Subjects: COLHEITA, FERMENTAÇÃO, MATÉRIA SECA DO ALIMENTO, MICROBIOLOGIA, MILHO, SILAGEM
ABNT
ANJOS, Victor Federico Leal dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/. Acesso em: 09 nov. 2024.APA
Anjos, V. F. L. dos. (2023). Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/NLM
Anjos VFL dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/Vancouver
Anjos VFL dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/