Analysis of 2,4-d and dicamba residues in sugar cane , rice and corn (1996)
Source: Proceedings. Conference titles: International Symposium on Capillary Chromatography. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LANÇAS, Fernando Mauro e RISSATO, S R e MOZETO, A. A. Analysis of 2,4-d and dicamba residues in sugar cane , rice and corn. 1996, Anais.. Riva Del Garda: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 1996. . Acesso em: 15 out. 2024.APA
Lanças, F. M., Rissato, S. R., & Mozeto, A. A. (1996). Analysis of 2,4-d and dicamba residues in sugar cane , rice and corn. In Proceedings. Riva Del Garda: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Lanças FM, Rissato SR, Mozeto AA. Analysis of 2,4-d and dicamba residues in sugar cane , rice and corn. Proceedings. 1996 ;[citado 2024 out. 15 ]Vancouver
Lanças FM, Rissato SR, Mozeto AA. Analysis of 2,4-d and dicamba residues in sugar cane , rice and corn. Proceedings. 1996 ;[citado 2024 out. 15 ]