Filtros : "CYRINO, JOSÉ EURICO POSSEBON" Removidos: "HU" "Nunes, Maria Tereza" "Indexado no Scopus" "TRABALHO DE EVENTO - RESUMO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Aquatic Food Product Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ATIVAÇÃO ENZIMÁTICA, DIGESTIBILIDADE, DOURADO, PROTEINAS NA DIETA, SUBPRODUTOS PARA ANIMAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LORENZ, Evandro Kleber et al. Dietary protein hydrolysates from animal by-products: digestibility and enzymatic activity for Dourado Salminus brasiliensis. Journal of Aquatic Food Product Technology, v. 27, n. 2, p. 236-246, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10498850.2018.1424745. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Lorenz, E. K., Barone, R. S. C., Yamamoto, F. Y., & Cyrino, J. E. P. (2018). Dietary protein hydrolysates from animal by-products: digestibility and enzymatic activity for Dourado Salminus brasiliensis. Journal of Aquatic Food Product Technology, 27( 2), 236-246. doi:10.1080/10498850.2018.1424745
    • NLM

      Lorenz EK, Barone RSC, Yamamoto FY, Cyrino JEP. Dietary protein hydrolysates from animal by-products: digestibility and enzymatic activity for Dourado Salminus brasiliensis [Internet]. Journal of Aquatic Food Product Technology. 2018 ; 27( 2): 236-246.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10498850.2018.1424745
    • Vancouver

      Lorenz EK, Barone RSC, Yamamoto FY, Cyrino JEP. Dietary protein hydrolysates from animal by-products: digestibility and enzymatic activity for Dourado Salminus brasiliensis [Internet]. Journal of Aquatic Food Product Technology. 2018 ; 27( 2): 236-246.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10498850.2018.1424745
  • Source: Aquaculture Research. Unidades: ESALQ, FCFRP

    Subjects: ANTIBIÓTICOS, PACU

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARQUES, Tamires Valim et al. Depletion study and estimation of withdrawal periods for florfenicol and florfenicol amine in pacu (Piaractus mesopotamicus). Aquaculture Research, v. 49, n. 1, p. 111-119, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/are.13439. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Marques, T. V., Paschoal, J. A. R., Barone, R. S. C., Cyrino, J. E. P., & Rath, S. (2018). Depletion study and estimation of withdrawal periods for florfenicol and florfenicol amine in pacu (Piaractus mesopotamicus). Aquaculture Research, 49( 1), 111-119. doi:10.1111/are.13439
    • NLM

      Marques TV, Paschoal JAR, Barone RSC, Cyrino JEP, Rath S. Depletion study and estimation of withdrawal periods for florfenicol and florfenicol amine in pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Aquaculture Research. 2018 ; 49( 1): 111-119.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13439
    • Vancouver

      Marques TV, Paschoal JAR, Barone RSC, Cyrino JEP, Rath S. Depletion study and estimation of withdrawal periods for florfenicol and florfenicol amine in pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Aquaculture Research. 2018 ; 49( 1): 111-119.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13439
  • Source: Aquaculture Research. Unidade: ESALQ

    Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL, PEIXES DE ÁGUA DOCE, VITAMINA E

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZANON, Ricardo Basso et al. Effects of graded levels of dietary vitamin E on striped surubim Pseudoplatystoma reticulatum. Aquaculture Research, v. 49, n. 4, p. 1423-1429, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/are.13594. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Zanon, R. B., Silva, T. S. de C., Cerozi, B. da S., & Cyrino, J. E. P. (2018). Effects of graded levels of dietary vitamin E on striped surubim Pseudoplatystoma reticulatum. Aquaculture Research, 49( 4), 1423-1429. doi:10.1111/are.13594
    • NLM

      Zanon RB, Silva TS de C, Cerozi B da S, Cyrino JEP. Effects of graded levels of dietary vitamin E on striped surubim Pseudoplatystoma reticulatum [Internet]. Aquaculture Research. 2018 ; 49( 4): 1423-1429.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13594
    • Vancouver

      Zanon RB, Silva TS de C, Cerozi B da S, Cyrino JEP. Effects of graded levels of dietary vitamin E on striped surubim Pseudoplatystoma reticulatum [Internet]. Aquaculture Research. 2018 ; 49( 4): 1423-1429.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13594
  • Source: Aquaculture International. Unidade: ESALQ

