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ABNT
FERNANDES, Lígia Prestes et al. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids. Scientific Reports, v. 14, p. 1-14 art. 10238, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Fernandes, L. P., Murai, I. H., Fernandes, A. L., Sales, L. P., Rogero, M. M., Gualano, B., et al. (2024). The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids. Scientific Reports, 14, 1-14 art. 10238. doi:10.1038/s41598-024-60815-y
NLM
Fernandes LP, Murai IH, Fernandes AL, Sales LP, Rogero MM, Gualano B, Barroso LP, Milne GL, Pereira RMR, Castro IA de. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids [Internet]. Scientific Reports. 2024 ; 14 1-14 art. 10238.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y.
Vancouver
Fernandes LP, Murai IH, Fernandes AL, Sales LP, Rogero MM, Gualano B, Barroso LP, Milne GL, Pereira RMR, Castro IA de. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids [Internet]. Scientific Reports. 2024 ; 14 1-14 art. 10238.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y.
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ABNT
BARROSO, Lucia Pereira e FERNANDES, Lígia Prestes e CASTRO, Inar Alves de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19. 2023, Anais.. Campinas: Galoá, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Barroso, L. P., Fernandes, L. P., & Castro, I. A. de. (2023). Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19. In Anais eletrônicos. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
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Barroso LP, Fernandes LP, Castro IA de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19 [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
Vancouver
Barroso LP, Fernandes LP, Castro IA de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19 [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
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ABNT
PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros et al. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease?. Biomedicine and Pharmacotherapy, v. 160, p. 1-12 art. 114345, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Pimentel, M. V. de M. B., Bertolami, A., Fernandes, L. P., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2023). Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? Biomedicine and Pharmacotherapy, 160, 1-12 art. 114345. doi:10.1016/j.biopha.2023.114345
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Pimentel MV de MB, Bertolami A, Fernandes LP, Barroso LP, Castro IA de. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? [Internet]. Biomedicine and Pharmacotherapy. 2023 ; 160 1-12 art. 114345.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345
Vancouver
Pimentel MV de MB, Bertolami A, Fernandes LP, Barroso LP, Castro IA de. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? [Internet]. Biomedicine and Pharmacotherapy. 2023 ; 160 1-12 art. 114345.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345
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SANTANA, Tamires Miranda et al. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Complementary Therapies in Clinical Practice, v. 46, n. artigo 101491, p. 1-7, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Vancouver
Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Complementary Therapies in Clinical Practice. 2022 ; 46( artigo 101491): 1-7.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491
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SANTANA, Tamires Miranda et al. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768. Acesso em: 05 nov. 2024. , 2021
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Santana, T. M., Ogawa, L. Y., Rogero, M. M., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2021). Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
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Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e251 res. P609.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
Vancouver
Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e251 res. P609.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
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PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease?. Atherosclerosis. Clare: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf. Acesso em: 05 nov. 2024. , 2021
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Pimentel, M. V. de M. B., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2021). Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? Atherosclerosis. Clare: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
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Pimentel MV de MB, Barroso LP, Castro IA de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e210 res. P485.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
Vancouver
Pimentel MV de MB, Barroso LP, Castro IA de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e210 res. P485.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
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VALENTIN, Leonardo et al. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis. Food Chemistry, v. 302, p. 1-8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Valentin, L., Barroso, L. P., Barbosa, R. M., Paulo, G. A. de, & Castro, I. A. de. (2020). Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis. Food Chemistry, 302, 1-8. doi:10.1016/j.foodchem.2019.125340
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Valentin L, Barroso LP, Barbosa RM, Paulo GA de, Castro IA de. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 302 1-8.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340
Vancouver
Valentin L, Barroso LP, Barbosa RM, Paulo GA de, Castro IA de. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 302 1-8.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340
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SCOLARO, Bianca et al. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine. Molecular Metabolism, v. 11, p. 137-144, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Scolaro, B., Nogueira, M. S., Paiva, A. C. de, Bertolami, A., Barroso, L. P., Vaisar, T., et al. (2018). Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine. Molecular Metabolism, 11, 137-144. doi:10.1016/j.molmet.2018.02.005
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Scolaro B, Nogueira MS, Paiva AC de, Bertolami A, Barroso LP, Vaisar T, Heffron SP, Fisher EA, Castro IA de. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine [Internet]. Molecular Metabolism. 2018 ; 11 137-144.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005
Vancouver
Scolaro B, Nogueira MS, Paiva AC de, Bertolami A, Barroso LP, Vaisar T, Heffron SP, Fisher EA, Castro IA de. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine [Internet]. Molecular Metabolism. 2018 ; 11 137-144.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005
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ABNT
VALENTIN, Leonardo et al. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf. Acesso em: 05 nov. 2024. , 2017
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Valentin, L., Barroso, L. P., Paulo, G. A. de, & Castro, I. A. de. (2017). Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
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Valentin L, Barroso LP, Paulo GA de, Castro IA de. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 49 res. FCF094.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
Vancouver
Valentin L, Barroso LP, Paulo GA de, Castro IA de. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 49 res. FCF094.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
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ABNT
LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin. Journal of Food Science, v. 79, n. 8, p. S1595-S1603, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2014). Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin. Journal of Food Science, 79( 8), S1595-S1603. doi:10.1111/1750-3841.12535
NLM
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin [Internet]. Journal of Food Science. 2014 ; 79( 8): S1595-S1603.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535
Vancouver
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin [Internet]. Journal of Food Science. 2014 ; 79( 8): S1595-S1603.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535
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ABNT
SANSONE, Ana Claudia Miranda Brito et al. Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2014
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Sansone ACMB, Sansone M, Giampaoli V, Nascimento JRO do. Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50[citado 2024 nov. 05 ]
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Sansone ACMB, Sansone M, Giampaoli V, Nascimento JRO do. Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50[citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters. Australian Journal of Grape and Wine Research, v. 20, n. 1, p. 15-24, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2014). Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters. Australian Journal of Grape and Wine Research, 20( 1), 15-24. doi:10.1111/ajgw.12057
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ABNT
LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2013
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Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2013). Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo.
