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  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, AMINOÁCIDOS, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M e HALLEY, J T. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. no 1998, n. 3, p. 399-404, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Menten, J. F. M., Pesti, G. M., & Halley, J. T. (1998). The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay. Journal of the Science of Food and Agriculture, no 1998( 3), 399-404. doi:10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM, Halley JT. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 399-404.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM, Halley JT. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 399-404.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
  • Source: Poultry Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: AVICULTURA, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      EWING, H P et al. Studies on the feeding of cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate, and copper oxychloride to broiler chickens. Poultry Science, v. 77, n. 3, p. 445-448, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/ps/77.3.445. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Ewing, H. P., Pesti, G. M., Bakalli, R. I., & Menten, J. F. M. (1998). Studies on the feeding of cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate, and copper oxychloride to broiler chickens. Poultry Science, 77( 3), 445-448. doi:10.1093/ps/77.3.445
    • NLM

      Ewing HP, Pesti GM, Bakalli RI, Menten JFM. Studies on the feeding of cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate, and copper oxychloride to broiler chickens [Internet]. Poultry Science. 1998 ; 77( 3): 445-448.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ps/77.3.445
    • Vancouver

      Ewing HP, Pesti GM, Bakalli RI, Menten JFM. Studies on the feeding of cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate, and copper oxychloride to broiler chickens [Internet]. Poultry Science. 1998 ; 77( 3): 445-448.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ps/77.3.445
  • Source: Poultry Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: AVICULTURA, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SMITH, E R et al. Further studies on the influence of genotype and dietary protein on the performance of broilers. Poultry Science, v. No 1998, n. 11, p. 1678-1687, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/ps/77.11.1678. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Smith, E. R., Pesti, G. M., Bakalli, R. I., Ware, G. O., & Menten, J. F. M. (1998). Further studies on the influence of genotype and dietary protein on the performance of broilers. Poultry Science, No 1998( 11), 1678-1687. doi:10.1093/ps/77.11.1678
    • NLM

      Smith ER, Pesti GM, Bakalli RI, Ware GO, Menten JFM. Further studies on the influence of genotype and dietary protein on the performance of broilers [Internet]. Poultry Science. 1998 ; No 1998( 11): 1678-1687.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ps/77.11.1678
    • Vancouver

      Smith ER, Pesti GM, Bakalli RI, Ware GO, Menten JFM. Further studies on the influence of genotype and dietary protein on the performance of broilers [Internet]. Poultry Science. 1998 ; No 1998( 11): 1678-1687.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ps/77.11.1678
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, AMINOÁCIDOS, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M. The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. no 1998, n. 3, p. 395-398, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Menten, J. F. M., & Pesti, G. M. (1998). The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase. Journal of the Science of Food and Agriculture, no 1998( 3), 395-398. doi:10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM. The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 395-398.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM. The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 395-398.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x
  • Source: Trabalhos de pesquisa. Conference titles: Conferência Apinco 1997 de Ciência e Tecnologia Avícolas. Unidade: ESALQ

    Subjects: AVICULTURA, NUTRIÇÃO ANIMAL, PLANTAS OLEAGINOSAS

    How to cite
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    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M e BAKALLI, R I. Disponibilidade de colina em farelo de soja avaliada por uma nova metodologia. 1997, Anais.. Campinas: FACTA, 1997. . Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Menten, J. F. M., Pesti, G. M., & Bakalli, R. I. (1997). Disponibilidade de colina em farelo de soja avaliada por uma nova metodologia. In Trabalhos de pesquisa. Campinas: FACTA.
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM, Bakalli RI. Disponibilidade de colina em farelo de soja avaliada por uma nova metodologia. Trabalhos de pesquisa. 1997 ;[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM, Bakalli RI. Disponibilidade de colina em farelo de soja avaliada por uma nova metodologia. Trabalhos de pesquisa. 1997 ;[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Poultry Science. Conference titles: Annual Meeting of the poultry Science Assocociation. Unidade: ESALQ

    Subjects: AVICULTURA, NUTRIÇÃO ANIMAL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      EWING, H P et al. Cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate and copper oxychloride as broiler supplements. Poultry Science. Ithaca: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 set. 2024. , 1997
    • APA

      Ewing, H. P., Pesti, G. M., Bakalli, R. I., & Menten, J. F. M. (1997). Cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate and copper oxychloride as broiler supplements. Poultry Science. Ithaca: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Ewing HP, Pesti GM, Bakalli RI, Menten JFM. Cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate and copper oxychloride as broiler supplements. Poultry Science. 1997 ; 76 59.[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Ewing HP, Pesti GM, Bakalli RI, Menten JFM. Cupric sulfate pentahydrate, cupric citrate and copper oxychloride as broiler supplements. Poultry Science. 1997 ; 76 59.[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Poultry Science. Conference titles: Annual Meeting of the poultry Science Assocociation. Unidade: ESALQ

    Subjects: AVICULTURA, NUTRIÇÃO ANIMAL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M e BAKALLI, R I. The availability of choline in soybean meal. Poultry Science. Athens: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 set. 2024. , 1997
    • APA

      Menten, J. F. M., Pesti, G. M., & Bakalli, R. I. (1997). The availability of choline in soybean meal. Poultry Science. Athens: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM, Bakalli RI. The availability of choline in soybean meal. Poultry Science. 1997 ; 76 81.[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM, Bakalli RI. The availability of choline in soybean meal. Poultry Science. 1997 ; 76 81.[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Poultry Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO ANIMAL, BIOQUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M e BAKALLI, R I. A new method for determining the availability of Choline in soybean meal. Poultry Science, v. 76, n. 9, p. Se 1997, 1997Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/ps/76.9.1292. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Menten, J. F. M., Pesti, G. M., & Bakalli, R. I. (1997). A new method for determining the availability of Choline in soybean meal. Poultry Science, 76( 9), Se 1997. doi:10.1093/ps/76.9.1292
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM, Bakalli RI. A new method for determining the availability of Choline in soybean meal [Internet]. Poultry Science. 1997 ; 76( 9): Se 1997.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ps/76.9.1292
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM, Bakalli RI. A new method for determining the availability of Choline in soybean meal [Internet]. Poultry Science. 1997 ; 76( 9): Se 1997.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1093/ps/76.9.1292

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