    Subjects: DIETA ANIMAL, DOURADO, PEPTÍDEOS, SUBPRODUTOS PARA ANIMAIS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LORENZ, Evandro Kleber et al. Performance, hematology and immunology of Salminus brasiliensis fed diets containing swine liver hydrolysate. Aquaculture International, v. 483, p. 46-52, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2017.09.040. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Lorenz, E. K., Barone, R. C. S., França, W. G., Sabioni, R. E., Koch, J. F. A., & Cyrino, J. E. P. (2018). Performance, hematology and immunology of Salminus brasiliensis fed diets containing swine liver hydrolysate. Aquaculture International, 483, 46-52. doi:10.1016/j.aquaculture.2017.09.040
    • NLM

      Lorenz EK, Barone RCS, França WG, Sabioni RE, Koch JFA, Cyrino JEP. Performance, hematology and immunology of Salminus brasiliensis fed diets containing swine liver hydrolysate [Internet]. Aquaculture International. 2018 ; 483 46-52.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2017.09.040
    • Vancouver

      Lorenz EK, Barone RCS, França WG, Sabioni RE, Koch JFA, Cyrino JEP. Performance, hematology and immunology of Salminus brasiliensis fed diets containing swine liver hydrolysate [Internet]. Aquaculture International. 2018 ; 483 46-52.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2017.09.040
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: ESALQ

    Subjects: TILÁPIA, CHLORELLA, MICROALGAS, FARINHA DE PEIXE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARONE, Rafael Simões Coelho et al. Digestibility and pricing of Chlorella sorokiniana meal for use in tilapia feeds. Scientia Agricola, v. 75, n. 3, p. 184-190, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2016-0457. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Barone, R. S. C., Sonoda, D. Y., Lorenz, E. K., & Cyrino, J. E. P. (2018). Digestibility and pricing of Chlorella sorokiniana meal for use in tilapia feeds. Scientia Agricola, 75( 3), 184-190. doi:10.1590/1678-992X-2016-0457
    • NLM

      Barone RSC, Sonoda DY, Lorenz EK, Cyrino JEP. Digestibility and pricing of Chlorella sorokiniana meal for use in tilapia feeds [Internet]. Scientia Agricola. 2018 ; 75( 3): 184-190.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2016-0457
    • Vancouver

      Barone RSC, Sonoda DY, Lorenz EK, Cyrino JEP. Digestibility and pricing of Chlorella sorokiniana meal for use in tilapia feeds [Internet]. Scientia Agricola. 2018 ; 75( 3): 184-190.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2016-0457
  • Source: Aquaculture International. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOURADO, DIETA ANIMAL, VITAMINA A

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KOCH, João Fernando Albers et al. Vitamin A requirements of dourado (Salminus brasiliensis): growth performance and immunological parameters. Aquaculture International, v. 491, p. 86-93, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2018.03.017. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Koch, J. F. A., Sabioni, R. E., Aguilar Aguilar, F. A., Lorenz, E. K., & Cyrino, J. E. P. (2018). Vitamin A requirements of dourado (Salminus brasiliensis): growth performance and immunological parameters. Aquaculture International, 491, 86-93. doi:10.1016/j.aquaculture.2018.03.017
    • NLM

      Koch JFA, Sabioni RE, Aguilar Aguilar FA, Lorenz EK, Cyrino JEP. Vitamin A requirements of dourado (Salminus brasiliensis): growth performance and immunological parameters [Internet]. Aquaculture International. 2018 ; 491 86-93.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2018.03.017
    • Vancouver

      Koch JFA, Sabioni RE, Aguilar Aguilar FA, Lorenz EK, Cyrino JEP. Vitamin A requirements of dourado (Salminus brasiliensis): growth performance and immunological parameters [Internet]. Aquaculture International. 2018 ; 491 86-93.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2018.03.017
  • Source: Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Unidades: ESALQ, FCFRP

    Subjects: ANTIPARASITÁRIOS, PACU, RESÍDUOS QUÍMICOS, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BUSATTO, Zenaís et al. Assessment of elimination profile of albendazole residues in fish. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, v. 35, n. 1, p. 77-85, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19440049.2017.1400186. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Busatto, Z., França, W. G. de, Cyrino, J. E. P., & Paschoal, J. A. R. (2018). Assessment of elimination profile of albendazole residues in fish. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 35( 1), 77-85. doi:10.1080/19440049.2017.1400186
    • NLM