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Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 16 res. FCF027.[citado 2024 nov. 05 ]
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Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 16 res. FCF027.[citado 2024 nov. 05 ]
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CRUZ, Henrique de Brito et al. A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques]. Pesquisa Fapesp. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/. Acesso em: 05 nov. 2024. , 2013
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NLM
Cruz H de B, Chaimovich Guralnik H, Zago MA, Bagnato VS, Zatz M, Oliva G, Arretche MT da S, Adorno S, Cendes F, Velloso LA, Armelin HA, Cunha FQ, Augusto O, Galves A, Cuminato JA, Skaf M, Franco BDG de M, Zanotto E, Longo E. A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques] [Internet]. Pesquisa Fapesp. 2013 ;( ju 2013): 17-25.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/
Vancouver
Cruz H de B, Chaimovich Guralnik H, Zago MA, Bagnato VS, Zatz M, Oliva G, Arretche MT da S, Adorno S, Cendes F, Velloso LA, Armelin HA, Cunha FQ, Augusto O, Galves A, Cuminato JA, Skaf M, Franco BDG de M, Zanotto E, Longo E. A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques] [Internet]. Pesquisa Fapesp. 2013 ;( ju 2013): 17-25.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/
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ABNT
BOTELHO, Patrícia Borges et al. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 48, n. 1, p. 39-49, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005. Acesso em: 05 nov. 2024.
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Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M. C., & Castro, I. A. de. (2012). Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 48( 1), 39-49. doi:10.1590/S1984-82502012000100005
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Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
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BOTELHO, Patrícia Borges et al. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. Amsterdam: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2011
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ABNT
BOTELHO, Patrícia Borges et al. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2010
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ABNT
CASTRO, Inar Alves de et al. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia. Nutrition, v. 23, n. 2, p. 127-137, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Castro, I. A. de, Monteiro, V. C. B., Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2007). Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia. Nutrition, 23( 2), 127-137. doi:10.1016/j.nut.2006.11.006
NLM
Castro IA de, Monteiro VCB, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia [Internet]. Nutrition. 2007 ; 23( 2): 127-137.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006
Vancouver
Castro IA de, Monteiro VCB, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia [Internet]. Nutrition. 2007 ; 23( 2): 127-137.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006
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ABNT
MONTEIRO, Vânia Claudia Barros et al. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2006
APA
Monteiro, V. C. B., Castro, I. A. de, Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2006). Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
CASTRO, Inar Alves de e BARROSO, Lúcia Pereira e SINNECKER, Patrícia. Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach. American Journal of Clinical Nutrition, v. 82, n. p. 1, p. 32-40, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/ajcn/82.1.32. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Castro, I. A. de, Barroso, L. P., & Sinnecker, P. (2005). Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach. American Journal of Clinical Nutrition, 82( p. 1), 32-40. doi:10.1093/ajcn/82.1.32
NLM
Castro IA de, Barroso LP, Sinnecker P. Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach [Internet]. American Journal of Clinical Nutrition. 2005 ; 82( p. 1): 32-40.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ajcn/82.1.32
Vancouver
Castro IA de, Barroso LP, Sinnecker P. Functional foods for coronary heart disease risk reduction: a meta-analysis using a multivariate approach [Internet]. American Journal of Clinical Nutrition. 2005 ; 82( p. 1): 32-40.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ajcn/82.1.32