulating the Intestinal Immune-System and Microbiology of Broiler Chickens. Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 2, p. 1-8, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fsufs.2018.00085. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Bortoluzzi, C., Barbosa, J. G. M., Pereira, R., Fagundes, N. S., Rafael, J. M., & Menten, J. F. M. (2018). Autolyzed Yeast (Saccharomyces cerevisiae) Supplementation Improves Performance While Modulating the Intestinal Immune-System and Microbiology of Broiler Chickens. Frontiers in Sustainable Food Systems, 2, 1-8. doi:10.3389/fsufs.2018.00085
NLM
Bortoluzzi C, Barbosa JGM, Pereira R, Fagundes NS, Rafael JM, Menten JFM. Autolyzed Yeast (Saccharomyces cerevisiae) Supplementation Improves Performance While Modulating the Intestinal Immune-System and Microbiology of Broiler Chickens [Internet]. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2018 ; 2 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fsufs.2018.00085
Vancouver
Bortoluzzi C, Barbosa JGM, Pereira R, Fagundes NS, Rafael JM, Menten JFM. Autolyzed Yeast (Saccharomyces cerevisiae) Supplementation Improves Performance While Modulating the Intestinal Immune-System and Microbiology of Broiler Chickens [Internet]. Frontiers in Sustainable Food Systems. 2018 ; 2 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fsufs.2018.00085
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ABNT
BROSSI, Camila et al. Acute heat stress detrimental effects transpose high mortality rate and affecting broiler breast meat quality. Scientia Agropecuaria, v. 9, n. 3, p. 305-311, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2018.03.01. Acesso em: 14 out. 2024.
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Brossi, C., Montes-Villanueva, N., Rios-Mera, J., Delgado, E. F., Menten, J. F. M., & Contreras-Castillo, C. J. (2018). Acute heat stress detrimental effects transpose high mortality rate and affecting broiler breast meat quality. Scientia Agropecuaria, 9( 3), 305-311. doi:10.17268/sci.agropecu.2018.03.01
NLM
Brossi C, Montes-Villanueva N, Rios-Mera J, Delgado EF, Menten JFM, Contreras-Castillo CJ. Acute heat stress detrimental effects transpose high mortality rate and affecting broiler breast meat quality [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2018 ; 9( 3): 305-311.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2018.03.01
Vancouver
Brossi C, Montes-Villanueva N, Rios-Mera J, Delgado EF, Menten JFM, Contreras-Castillo CJ. Acute heat stress detrimental effects transpose high mortality rate and affecting broiler breast meat quality [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2018 ; 9( 3): 305-311.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2018.03.01
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ABNT
FAGUNDES, Naiara Simarro et al. Replacing corn with sorghum in the diet alters intestinal microbiota without altering chicken performance. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, v. 101, p. 1-12, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jpn.12614. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Fagundes, N. S., Pereira, R., Bortoluzzi, C., Rafael, J. M., Napty, G. S., José Guilherme Morschel Barbosa,, et al. (2017). Replacing corn with sorghum in the diet alters intestinal microbiota without altering chicken performance. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 101, 1-12. doi:10.1111/jpn.12614
NLM
Fagundes NS, Pereira R, Bortoluzzi C, Rafael JM, Napty GS, José Guilherme Morschel Barbosa, Sciencia MCM, Menten JFM. Replacing corn with sorghum in the diet alters intestinal microbiota without altering chicken performance [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2017 ; 101 1-12.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.12614
Vancouver
Fagundes NS, Pereira R, Bortoluzzi C, Rafael JM, Napty GS, José Guilherme Morschel Barbosa, Sciencia MCM, Menten JFM. Replacing corn with sorghum in the diet alters intestinal microbiota without altering chicken performance [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2017 ; 101 1-12.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.12614
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ABNT
FREITAS, L. W et al. Evaluation of dietary glycerin inclusion during different broiler rearing phases. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 19, n. esp., p. 91-96, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2016-0226. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Freitas, L. W., Menten, J. F. M., Zavarize, K. C., Pereira, R., Romano, G. G., Lima, M. B., & Dias, C. T. dos S. (2017). Evaluation of dietary glycerin inclusion during different broiler rearing phases. Brazilian Journal of Poultry Science, 19( esp.), 91-96. doi:10.1590/1806-9061-2016-0226
NLM
Freitas LW, Menten JFM, Zavarize KC, Pereira R, Romano GG, Lima MB, Dias CT dos S. Evaluation of dietary glycerin inclusion during different broiler rearing phases [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2017 ; 19( esp.): 91-96.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2016-0226
Vancouver
Freitas LW, Menten JFM, Zavarize KC, Pereira R, Romano GG, Lima MB, Dias CT dos S. Evaluation of dietary glycerin inclusion during different broiler rearing phases [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2017 ; 19( esp.): 91-96.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2016-0226
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ABNT
BORTOLUZZI, C et al. Hops β-acids (Humulus lupulus) decrease intestinal gene expression of proinflammatory cytokines in an ex-vivo model. Journal of Applied Poultry Research, v. 25, n. 2, p. 191-196, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/japr/pfw001. Acesso em: 14 out. 2024.