      Busatto Z, França WG de, Cyrino JEP, Paschoal JAR. Assessment of elimination profile of albendazole residues in fish [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2018 ; 35( 1): 77-85.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2017.1400186
    • Vancouver

      Busatto Z, França WG de, Cyrino JEP, Paschoal JAR. Assessment of elimination profile of albendazole residues in fish [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2018 ; 35( 1): 77-85.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2017.1400186
  • Source: Journal of Applied Ichthyology. Unidade: ESALQ

    Subjects: BACTÉRIAS, DIETA ANIMAL, PACU, POLISSACARÍDEOS, PROBIÓTICOS, RAÇÃO, SUPLEMENTOS DIETÉTICOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CEROZI, B. S et al. Combination of dietary β-glucan and Bacillus subtilis as a potential synbiotic for pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg, 1887). Journal of Applied Ichthyology, v. 33, p. 563-565, 2017Tradução . . Disponível em: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jai.13340/epdf. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Cerozi, B. S., Zanon, R. B., Silva, T. S. C., & Cyrino, J. E. P. (2017). Combination of dietary β-glucan and Bacillus subtilis as a potential synbiotic for pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg, 1887). Journal of Applied Ichthyology, 33, 563-565. doi:10.1111/jai.13340
    • NLM

      Cerozi BS, Zanon RB, Silva TSC, Cyrino JEP. Combination of dietary β-glucan and Bacillus subtilis as a potential synbiotic for pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg, 1887) [Internet]. Journal of Applied Ichthyology. 2017 ; 33 563-565.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jai.13340/epdf
    • Vancouver

      Cerozi BS, Zanon RB, Silva TSC, Cyrino JEP. Combination of dietary β-glucan and Bacillus subtilis as a potential synbiotic for pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg, 1887) [Internet]. Journal of Applied Ichthyology. 2017 ; 33 563-565.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jai.13340/epdf
  • Source: Revista IPecege. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOURADO, FARELOS, FARINHA DE PEIXE, RAÇÃO, SOJA, SUPLEMENTOS PROTEICOS PARA ANIMAIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YAMAMOTO, Fernando Yugo e SONODA, Daniel Yokoyama e CYRINO, Jose Eurico Possebon. Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado. Revista IPecege, v. 3, n. 1, p. 49-58, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2017.1.49. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Yamamoto, F. Y., Sonoda, D. Y., & Cyrino, J. E. P. (2017). Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado. Revista IPecege, 3( 1), 49-58. doi:10.22167/r.ipecege.2017.1.49
    • NLM

      Yamamoto FY, Sonoda DY, Cyrino JEP. Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado [Internet]. Revista IPecege. 2017 ; 3( 1): 49-58.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2017.1.49
    • Vancouver

      Yamamoto FY, Sonoda DY, Cyrino JEP. Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado [Internet]. Revista IPecege. 2017 ; 3( 1): 49-58.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2017.1.49
  • Source: Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Molecular & Integrative Physiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTAÇÃO ANIMAL, CONCENTRADOS PROTEICOS PARA ANIMAIS, EXPRESSÃO GÊNICA, PACU, REGULAÇÃO DO APETITE, SOJA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VOLKOFF, Hélène et al. Appetite regulating factors in pacu (Piaractus mesopotamicus): tissue distribution and effects of food quantity and quality on gene expression. Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Molecular & Integrative Physiology, v. 203, p. 241-254, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cbpa.2016.09.022. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Volkoff, H., Estevan Sabioni, R., Coutinho, L. L., & Cyrino, J. E. P. (2017). Appetite regulating factors in pacu (Piaractus mesopotamicus): tissue distribution and effects of food quantity and quality on gene expression. Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Molecular & Integrative Physiology, 203, 241-254. doi:10.1016/j.cbpa.2016.09.022
    • NLM

      Volkoff H, Estevan Sabioni R, Coutinho LL, Cyrino JEP. Appetite regulating factors in pacu (Piaractus mesopotamicus): tissue distribution and effects of food quantity and quality on gene expression [Internet]. Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Molecular & Integrative Physiology. 2017 ; 203 241-254.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cbpa.2016.09.022
    • Vancouver

