Filtros : "Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET)" Removidos: "Universidade Federal de São Carlos (UFSCar)" "IBRO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of South American Earth Sciences. Unidade: IAG

    Subjects: GEOCRONOLOGIA, ZIRCÃO, GEOMAGNETISMO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARZADÚN, Guadalupe et al. Shrimp zircon geochronology constrains on Permian pyroclastic levels, Claromecó Basin, South West margin of Gondwana, Argentina. Journal of South American Earth Sciences, v. 85, p. 191-208, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jsames.2018.05.001. Acesso em: 15 out. 2024.
    • APA

      Arzadún, G., Tomezzoli, R., Trindade, R. I. F. da, Gallo, L. C., Cesaretti, N. N., & Calvagno, J. M. (2018). Shrimp zircon geochronology constrains on Permian pyroclastic levels, Claromecó Basin, South West margin of Gondwana, Argentina. Journal of South American Earth Sciences, 85, 191-208. doi:10.1016/j.jsames.2018.05.001
    • NLM

      Arzadún G, Tomezzoli R, Trindade RIF da, Gallo LC, Cesaretti NN, Calvagno JM. Shrimp zircon geochronology constrains on Permian pyroclastic levels, Claromecó Basin, South West margin of Gondwana, Argentina [Internet]. Journal of South American Earth Sciences. 2018 ; 85 191-208.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jsames.2018.05.001
    • Vancouver

      Arzadún G, Tomezzoli R, Trindade RIF da, Gallo LC, Cesaretti NN, Calvagno JM. Shrimp zircon geochronology constrains on Permian pyroclastic levels, Claromecó Basin, South West margin of Gondwana, Argentina [Internet]. Journal of South American Earth Sciences. 2018 ; 85 191-208.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jsames.2018.05.001
  • Source: Processos territoriais contemporâneos: Argentina e Brasil: ideias em circulação. Unidade: FFLCH

    Subjects: GEOGRAFIA, URBANIZAÇÃO, PLANEJAMENTO TERRITORIAL URBANO, GLOBALIZAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SCIFONI, Simone. Políticas de escala y ajustes del patrimonio: encuentros y desencuentros entre los procesos de preservación de paisajes y revitalización urbana. Processos territoriais contemporâneos: Argentina e Brasil: ideias em circulação. Tradução . Rio de Janeiro: Consequência, 2018. . Disponível em: https://biblio.fflch.usp.br/Zusman_PB_3120636_PoliticasDeEscalaYAjustes.pdf. Acesso em: 15 out. 2024.
    • APA

      Scifoni, S. (2018). Políticas de escala y ajustes del patrimonio: encuentros y desencuentros entre los procesos de preservación de paisajes y revitalización urbana. In Processos territoriais contemporâneos: Argentina e Brasil: ideias em circulação. Rio de Janeiro: Consequência. Recuperado de https://biblio.fflch.usp.br/Zusman_PB_3120636_PoliticasDeEscalaYAjustes.pdf
    • NLM

      Scifoni S. Políticas de escala y ajustes del patrimonio: encuentros y desencuentros entre los procesos de preservación de paisajes y revitalización urbana [Internet]. In: Processos territoriais contemporâneos: Argentina e Brasil: ideias em circulação. Rio de Janeiro: Consequência; 2018. [citado 2024 out. 15 ] Available from: https://biblio.fflch.usp.br/Zusman_PB_3120636_PoliticasDeEscalaYAjustes.pdf
    • Vancouver

      Scifoni S. Políticas de escala y ajustes del patrimonio: encuentros y desencuentros entre los procesos de preservación de paisajes y revitalización urbana [Internet]. In: Processos territoriais contemporâneos: Argentina e Brasil: ideias em circulação. Rio de Janeiro: Consequência; 2018. [citado 2024 out. 15 ] Available from: https://biblio.fflch.usp.br/Zusman_PB_3120636_PoliticasDeEscalaYAjustes.pdf
  • Source: International Journal of Food Science & Technology. Unidade: EP

    Subjects: PANIFICAÇÃO, LEITE FERMENTADO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GÓMEZ, Analía Verónica et al. Fermented milk obtained with kefir grains as an ingredient inbreadmaking. International Journal of Food Science & Technology, v. 49, n. 10, p. 2315-2322, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ijfs.12548. Acesso em: 15 out. 2024.
    • APA

      Gómez, A. V., Ferrero, C., Puppo, C., Tadini, C. C., & Abraham, A. G. (2014). Fermented milk obtained with kefir grains as an ingredient inbreadmaking. International Journal of Food Science & Technology, 49( 10), 2315-2322. doi:10.1111/ijfs.12548
    • NLM

      Gómez AV, Ferrero C, Puppo C, Tadini CC, Abraham AG. Fermented milk obtained with kefir grains as an ingredient inbreadmaking [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2014 ; 49( 10): 2315-2322.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.12548
    • Vancouver

      Gómez AV, Ferrero C, Puppo C, Tadini CC, Abraham AG. Fermented milk obtained with kefir grains as an ingredient inbreadmaking [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2014 ; 49( 10): 2315-2322.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.12548
  • Source: Food and Bioprocess Technology. Unidade: EP

    Subjects: PÃO, AMIDO, REOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANCHEZ, Diana Buchner de Oliveira et al. Effect of maize resistant starch and transglutaminase: a study of fundamental and empirical rheology properties of pan bread dough. Food and Bioprocess Technology, v. 7, p. 2865-2876, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-013-1246-x. Acesso em: 15 out. 2024.
    • APA

      Sanchez, D. B. de O., Puppo, M. C., Añon, M. C., Ribotta, P. D., León, A. E., & Tadini, C. C. (2014). Effect of maize resistant starch and transglutaminase: a study of fundamental and empirical rheology properties of pan bread dough. Food and Bioprocess Technology, 7, 2865-2876. doi:10.1007/s11947-013-1246-x
    • NLM

      Sanchez DB de O, Puppo MC, Añon MC, Ribotta PD, León AE, Tadini CC. Effect of maize resistant starch and transglutaminase: a study of fundamental and empirical rheology properties of pan bread dough [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2014 ; 7 2865-2876.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-013-1246-x
    • Vancouver

      Sanchez DB de O, Puppo MC, Añon MC, Ribotta PD, León AE, Tadini CC. Effect of maize resistant starch and transglutaminase: a study of fundamental and empirical rheology properties of pan bread dough [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2014 ; 7 2865-2876.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-013-1246-x
  • Source: Food and Bioprocess Technology. Unidade: EP

    Subjects: AMIDO, FARINHA DE TRIGO, EMULSIFICANTES, PANIFICAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GÓMEZ, Analía Verónica et al. Emulsifiers: effects on quality of fibre-enriched wheat bread. Food and Bioprocess Technology, v. 6, p. 1228–1239, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0772-7. Acesso em: 15 out. 2024.
    • APA

      Gómez, A. V., Buchner, D., Tadini, C. C., Añon, M. C., & Puppo, M. C. (2013). Emulsifiers: effects on quality of fibre-enriched wheat bread. Food and Bioprocess Technology, 6, 1228–1239. doi:10.1007/s11947-011-0772-7
    • NLM

      Gómez AV, Buchner D, Tadini CC, Añon MC, Puppo MC. Emulsifiers: effects on quality of fibre-enriched wheat bread [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2013 ; 6 1228–1239.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0772-7
    • Vancouver

      Gómez AV, Buchner D, Tadini CC, Añon MC, Puppo MC. Emulsifiers: effects on quality of fibre-enriched wheat bread [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2013 ; 6 1228–1239.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0772-7

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024