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Bortoluzzi, C., Menten, J. F. M., Silveira, H., Melo, A. D. B., & Rostagno, M. H. (2016). Hops β-acids (Humulus lupulus) decrease intestinal gene expression of proinflammatory cytokines in an ex-vivo model. Journal of Applied Poultry Research, 25( 2), 191-196. doi:10.3382/japr/pfw001
NLM
Bortoluzzi C, Menten JFM, Silveira H, Melo ADB, Rostagno MH. Hops β-acids (Humulus lupulus) decrease intestinal gene expression of proinflammatory cytokines in an ex-vivo model [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2016 ; 25( 2): 191-196.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfw001
Vancouver
Bortoluzzi C, Menten JFM, Silveira H, Melo ADB, Rostagno MH. Hops β-acids (Humulus lupulus) decrease intestinal gene expression of proinflammatory cytokines in an ex-vivo model [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2016 ; 25( 2): 191-196.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfw001
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ABNT
BORTOLUZZI, Cristiano et al. Hops β-acids and zinc bacitracin affect the performance and intestinal microbiota of broilers challenged with Eimeria acervulina and Eimeria tenella. Animal Feed Science and Technology, v. 207, p. 181–189, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2015.06.006. Acesso em: 14 out. 2024.
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Bortoluzzi, C., Menten, J. F. M., Pereira, R., Fagundes, N. S., Napty, G. S., Pedroso, A. A., et al. (2015). Hops β-acids and zinc bacitracin affect the performance and intestinal microbiota of broilers challenged with Eimeria acervulina and Eimeria tenella. Animal Feed Science and Technology, 207, 181–189. doi:10.1016/j.anifeedsci.2015.06.006
NLM
Bortoluzzi C, Menten JFM, Pereira R, Fagundes NS, Napty GS, Pedroso AA, Bigaton AD, Andreote FD. Hops β-acids and zinc bacitracin affect the performance and intestinal microbiota of broilers challenged with Eimeria acervulina and Eimeria tenella [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2015 ; 207 181–189.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2015.06.006
Vancouver
Bortoluzzi C, Menten JFM, Pereira R, Fagundes NS, Napty GS, Pedroso AA, Bigaton AD, Andreote FD. Hops β-acids and zinc bacitracin affect the performance and intestinal microbiota of broilers challenged with Eimeria acervulina and Eimeria tenella [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2015 ; 207 181–189.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2015.06.006
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ABNT
PEREIRA, R et al. Organic acid blend in diets of broiler chickens challenged with Clostridium perfringens. Journal of Applied Poultry Research, v. 24, n. 3, p. 387-393, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/japr/pfv041. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Pereira, R., Menten, J. F. M., Bortoluzzi, C., Napty, G. S., Longo, F. A., Vittori, J., et al. (2015). Organic acid blend in diets of broiler chickens challenged with Clostridium perfringens. Journal of Applied Poultry Research, 24( 3), 387-393. doi:10.3382/japr/pfv041
NLM
Pereira R, Menten JFM, Bortoluzzi C, Napty GS, Longo FA, Vittori J, Lourenço MC, Santin E. Organic acid blend in diets of broiler chickens challenged with Clostridium perfringens [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2015 ; 24( 3): 387-393.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfv041
Vancouver
Pereira R, Menten JFM, Bortoluzzi C, Napty GS, Longo FA, Vittori J, Lourenço MC, Santin E. Organic acid blend in diets of broiler chickens challenged with Clostridium perfringens [Internet]. Journal of Applied Poultry Research. 2015 ; 24( 3): 387-393.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfv041
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ABNT
HILÁRIO, Reginaldo Francisco e DEMÉTRIO, Clarice Garcia Borges e MENTEN, José Fernando Machado. Fatores que influenciam a determinação do tamanho amostral em experimentos com frangos de corte. 2015, Anais.. Presidente Prudente: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2015. . Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Hilário, R. F., Demétrio, C. G. B., & Menten, J. F. M. (2015). Fatores que influenciam a determinação do tamanho amostral em experimentos com frangos de corte. In Programas e Resumos. Presidente Prudente: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
NLM
Hilário RF, Demétrio CGB, Menten JFM. Fatores que influenciam a determinação do tamanho amostral em experimentos com frangos de corte. Programas e Resumos. 2015 ;[citado 2024 out. 14 ]
Vancouver
Hilário RF, Demétrio CGB, Menten JFM. Fatores que influenciam a determinação do tamanho amostral em experimentos com frangos de corte. Programas e Resumos. 2015 ;[citado 2024 out. 14 ]
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ABNT
ZAVARIZE, Kelen Cristiane et al. Metabolizable energy of different glycerine sources derived from national biodiesel production for broilers. Revista Brasileira de Ciência Avícola, v. 16, n. 4, p. 411-416, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1516-635x1604411-416. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Zavarize, K. C., Menten, J. F. M., Pereira, R., Freitas, L. W. de, Romano, G. G., Bernardino, M., & Rosa, A. S. (2014). Metabolizable energy of different glycerine sources derived from national biodiesel production for broilers. Revista Brasileira de Ciência Avícola, 16( 4), 411-416. doi:10.1590/1516-635x1604411-416
NLM
Zavarize KC, Menten JFM, Pereira R, Freitas LW de, Romano GG, Bernardino M, Rosa AS. Metabolizable energy of different glycerine sources derived from national biodiesel production for broilers [Internet]. Revista Brasileira de Ciência Avícola. 2014 ; 16( 4): 411-416.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1516-635x1604411-416
Vancouver
Zavarize KC, Menten JFM, Pereira R, Freitas LW de, Romano GG, Bernardino M, Rosa AS. Metabolizable energy of different glycerine sources derived from national biodiesel production for broilers [Internet]. Revista Brasileira de Ciência Avícola. 2014 ; 16( 4): 411-416.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1516-635x1604411-416