      Volkoff H, Estevan Sabioni R, Coutinho LL, Cyrino JEP. Appetite regulating factors in pacu (Piaractus mesopotamicus): tissue distribution and effects of food quantity and quality on gene expression [Internet]. Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Molecular & Integrative Physiology. 2017 ; 203 241-254.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cbpa.2016.09.022
  • Source: Aquaculture Research. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁCIDOS NUCLEICOS, COLOSTRO, PACU, SUPLEMENTOS DIETÉTICOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NORDI, Wiolene Montanari et al. Cellular activity and development of enteric, hepatic and muscle tissues of juvenile pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg 1887) fed with lyophilized bovine colostrum. Aquaculture Research, v. 48, n. 3, p. 1099-1109, 2017Tradução . . Disponível em: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/are.12952/epdf. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Nordi, W. M., Moretti, D. B., Cruz, T. M. P. da, Cyrino, J. E. P., & Machado-Neto, R. (2017). Cellular activity and development of enteric, hepatic and muscle tissues of juvenile pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg 1887) fed with lyophilized bovine colostrum. Aquaculture Research, 48( 3), 1099-1109. doi:10.1111/are.12952
    • NLM

      Nordi WM, Moretti DB, Cruz TMP da, Cyrino JEP, Machado-Neto R. Cellular activity and development of enteric, hepatic and muscle tissues of juvenile pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg 1887) fed with lyophilized bovine colostrum [Internet]. Aquaculture Research. 2017 ; 48( 3): 1099-1109.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/are.12952/epdf
    • Vancouver

      Nordi WM, Moretti DB, Cruz TMP da, Cyrino JEP, Machado-Neto R. Cellular activity and development of enteric, hepatic and muscle tissues of juvenile pacu Piaractus mesopotamicus (Holmberg 1887) fed with lyophilized bovine colostrum [Internet]. Aquaculture Research. 2017 ; 48( 3): 1099-1109.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/are.12952/epdf
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: ESALQ

    Subjects: FRUTOS DO MAR, PEIXES, ECONOMIA PESQUEIRA, AQUICULTURA, PREÇOS, COMÉRCIO INTERNACIONAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARONE, Rafael Simões Coelho et al. Fish and fishery products trade in Brazil, 2005 to 2015: a review of available data and trends. Scientia Agricola, v. 74, n. 5, p. 417-424, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2016-0300. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Barone, R. S. C., Lorenz, E. K., Sonoda, D. Y., & Cyrino, J. E. P. (2017). Fish and fishery products trade in Brazil, 2005 to 2015: a review of available data and trends. Scientia Agricola, 74( 5), 417-424. doi:10.1590/1678-992x-2016-0300
    • NLM

      Barone RSC, Lorenz EK, Sonoda DY, Cyrino JEP. Fish and fishery products trade in Brazil, 2005 to 2015: a review of available data and trends [Internet]. Scientia Agricola. 2017 ; 74( 5): 417-424.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2016-0300
    • Vancouver

      Barone RSC, Lorenz EK, Sonoda DY, Cyrino JEP. Fish and fishery products trade in Brazil, 2005 to 2015: a review of available data and trends [Internet]. Scientia Agricola. 2017 ; 74( 5): 417-424.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2016-0300
  • Source: Latin American Journal of Aquatic Research. Unidade: ESALQ

    Subjects: PACU, HOMEOSTASE, IMUNOSSUPRESSÃO, LEUCÓCITOS, ESTRESSE, LINFÓCITOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SABIONI, Rafael e KLEBER, Evandro e CYRINO, José Eurico Possebon. Preliminary assessment of slow release implant model for immunosuppression in juvenile pacu (Piaractus mesopotamicus). Latin American Journal of Aquatic Research, v. 45, n. 4, p. 828-832, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3856/vol45-issue4-fulltext-19. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Sabioni, R., Kleber, E., & Cyrino, J. E. P. (2017). Preliminary assessment of slow release implant model for immunosuppression in juvenile pacu (Piaractus mesopotamicus). Latin American Journal of Aquatic Research, 45( 4), 828-832. doi:10.3856/vol45-issue4-fulltext-19
    • NLM

      Sabioni R, Kleber E, Cyrino JEP. Preliminary assessment of slow release implant model for immunosuppression in juvenile pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Latin American Journal of Aquatic Research. 2017 ; 45( 4): 828-832.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.3856/vol45-issue4-fulltext-19
    • Vancouver

      Sabioni R, Kleber E, Cyrino JEP. Preliminary assessment of slow release implant model for immunosuppression in juvenile pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Latin American Journal of Aquatic Research. 2017 ; 45( 4): 828-832.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.3856/vol45-issue4-fulltext-19
  • Source: Revista IPecege. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOURADO, FARELOS, PROTEÍNAS NA DIETA, RAÇÃO, SOJA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YAMAMOTO, Fernando e SONODA, Daniel Yokoyama e CYRINO, José Eurico Possebon. Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado. Revista IPecege, v. 3, n. 1, p. 49-58 online, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2017.1.49. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Yamamoto, F., Sonoda, D. Y., & Cyrino, J. E. P. (2017). Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado. Revista IPecege, 3( 1), 49-58 online. doi:10.22167/r.ipecege.2017.1.49
    • NLM

      Yamamoto F, Sonoda DY, Cyrino JEP. Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado [Internet]. Revista IPecege. 2017 ; 3( 1): 49-58 online.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2017.1.49
    • Vancouver

      Yamamoto F, Sonoda DY, Cyrino JEP. Maximização do lucro na substituição de fontes proteicas na ração de juvenis de dourado [Internet]. Revista IPecege. 2017 ; 3( 1): 49-58 online.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2017.1.49
  • Source: Aquaculture Nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOURADO, DIGESTIBILIDADE, CARBOIDRATOS NA DIETA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORO, G. V e SILVA, T. S. C e CYRINO, Jose Eurico Possebon. Feed processing affected the digestibility of carbohydrate sources for dourado Salminus brasiliensis. Aquaculture Nutrition, v. 23, n. 1, p. 40-45, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/anu.12356. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Moro, G. V., Silva, T. S. C., & Cyrino, J. E. P. (2017). Feed processing affected the digestibility of carbohydrate sources for dourado Salminus brasiliensis. Aquaculture Nutrition, 23( 1), 40-45. doi:10.1111/anu.12356
    • NLM

      Moro GV, Silva TSC, Cyrino JEP. Feed processing affected the digestibility of carbohydrate sources for dourado Salminus brasiliensis [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2017 ; 23( 1): 40-45.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/anu.12356
    • Vancouver

      Moro GV, Silva TSC, Cyrino JEP. Feed processing affected the digestibility of carbohydrate sources for dourado Salminus brasiliensis [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2017 ; 23( 1): 40-45.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/anu.12356
  • Source: Anais da Academia Brasileira de Ciências. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁGUA, TEMPERATURA, BIOENERGÉTICA, CALOR, METABOLISMO ANIMAL, PACU

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AGUILAR, Fredy A. A et al. Water temperature, body mass and fasting heat production of pacu (Piaractus mesopotamicus). Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 89, n. 2, p. 1305-1312, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0001-3765201720160639. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Aguilar, F. A. A., Cruz, T. M. P. da, Mourão, G. B., & Cyrino, J. E. P. (2017). Water temperature, body mass and fasting heat production of pacu (Piaractus mesopotamicus). Anais da Academia Brasileira de Ciências, 89( 2), 1305-1312. doi:10.1590/0001-3765201720160639
    • NLM

      Aguilar FAA, Cruz TMP da, Mourão GB, Cyrino JEP. Water temperature, body mass and fasting heat production of pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2017 ; 89( 2): 1305-1312.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-3765201720160639
    • Vancouver

      Aguilar FAA, Cruz TMP da, Mourão GB, Cyrino JEP. Water temperature, body mass and fasting heat production of pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2017 ; 89( 2): 1305-1312.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-3765201720160639
  • Source: Aquaculture International. Unidade: ESALQ

    Subjects: PACU, NUTRIÇÃO ANIMAL, PROTEÍNAS DO LEITE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CRUZ, Thaline Maira Pachelli da et al. Dietary lyophilized colostrum alters distribution of goblet cells and the intestinal epithelium of Piaractus mesopotamicus. Aquaculture International, v. 468, p. 286-292, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.10.032. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Cruz, T. M. P. da, Moretti, D. B., Nordi, W. M., Cyrino, J. E. P., & Machado-Neto, R. (2017). Dietary lyophilized colostrum alters distribution of goblet cells and the intestinal epithelium of Piaractus mesopotamicus. Aquaculture International, 468, 286-292. doi:10.1016/j.aquaculture.2016.10.032
    • NLM

      Cruz TMP da, Moretti DB, Nordi WM, Cyrino JEP, Machado-Neto R. Dietary lyophilized colostrum alters distribution of goblet cells and the intestinal epithelium of Piaractus mesopotamicus [Internet]. Aquaculture International. 2017 ; 468 286-292.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.10.032
    • Vancouver

      Cruz TMP da, Moretti DB, Nordi WM, Cyrino JEP, Machado-Neto R. Dietary lyophilized colostrum alters distribution of goblet cells and the intestinal epithelium of Piaractus mesopotamicus [Internet]. Aquaculture International. 2017 ; 468 286-292.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.10.032
  • Source: Aquaculture Nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOURADO, DIETA ANIMAL, AMIDO, LIPÍDEOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MÔRO, Giovanni Vitti et al. Starch and lipid in diets for dourado Salminus brasiliensis (Cuvier 1816): growth, nutrient utilization and digestive enzymes. Aquaculture Nutrition, v. 22, n. 4, p. 890-898, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/anu.12305. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Môro, G. V., Silva, T. S. de C., Zanon, R. B., & Cyrino, J. E. P. (2016). Starch and lipid in diets for dourado Salminus brasiliensis (Cuvier 1816): growth, nutrient utilization and digestive enzymes. Aquaculture Nutrition, 22( 4), 890-898. doi:10.1111/anu.12305
    • NLM

      Môro GV, Silva TS de C, Zanon RB, Cyrino JEP. Starch and lipid in diets for dourado Salminus brasiliensis (Cuvier 1816): growth, nutrient utilization and digestive enzymes [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2016 ; 22( 4): 890-898.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/anu.12305
    • Vancouver

      Môro GV, Silva TS de C, Zanon RB, Cyrino JEP. Starch and lipid in diets for dourado Salminus brasiliensis (Cuvier 1816): growth, nutrient utilization and digestive enzymes [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2016 ; 22( 4): 890-898.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/anu.12305
  • Source: Fisheries Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOURADO, ALIMENTAÇÃO ANIMAL, PROTEINAS NA DIETA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NORDI, Wiolene Montanari et al. Enteric, hepatic and muscle tissue development of juvenile dourado Salminus brasiliensis fed with lyophilized bovine colostrum. Fisheries Science, v. 82, n. 2, p. 321-326, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12562-015-0949-5. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Nordi, W. M., Moretti, D. B., Cruz, T. M. P. da, Cyrino, J. E. P., & Machado Neto, R. (2016). Enteric, hepatic and muscle tissue development of juvenile dourado Salminus brasiliensis fed with lyophilized bovine colostrum. Fisheries Science, 82( 2), 321-326. doi:10.1007/s12562-015-0949-5
    • NLM

      Nordi WM, Moretti DB, Cruz TMP da, Cyrino JEP, Machado Neto R. Enteric, hepatic and muscle tissue development of juvenile dourado Salminus brasiliensis fed with lyophilized bovine colostrum [Internet]. Fisheries Science. 2016 ; 82( 2): 321-326.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12562-015-0949-5
    • Vancouver

      Nordi WM, Moretti DB, Cruz TMP da, Cyrino JEP, Machado Neto R. Enteric, hepatic and muscle tissue development of juvenile dourado Salminus brasiliensis fed with lyophilized bovine colostrum [Internet]. Fisheries Science. 2016 ; 82( 2): 321-326.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12562-015-0949-5
  • Source: Revista IPecege. Unidade: ESALQ

    Subjects: LUCRO, PRODUTIVIDADE, TILÁPIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SONODA, Daniel Yokoyama e CYRINO, José Eurico Possebon e SHIROTA, Ricardo. Biomassa econômica da produção de tilápias em tanques-rede em propriedade rural no sudeste do Brasil. Revista IPecege, v. 2, n. 4, p. 60-72 online, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2016.4.60. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Sonoda, D. Y., Cyrino, J. E. P., & Shirota, R. (2016). Biomassa econômica da produção de tilápias em tanques-rede em propriedade rural no sudeste do Brasil. Revista IPecege, 2( 4), 60-72 online. doi:10.22167/r.ipecege.2016.4.60
    • NLM

      Sonoda DY, Cyrino JEP, Shirota R. Biomassa econômica da produção de tilápias em tanques-rede em propriedade rural no sudeste do Brasil [Internet]. Revista IPecege. 2016 ; 2( 4): 60-72 online.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2016.4.60
    • Vancouver

      Sonoda DY, Cyrino JEP, Shirota R. Biomassa econômica da produção de tilápias em tanques-rede em propriedade rural no sudeste do Brasil [Internet]. Revista IPecege. 2016 ; 2( 4): 60-72 online.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.22167/r.ipecege.2016.4.60

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024